Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 181
  • 699
  •   1
Отговори
# 210
  • при палмите и алигаторите,FL
Ох,мойто дете оная сутрин го намирам легнало в на обратно в леглото върху завивката
Аз това го заварвам по няколко пъти на нощ  #Crazy
+1 Моник се събужда, изправя се до седнало, после пада като покосена в обратна посока и заспива Crazy .Това от няколко нощи насам.
Марисинка, има много хубави очи, големи и бадемови Heart Eyes
Джуфче, това с бикса е много добра идея, обаче аз съм мързел Embarassed.По ми се отдава като Деси-шиша шопинга, ама пусто не слабея от таз тренировка Mr. Green
Гери, честито ви зъбче, да са белички и здравички newsm47! Честито зебче и на Раличка newsm47
ЛусиииииHug
Елфи, сватя къде се затри,шЪ сЪ забравят младите Simple Smile
Хоупи, не сЪ криий ела и сподели приспивната музика, щом на Фофо действа, може да приспи и други трудноаспиващи дЯца Wink
Лече, страхотно кукуриго,  Heart Eyes

Честита месечинка на Нико!!!

# 211
Здравейте,момичета!
Не смогвам да ви чета и да пиша.Половината ден прекарвам в чистене на нос и даване на лекарства,другата половина в цедене (Марти изведнъж отказа категорично да суче),гледам и да изляза и време не остава.Важното е,че Марти вече е доста по-добре.Остана само да се изчисти от храчките.

Та,надявам се,че всички сте добре! Hug

# 212
Отчет за днешната консултация - на 8 месеца сме 70 см (+3 см) и 8100 г (+550 г).
Ще мятам вече жълтък и глутеновите храни... педи каза, че можем вече смело да го слагаме и в проходилката, тъкмо днес с ММ ще ходим да я взимаме Simple Smile

# 213
с какъв прах перете бебешките дрешки ние много се цапаме и нищо не изпира на тео бебе и на божко е същото

# 214
  • Сливен
Simple Smile Привет отново...

Честита месечинка на малкия сладурко НИКО на мама Тони  Hug Да е здравичък, много послушен и все така усмихнат и чаровен  smile3525

Жужи, благодаря ти, че си се сетила за нас! Много приятно ме изненада. Аз съвсем съм сдала багажа с преместването и нямам никакво време да пиша и си викам "ще вляза поне днес да напиша как сме" и виждам поздравленията - много мило!
Тони, как няма да запомня датата на твоето съкровище с това число 13 Wink Да ти кажа честно аз си мислех, че може да взема да родя на нея, даже на 13.05 много хора ме търсиха да видят как съм Wink, но Ели предпочете да почака още Simple Smile Хареса си 19 май Wink
Пожелаваме ви леко и успешно преместване Wink

И Никсъна още си няма жена, та ви взимаме и двечките – и Елинка, и Герганка - че да си хортуват и клюкарстват, като забегне мъжо.  Grinning А вие ще го налагате двойно с точилката...
SYMa, не може така с две дами Wink

Джей, искрено се надявам, че Вики скоро ще се успокои и мама да си почине малко  Hug

danaq_lv, аз 2-3 вечери намирах Ели отвита или с крака върху олекотената завивка и тогава реших, че е крайно време да я сложа в едно спално чувалче и да ми е спокойно Wink От няколко месеца ползва ето това и съм изключително доволна Wink

ljufis, хубаво е, че всичко е ОК с Дани след падането Simple Smile А за бокса браво Wink

Зу, браво на Раличка и честито ви зъбче Simple Smile

a_val, да оздравявате скоро  Hug А за кухнята и аз обмислям, но все още не съм и дала всички видове меса, а и май искам да се постопли, че да можем с Ели да я взимаме като се разхождаме Simple Smile

marietta_g, страхотна е Мариска с играчката Simple Smile  Hug

Лече Буболече, много е хубава Елена Simple Smile Важно е, че се забавлява детето и при тати Simple Smile

Елфи, къде ли е наистина?  newsm78 Thinking

Mary Lu, бързо оздравяване и на вас Simple Smile  Hug Когато Ели беше на 5 месеца се разболя, гърдичките и бяха ОК, гърлото също, но имаше хрема... Педито изписа Коларголови капки, но май нямаше ефект, след 7 дни все още имаше хрема Sad Тогава моята съседка, която е доктор ми препоръча да си купя аспиратор Маример и педито изписа Тантум протект спрей, така вече успяхме да се справим с хремата... Когато излизаха 2-те зъбчета пак имахме лека водниста хрема и отново по същя начин за 2-3 дни отмина Wink

ХУбава вечер на всички Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 20:19 от juji2704

# 215
Привет и от нас , докато зъбльо спи  Mr. Green Имам си второ зъбче  newsm47

Честита месечинка на малкия НИКО на мама Тони Hug

Аз пера със САНО максима и омекотител сано синия и съм много , много доволна ! Всичко си изпира и ухае прекрасно  Peace

И ние спим със  спално чувалче. И съм много доволна. Търпи го шувъргалото , отначало мрънкаше , но аз упорита  Joy

Бързо оздравяване на болничките  Hug

# 216
Hi,it`s me  newsm08

Много пишете бе хора,завид-завид за свободното време Mr. Green

Лелееее,ами забравих кво щях да пиша,честно ooooh!
Еми за това,което се сещам,другите шЪ мЪ прощават Mr. Green

Мери Лу,единственото средство,което се пребори преди време с хремата на В. беше Виброцил Peace Обаче трябва да ти го изпише лекар Naughty Спрейчетата за нос за мен лично са си чисто профилактична работа,то нека има сериозна хрема,па чЕкай се оправи със Стеримар,Тетрисал и прочие Peace

Нелке,прекрасна е малката мишелинка,честито ви кукуриго Heart Eyes

Виждам,че Мариса е доволна от подаръка си,да си го ползва със здраве Hug

Елджуфис(така по-благозвучно ли ти е Mr. Green)кви са тия хард изпълнения Crazy НЕма се запишеш на балет или състезателни танци ами баш на бокс,че и други подръжнички виждам имаш.....мали хора,мноУ агресия У ваЗе бе Joy
ДесиШиша,Нанди и аЗе У вашата група с шопинга hahaha Толкова по-добронамерено е(освен към картата ми Mr. Green) Joy

Хоупова,Марте
,квото сте написали за вашите чавета,същото важи и за моето Twisted Evil Вече нЕмам нерви,но живея с оптимистичната мисъл,че като порастне ще е най-послушното и добро дете на света и тогава другите ще крещят по техните,а аз ще си пия питието нейде на сянка и ще си пуша цигарите с кеф Laughing

В.яде всичко,пие вода с лъжичка Twisted Evil,не спи вечер,все още е с незабелена пишка,постоянно се изправя в кошарата и 90% от живота му преминава прав(пусто ако знае после кво клечане прав го очаква,сега щеше да спи като пън Mr. Green),сърди се почти постоянно когато не си покрай него,не се заиграва сам с играчките си(скоро ще летят през терасата),през деня има супер кратки дремвания за по 40 мин. макс,през което време аз си върша работата в офиса и не мога да опра до форума изобщЕ,зъбите са все още два, от 3 месеца насам чакам нови,но явно нЕма ги дочакам както е тръгнало Twisted Evil
Та в крайна сметка аз започвам да се оглеждам за детска ясла и да подавам молба за приемането ни.По този повод - вие до кога ще гледате чаветата си?

Душооо,ти къде и ти тръгна по почивки по никое време,я си стой У село и не се занимавай с глупости hahaha Mr. Green Па пролетта като се завърна,глеЙ кво хойкане ни чака Crazy

Честити месечинки на всички сладури от последните дни и специално на днешния ни месечинко Нико Hug

Честито озъбване на всички  tooth Има ли още неозъбени newsm78

Сега се сетих,с ква риба да започна  Thinking Сьомга newsm78
Искам идеи за следобедното хранене,какви плодови пюрета давате,какви каши и т.н.Кисела почнахте ли го??? Нещо забих в задънена улица и ще видим кви ще ги къдря CrazyКухнята ни тук(частната) е след 8-ия месец,но ще изчакам търпеливо до 10-ия.Егати цените обаче,двойни и тройни са сравнени с държавната Mr. Green

Гери,кофти за вашия тати spoko

Сума,аз преди да подлепя попарата въведох маслото,чрез едно пюре,някво с копър и масло беше  newsm78,освен това с овеса въведох глутена и накрая ми дойде само сиренето като нова храна Peace Абе честно казано ти ако си въвела глутена,не смятам,че има кой знае къв зор да въведеш сирене и масло едновременно,ти да не слагаш с тонове(особено маслото) Naughty

Лотхен,удари ме по болното място Mr. Green Моята кола е за сам човек,все пак си я купих когато нямах никакво намерение да имам деца и мъже Mr. Green Плюс това е спортна и никак не е удачна за бебе,но тъй като на мен ми трябва бус за багажите ми,скоро няма да ме огрее,защото няма кой да извади парите и да ги удари У масата Twisted Evil Само да споделя,че на баща ми колата е комби и също не ми върши работа Joy

П.П.Ами така като гледам за доста неща съм се присетила в процеса на писане Mr. Green
П.П.П.Къде е клипа на Моник,или каквото там гледате,защо аз не го виждаааааам Mr. Green

# 217
  • До морето :)
Ох, ще взема и аз да въведа този глутен най-накрая, и месото, и жълтъка... Май ние сме най-назад с това захранване. Тепърва въвеждаме плодовите  Whistling Ама ще започна от другата седмица, че да е работен ден, ако има нещо, да бягам към педи  Laughing
Лусинда, за плодовите давам ябълка, круша и банан. Може (май) още дюля, праскова, кайсия, манго.... Каши давам на Слънчо, безглутенови, плодови, че заленчуковите... вече май му втръсна на моето от тези зелнчуци. И днес й правих вкъщи пюре, и не й хареса. Еми, да седи гладна.  Crossing Arms
И аз като Мартето, дадох тази вечер каша преди заспиване, да видим колко ще я засити.  Praynig
СПИ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
За гледането вкъщи - мисля да си я погледам, ще видя как седят нещата с второто. Нали имам мераци, да видим лятото

# 218
Такааа, да продължа сега от сутринта....

Луси, всъщност и аз така реших да направя. Сетих се, че масло съм давам с едно пюре (зеленчукова супа с масло), а днес дадох за първи път една овесена плодова каша. Така че с попарата остана да въведа сиренето и ще го направя след 2 дни.
Аз да питам – след като въведохте глутена, всеки ден ли започнахте да давате или постепенно увеличихте. Всеки ден ли давате глутенови продукти? Нашия док каза да давам попара два пъти в седмицата, а кашата да продължи да е безглутенова.

За връщането на работа – мисля от май, но не на пълен работен ден и вероятно не всеки ден. По-сериозно от есента.

Жени, наистина откъде ще да го е лепнал тоя бронхиолит. Ако не е вирусно, да не е усложнение от нещо друго? Аз също не знам Ники откъде лепта ангината, защото каката не беше болна (освен само да е пренасяла, защото си ходеше на градина).
На теб кога ще ти свалят шината. Вие излизате ли сега изобщо?
А ти това с щангите верно ли?

Хера, момчето дето с личния телефон за спешна връзка... таковата... само за проблеми с газта го търси все пак!...
А за “Боример” – като го прочета и винаги се усмихвам... и се сещам за онзи безумен сън.

Мариета, относно кухнята – има млечни кухни от 8-и месец, но в стандартния случай започват от 10 навършени месеца. Като документи искат само бележка от личен лекар за липса на алергии. И повечето държавни кухни (поне при нас) искат един голям набор (около 30 бр.) от малки бурканчета с капачки (от онези с винтовете дето лютеница слага). Тук да питам мамите - капачки добре, май се продават, ама от тези бурканчета знаете ли откъде да намеря?
А подаръка на Мариска е страхотен.

Мери Лу, повечето бебета кашлят и от самите сополи, не е задължително да са слязли надолу. Иначе когато Ники беше със зверската гъста хрема, от която не можеше да диша, успевах да изчистя само с онова чудо за прахосмукачка. Преди да ни изпишат Коларгола, самото запушване на носа, за да може да почне да диша, оправихме с онези бели адреналинови капки, които също се правят в аптеките.

Жужи, добре де, знам, че не може с две. Тогава ще чакаме да ни избере някоя подходяща мацка. Обявяваме се за свободни. Рус сивоок левент търси ... Искате ли ни?

Гери, лоша работа това с пътуващия мъж. Ама нищо, ще си го чакате и ще му се радвате тройно. А и той на вас.

Джуфче, кефиш ме с бокса. И аз бих пробвала. И с кик, и без кик... бой да има.

Нелка, май Ели много се е забавлявала с таткото. И аз като оставя децата на таткото винаги намирам подобно нещо. А аз не разбрах – за какво виждане в Царево стана дума? И аз ли ще ходя там?

Марте, Зазка, ей вие многодетните майки, опасни бе, на 3-тото вече хитреете – и двете пък сте се сетили за кашичката да е последна, мамите децата, а? Не питай старило, а патило!

Къщичке, значи и ти видя що е сън!

Май пак попрекалих с писането....

# 219
SYMa доколкото знам такива бурканчета има на женския пазар.Мои познати обиколиха цяла София и само там намериха.Също така провери пюретата "Малечко"-те май са в такива бурканчета.
Мери лу и ние бяхме само с сополи.Без температура и зачервено гърло.Да обаче после слезе надолу и ние се оказахме с бронхиолит.Така че по-добре вземи мерки за хремата.

Всъщност Марти се разболя по празниците,когато почти не излизахме,но се събирахме с много хора.Според мен това е по-страшното от студа.Иначе сме си всеки ден навън и му се отразява много добре.

За ясла ще го запиша в системата да видя колко точки ще съберем и как ще вървим в класирането.Но едва ли тази година ще го пусна.

# 220
Ние по-предната нощ будувахме почти 4 часа и вчера го оставих да спи малко през деня. Е, получи се този път - спа от 20ч до 7ч като само няколко пъти си търси бибата. Явно не е гладен през нощта.
За количката вътре...аз успях да го приспя така само 2 пъти. След това вече знаеше какво го чака и започваше неистово пищене. Той просто трябва да заспи случайно докато е гушнат и да си откара в мен през цялото време..Пфффф...
За по-сериозното хапване вечер - чувала съм го това, но ето снощи му направих мляко с бисквити и той си заспа без нищо да хапне. А за каша - той като е уморен, не мога да го гоня с лъжицата. Simple Smile
За гледането на детето - аз също се ослушвам за ясла от септември. Просто се налага да се върна на работа.
За колите - аз имам хонда с две врати, много си я обичам, но е по-трудно влизането и излизането.  Малък е багажника, трудно влиза количката. Преди карах по-голяма кола ама тогава бях далече от планове за бебе. Когато сме с мерцедеса е рахат. Ширим се екстра. Няма проблеми с никакви багажи.
Днес успяхме да се помотаем малко и да хапнем в Хепи, ей много вкусно там, отдавна не бях ходила.
Гледах за някаква кухня след 10 месец. Една позната пък е ползвала пюретата на Ганчев до година и малко и после е преминал на общата семейна храна. Аз още се чудя, че в нашия квартал не доставят ..или на адрес да ги поръчвам, ще видим.

# 221

Жужи, добре де, знам, че не може с две. Тогава ще чакаме да ни избере някоя подходяща мацка. Обявяваме се за свободни. Рус сивоок левент търси ... Искате ли ни?

Aма ние сме съгласни, стига малките да се разберат  Joy
Благодаря ви момичета за съветите за нослето. Пробвах вече какво ли не, ама има още неща които да пробвам. (тези дето ми ги казвате вие)

# 222
  • Сливен
Е то и ние чакаме някой да ни избере... Само да не си останем с чакането Wink

# 223
Тази сутрин и Дани ме събуди с падане. То милото 2 часа се опитва да ме вдигне от леглото - не беше пеене, пищене, реване, блъскане, въртене... но на мен като ми се спи, съм много упорита и кисела... и накрая от зор - туп на земята. Явно аз съм от майките - дебили, не си го слагам на сърцето. Вярно - изстрелях се, гушнах го и го успокоих, но дори не съм го оглеждала за цицини и синини - щом бързо ми се засмя, значи всичко е наред. Ние досега имаме 2 лупинга и 2 плъзвания между леглото и кошарата, при които дори рев нямаше - само хилене от земята Simple Smile Та така - на майка дебил, дебелокожо дете Simple Smile

И ние имахме "тежка" нощ и то защото отново се опитвах да го оставям да спи в кошарата. Не знам дали да продължавам да се опитвам - не съм убедена и не ми се получава... Но сега ще пробвам идеята на Марта и ще сложа кашата последна... плюс това ще се преместим за няколко дни да спим с мъж ми в хола - да видим дали ще има ефект.
Това все едно е у нас, само че Павел падна миналата сутрин, аз се пробудих и му заврях ци.ата в устата, но на него вече не му се е спяло и както е играл - ПАДНА. И ми изкара акъла, имаше 2 червени петна на главата и аз започнах да си внушавам, че му има нещо, че не е толкова весел, колкото обикновено. Но за щастие му няма нищо - но на мен два не ми излезе от главата, че съм майка-идиотка. За да си доспя още някоя минута, детото можеше да се пребие по-сериозно. Не казах на ММ, защото все още понякога ми напомня, че един път оставих Павел да падне от спалнята.
За капак от вчера е със сополи, от няколко дни не яде - по няколко лъжици от каквото и да било. От снощи с разстройство. Сутринта го водих при докторицата му и тя каза, че най-вероятно са зъби, но за всеки случай 3 дни ще му давам Осцилококцинум. Аз лично не мога да разбера и да видя дали е зъб. Хем ми се струва, че има нещо, хем не.
И Павел е свободен  Heart Eyes
Отивам да дочета, че имам още Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 21:39 от dessince

# 224
Деси, с 2 жени  Whistling Как ще им насмогваш на ухажорите?! Таткото от сега да си взима пушка  Laughing Hug
Нели, Ели много фешън на люлката!  Heart Eyes Hug
Нанди, очите са от майка й, на която само това й остана хубаво   hahaha
Жужи и аз много искам да я спи моята в чувалче, ама такова шило в торба не седи  Crossing Arms
Десинце  Hug Аз ти препоръчвам и ентерол да дадеш - по 1 на ден. Аз нали ги изучих тия разстройства  ooooh! Дано нищо да му няма на Павката  Praynig
Лусиииииии, хайде идвай сиииииииии!  wavey  Hug

Лека, момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт