Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 074
  • 699
  •   1
Отговори
# 345

Муше,ти кво олио ползва тогава?

Луси, с олио на Чико го мазах и се оправи, много хубаво хидратира.

# 346
Момичета, почерпете се за здравето на Йо

Сега едва успявам да пиша! Честито на всички празнуващи! От всичко по много и от сърце!   bouquet  bouquet  bouquet
Вече ни избиха 2та горни зъба! Последните няколко дни бяха ад за мен! Но важното е, че сме с 4 зъба вече  Mr. Green
Връщам се да чета назад!

Благодаря за хубавите пожелания за Йо!!  Hug
П.П. Луси, ела в София и ще те нагостя от сърце Wink   chef  chef  chef

# 347
  • София
Здравейте,момичета.
Докато малката спи,бързам да драсна някой и друг ред.
Днес бяхме на консултация,вече сме 71см/+2/ и 8.600/+400/.БЦЖ–то ни е в норма.Педи каза да почваме попарите.
Пюрета купени съм давала досега само на Gerber/заека/ и на Хип/месни заготовки и плодови/,като последните не се приемат добре-много са кисели.
За анкетата:
зеленчукови-картоф,карфиол,пащърнак,тиквичка,морков и тиква си ги хапва с кеф.
плодови-банан/любим/;печена ябълка/поносима/.
месни-любими заек и пуешко....на мама хищничето.
каши-оризова и отскоро овесена-не ги харесва особено,но ги търпи.
За яденето-да живее разделното хранене!Иначе с количествата храна,които поемам,щях да
съм най-дебелата жена на планетата.
За простите движения,и ние пляскаме за "браво",играем на "тути" и не пълзим,а само вирим дупе и ръмжим ядосано буксувайки.
Мариетка],хубаво е,че успаваш да "контролираш" съня на Марисинка.При нас това е мисия невъзможна!Приспили й се на Никол,няма земна сила,която да я накара да прави нещо друго.В такъв момент е ужааасна-реве и се тръшка за щяло и нещяло.Освен това,колкото повече й се спи,толкова по-трудно заспива. ooooh!Въпрос на психика,която аз се опитвам максимално да щадя,като никога не я държа будна против нейната воля.А, между другото, доскоро тя спеше нощем много спокойно  и почти непробудно,независимо колко е бил дневния й сън.
Ох,чувам,че малката се разбужда,но не мога да си приключа поста без да честитя на:

Тони-бонбони,сержа на Хера,мама Тони и половинката на Мис Монк за именния им ден!
Честита месечинка на патеричка на Маги на Марта!Жива,здрава и нощем по-поспалива!
Честито и на днешните месечинковци!
Всички болни да оздравяват бързо!

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 04:47 от zelenamama

# 348
как се играе на "тути"????  newsm78

Бууууууууууу-беееееееееееее????   ruporuu

Сваааааааааааа-тяяяяяяяяяяя????  Misc Bomb

Хоуп ->  afwitch af

Crossing Arms

# 349
Добро утро!

Набързо да драсна  и аз някой ред преди децата да са се събудили.Ние (аз и децата) още сме болни.Каката е по - добрe,кашлицата намаля,но малкия е с променено гласче и течащо като река носле.От лекарствата само витамин Ц пие без борба(даже му харесва).

За пюретата - давала съм само зеленчукови и местни до сега.От зеленчуковите - не харесва пащърнак,броколи  Sick ,спанак  Sick
Местни съм давала - пилешко,пуешко,телешко и заешко.Харесва само заешкото с моркови на гербер.
Пюрета давам на bebivita,gerber i hipp.На Ганчев не иска да яде,а и техните почти всички са с мляко вътре( а аз не му давам).Режим нямаме,кърмим се(още за моя радост) на поискване през 2-2,5 часа.Каши давам на HIPP и Тьопфер - ориз,ориз с банан,елда,елда с плодове и сега съм взела спелта и пълно зърнест овес(тьопфер), за да въведа глутена с тях.Но ще изчакам да оздравее и тогава ще му давам нови неща.Зъби още няма.
Вода - предлагам,но не пие.
За потенето- и Лазар много се поти.Аз давам по 1 капка Деавит само,така ми каза педиатърката му.
Честит Атанасовден на всички,които празнуват днес!Да са живи и здрави!  bouquet
Честит имен ден на патерица и на празнувалите вчера Тони-бонбони,сержа на Хера,мама Тони и половинката на Мис Монк!    bouquet
Честити месечинки и на днешните месечинковци!  bouquet
Честита месечинка на Маги на Марта!  bouquet

# 350
Добро утро!
Да почерпим с една лека закуска за здравето на нашия любим дядо. Да ни е жив и здрав и все така да ни помага:

Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Люфисче благодара за рецептата за хлебчето, ще го пробвам и мисля, че Дани ще остане доволен. Много добре се справя вече с храненето с ръце. Доста женички докарахме до истерия, като видят как му давам сам да си гризка парченца храна Joy

# 351
Добър ден и от нас!!!
Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името и да ви носи само късмет !!!
Според народното поверието на този празник зимата си отива. Айдеее дано, че не сме излизали с моята фъстъковка от петък  ooooh!

Tony_st : Страхотен е твоя ММ, чудесна и сладка изненада е сътворил. Пожелавам ти винаги да ви обича и да е толкова грижовен, колкото до сега Simple Smile
Буболече : Бързо да оздравяваш  Hug
ljufis-че : И аз като теб, не се ли наспяяяя, целия ден ми е криво.
zelenamama : Чудни мерки и теглилки Simple Smile Браво на детето, нека продължава да си хапва сладко, сладко Simple Smile
За простите движения : И ние пляскаме с ръчички, но не пълзим. От скоро прави опити, задържа се на коленца, вири дупето ииии след малко забива напред главата. В този ред на мисли, Бравооооооо на пълзящия Еди Simple Smile

# 352
Честит имен ден на всички празнуващи! Да си носят със здраве името! Честито на дядото на Дани - да е жив и здрав и да се радва на правнуци!

Честито на днешните месечинковци!

Относно съня: искам да кажа на всички ужасени майки, които са чели поста ми, че това, което описах никога не е било с издевателство върху детето  hahaha Естествено, че ако много й се спи я слагам Wink Все пак ние играем и на нея й е весело, ако пищи е друго Peace
Ох, снощи по нощите влязох в темата и видях пицата на НикиТо   Yum newsm60 Heart Eyes Щях да нападна компа  Joy

Скрит текст:
За мен: пак изпадам в депресии Sad (малко не е по темата, но нали споделяме много неща тук...и честно, не знам с кой друг на споделя!)
Имам проблем с ММ - изобщо не ме поглежда! Внимателен е, гушка ме, казва, че ме обича - в отношенията ни нищичко не се е променило, освен, че и дума не става за  luvbed
Опитвам се да поговорим, но отрича да има проблем. Верно, че далеч не изглеждам както когато се запознахме, но той казва, че в неговите очи съм същата и не е заради това... Казва, че ме обича дори повече от преди... Тази ситуация е откакто започнаха да му бавят парите в работата - работи като луд, а му плащат едва 400 лева, а отскоро и тях едва дават (просто няма работа по неговата специалност и е принуден да работи каквото има, а никога не е изкарвал толкова малко); на мен ми предстои плащане на семестър, купуване на учебници...отделно са разходите по детето... Въпреки това се справяме някак си! Но виждам, че на него много му тежи, че не може да ни осигури  Sad
Възможно ли е да е заради финансовите затруднения това или причината е в мен?! Някой може ли да ми даде съвсет как бих могла да се справя с тази ситуация?! Имам прекрасно дете и съм неимоверно щастлива за което, но се чувствам непълноценна и това бавно ме убива, застава между нас - просто аз не съм същата при тази ситуация...

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 16:48 от marietta_g

# 353
Ех, друго си е слънчицето, -3 никак не се усещат - направихме една чудничка разходка, лек обяд и сега звярът се бори с някакъв ръжен сухар...

Мариетка, не се вкарвай във филми мила.  Hug Hug Hug Времето ще мине и нещата ще се нагодят и нормализират. Детенце си е една ГОЛЯМА промяна за всички - повече отговорности, натоварване, нерви, пари... Някой са родени за това, други си викат "Боже, в какво се вкарах" Simple Smile Гушкайте се, целувайте се, прекарвайте повече време заедно... а  luvbed - то едното води до другото. Но недей да си мислиш "сега ще го прегърна, целуна и ако той не ми разкъса дрехите на мига, имаме проблем и той задължително е в мен" - това са глупости...

Упс, осмукахме сухара и настана рев. Хайде...

ПП. Когато даваш цвекло и детето яде салфетки в същото време, резултатът на изхода е потресаващ Simple Smile

ПП2. Аз също видях пицата на Ники по нощите и то не бяха лиги, не бяха чудо. Предлагам да въведем забрана на почерпките в картинки, че фигури имаме да оправяме Simple Smile

# 354
  • До морето :)
И аз като видях пицата и ми се прияде, даже мислех да правя, ама ме домързя  hahaha (ето тайната на моето неядене - мързи ме. Че да си направя нещо за ядене, че да го изям и после да вдигна масата. Не, по-добре да гладувам  Crazy

# 355
  • Сливен
Simple Smile

Честит имен ден на всички именници!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Честита месечинка на Дамян на правда_z!!! Да е здравичък и много послушен!!! smile3525    Party Time  party006

# 356
Още веднъж благодаря за хубавите пожелания! Много ме радвате! Hug

Честит имен ден на днешните именици! Живи и здрави да са и усмивката да не слиза от лицата им.  bouquet

ljufis, благодаря за рецептата. Още утре ще я пробвам... мисля си да я опитам и с царевично брашно...да видим. Wink

marietta_g, Hug По скрития ти текст - може и да е възможно финансите да определят либидото при мъжете... Дано скоро премине при вас този период и да се наслаждавате един на друг. Ето и ljufis ти е дала добър съвет.  Wink

Никола и той от вчера е в отбора на лазещите и вече нищо не може да се спаси от него... Crazy Лошо те, че в бързането се случва да се обърне лошо и да ревне, че да го вдигам и търча след него само...ох, веднъж да проходи и да се свърши....дали?! newsm78

Честито на порасналия Дамян! Жив и здрав да е! Heart Eyes

# 357
Мариетка, и аз съм на същото мнение като Тони и ljufis. Яяя гледай по-ведро мила и всичко ще си дойде на мястото Wink Казваш, че имате финансови затруднения - според мен точно това е причината за загубата на интерес към секса, не мисля че е в теб. Щом като чувстваш любовта и привързаността към теб, няма място за тревога. Период е - ще мине  и за мине  Hug
Хайдееее, и Нико е в списъка с лазещи бебковци, само ние останахме ....

# 358
Хайдееее, и Нико е в списъка с лазещи бебковци, само ние останахме ....
И ние, и ние Mr. Green
Мариетаbash не се вкарвай в допълнителни филми, всичко ще се нареди.
Аз днес съм бясна, трябваше да подпишем предварителен договор, но:
1. Закъсняха с 40 минути  Shocked
2. Искат Ескроу сметка, но НИЕ да платим таксите  #Crazy
и 3. Ни изкараха последните лъжци, щото можело и да не им дадем парите.
И аз си тръгнах бяяяяяясна. Днес цял ден звънят брокери, да сме напавели компромис, ама аз с парите си компромиси не правя. Пък и не съм сигурна, че го искам този апартамент още Crossing Arms
Сърдя се![/i]

# 359
  • на североизток
Честито на всички празнуващи днес!

Биксвитке, много кофти! Дано отминат по-бързо тези ви ядове! Hug

Мариетка, не се вкарвай във филми, а се радвай на прекрасната Мариска!/И без това достатъчно препатихте, че и допълнително да се товариш!!!!/

Браво на Нико! За пълзенето Ния пълзи назад много смешно като си повдига дупето и ми прилича на гъсеничка Laughing Напред все още слабо се представя. Много е крива милата тези дни, зъбите я мъчат, текат лиги и сополи и все гледа да напъха нещо в устата си.

Общи условия

Активация на акаунт