Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 082
  • 699
  •   1
Отговори
# 360
  • До морето :)
Хайдееее, и Нико е в списъка с лазещи бебковци, само ние останахме ....
И ние, и ние Mr. Green
И ние  Mr. Green
Бисквитке, твои са си парите и ти решаваш какво да правиш с тях. Щом не си доволна от условията, не прави компромиси, защото ти ще вижееш там, не брокерите  Grinning

# 361
Честит Имен Ден на Атанасовци и Атанаски!
Браво на Алейна, Нико и Елена smile3501 smile3501 smile3501 newsm30 newsm30 newsm30

# 362
Филип НЕ пълзи! И НЕ се изправя от легнало в седнало положение сам! Вашите изправят ли се сами???  Thinking Crossing Arms
Скрит текст:
Мариетка, аз пък съм в точно обратната позиция. И не знам нито на какво се дължи , нито дали някога ще ми мине. Какво ми стана не знам...Предполагам е свързано с ужасно многото качени килограми и липсата на самочувствие у мен.  Rolling Eyes Сигурно при ТМ е лиспа на самочувствие заради парите. Стискам палци да ни мине !!!  Praynig

# 363
Филип НЕ пълзи! И НЕ се изправя от легнало в седнало положение сам! Вашите изправят ли се сами???  Thinking Crossing Arms
Нито се изправя от легнало в седнало положение, нито пълзи, няма зъби, а до скоро не сядаше стабилно Simple Smile

# 364
Нелка и аз мисля като теб. Peace
Мис Монк, Гери - имах предвид, че и ние не пълзим, ноооо успешно се влачим до всяка една точка на стаята Crazy
Хоуп и тебе  bash, не се тормози, бе жена, нали те видях...Мацка, та дрънка Wink

# 365
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА!
Шени,не прави компромиси за тези неща Naughty Заради такива компромиси още ми идва да си захапя г.за,но не мога да си го стигна Mr. Green

Мариетке,стига бе душата....ти ако не е едно,ще е друго Wink Я си намери някакво развлечение вече и гледай по-ведро на живота Hug(кой го казва само Mr. Green)
Скрит текст:
по този въпрос - аз съм на Хоуповата гара Twisted Evil

Сума
....
Скрит текст:
хахахаха,нЕма ми го спонсорът за тази интервенция,иначе с удоволствие Mr. Green

П.П.Нито лазим като хората,нито сме стабилни като сме прави,нито можем да се изправим от легнало в седнало положение....айде сЯ да видим кой е най-зле Crossing Arms

# 366
И аз като видях пицата и ми се прияде, даже мислех да правя, ама ме домързя  hahaha (ето тайната на моето неядене - мързи ме. Че да си направя нещо за ядене, че да го изям и после да вдигна масата. Не, по-добре да гладувам  Crazy

Лече, ето още нещо общо между нас. За първи път срещам някой, който има абсолютно същия проблем като мен. Аз не ям поради същите причини – защото не ми се разправя да приготвям, после да го ям и накрая да раздигам. И съответно гладувам. Ако имаше някакво хапче за бързо наяждане със съответните полезни вещества, щеше да е чудесно. Това искам да го променя, но пусто – е по-силно от мен. Добре че ММ си пада по яденето и готви и приготвя, че да не умрем от глад вкъщи.

Мариетка, не знам дали в твоя случай финансите имат нещо общо, но това е обичаен проблем при много двойки след раждането на дете. Просто не всички го споделят. Не се притеснявай, с времето ще се регулират нещата.
Може би и ти като един истнински Близнак си склонна към депресии, освен хроничното безпокойство, което непрекъснато ни гложди. Аз например винаги намирам за какво да се притеснявам, почти нямам състояние на душевен покой (аз съм Близнак с асцендент Скорпион на всичкото отгоре). И съответно не мога да релаксирам като хората. Това много ми пречи и много искам да го променя, но и това е по-силно от мен. Не знам дали някога ще успея. Според мен основен проблем (важи за повечето жени) е липсата на хоби!
А какво стана с дупето на Мариска? Мина ли обривът? И аз щях да ти пиша, че при алергия пъпките не се появяват точно (и само) там. Най-вероятно е подсичане. Досатътчно е и 30 мин. да стои наакана и резултатът да е такъв.

По анкетата на Хоуп
1) зеленчукови – трябва задължително да са червени (морков, тиква и т.н). От всички други – тиквичики, карфиол, броколи, спанака му се повръща. В почти всички зеленчукови и месни добавям морков или тиква, за да се ядат. Много му харесва морковената супа с ориз на Хипп
2) Плодови обича всякакви (явно си пада по сладкото)
3) Месни – яде ги (ако има червено вътре естествено), но не с особена охота. За сега съм въвела пилешко и пуешко. Тези дни ще дам заешко, щото виждам, че се тачи от повечето деца
4) Каши – също много ги харесва, защото са сладки. Преди няколко дни купих елда с плодове и чак сега видях, че е безмлечна. Ама май няма да ми дадат да я заменя. Два пъти съм пробвала да сменя млека на различни места (откъдето съм ги купила) и все казват, че детски храни не е позволено да се връщат и подменят.
5)   Днес въведох попарата и много му хареса. Но не му дадох цялата, щото се притесних, че е много като за първи път (имаше много сухари вътре).
В тази връзка искам да ви питам какви са пропорциите на продуктите, които слагате в попарата?  Аз купих сухари на Хипп и те са едни мънички квадратни. Сложих някъде около 4-5 днес, ама ми се стори много като за първи път и му дадох само половината.

П.С. Зеленамама, все се каня да те питам – ти спиш ли някога? Много често (почти винаги) се включваш към 2-3-4 през нощта. Тогава си станала или още не си си легнала?

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 20:53 от SYMa

# 367
  • София
Честито на всички които имаха и имат именни дни вчера и днес  Hug  bouquet

Нандич, уникални сте трите грации  Heart Eyes И много се смях с ТМ - милия човек, кучо верно е самосиндикален, но на мен вече ми е любим! ( казвам го тихо за да не чуе Нелли, че ще ми се подиграва, защото го обиждах преди време).

Чувам , чувам аз всичко ( и виждам Naughty) ще дойдеш и ти на моето мнение  Wink

П.П.Нелли,да се яви веднага Naughty  Hug

newsm20
Тук съм и чета от време на време ама нещо не ми се пише , сега съм се захванала с едни неща  да изучавам и акъла ми все там ( то не че ми остана  много ,ама и това което имам гледам там да го използвам).
Ние сме добре , вчера бяхме на консултация и сме здрави. Казаха ни , че имаме дебели бутчета  Rolling Eyes. Аз пък все си мислех , че сме в слабата  група ( 75см. и 8,200кг. е в момента)
Скоро се коментираше рибата и да ви кажа изрично ми подчерта лекарката да не и давам до 1 годинка заради бронхиолита който изкарахме. Имало опасност да се алергизира и да  развие астма. И с цитрусите каза да внимавам и да не давам за сега. Аз пък и давам портокал от време на време когата ям и  Ели толкова го харесва, направо пощурява по него.
По анкетат на Хоупова няма да се включвам защото Ели харесва всичко  без спанак. Добро прасенце е   Laughing Сега се е научила като ядем да седи до нас с проходилката и да си проси трохички хляб  hahaha  , Много е смешна и доволна като и даваме.
Физически добре се развива, всичко прави без да ходи  . Изправя се сама като се държи за нещо, пълзи, скача.... пълна програма. Сега се е научила да се изправя на леглото по парното и да зяпа през прозореца. Голяма клюкарка е  Laughing
Ами това за сега  от нас  Hug  love001

# 368
Баси, поръчах си пица, но нито изглеждаше като тази на НикиТо, нито имаше вкуса, който си представях.

Разочарована съм  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 369
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Честита месечинка  на Дамян на мама Правда!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес бяхме на консултация - 8400гр. и 73см. И ние си имаме бутчета!
Не лазим, не се изправяме сами, не пристъпваме - абсолютни мързели сме! Crossing Arms

# 370
  • До морето :)
Като казахте мързели, че се сетих - моето до скоро както го оставя, така го намирах. Оставя го по корем, по корем седи,оставя го по гръб - по гръб седи, седнало - седнало. Никакви наченки да промени позата (освен рев разбира се и мама да търчи, да вдига) Но от няколко дена е такъв звяяяяяр! Върти се, въргаля се, днес се обърна с гърнето, за да гони една играчка, а бе напоследък е весело. Даже и мач играе. Съвсем целенасочено рита топката (само с десния крак). Само пустото пълзене ни се опъва. Иначе в кошарата не се изправяме сами, не можем да стигнем ръба, че да се хванем, но ако е по-ниско - набираме се. Днес даже мен прескочи. Лежа аз на една страна и то през мен да вземе дистанционното  ooooh!

# 371

Мис Монк, Гери - имах предвид, че и ние не пълзим, ноооо успешно се влачим до всяка една точка на стаята Crazy

опааа значи пак не съм дочела както трябва  hahaha

Хоуп, Люси, Еди уж пълзи, амаа то такова пълзене ли е, единия крак както трябва, другия е .... Божеее незнам как да го опиша просто все едно ходи с него... а беее йога отвсякъде  Joy hahaha

Аа иначе сам не се изправя прав все още, има време ще го направи.

Тааа не се притеснЮсвайте за момчетата! Peace Hug

Нелили, какво учиш? Пусна мухата и избяга. ааа не така  Mr. Green
Колкото до Ели, смятам че е в графа "идеални" Peace Heart Eyes и "високи"  smile3501

# 372
  • Айтос/Бургас
 Hug
И аз да се включа най- после.

Мариета-и аз горе-долу в твоя отбор тъй да се каже,само че знам причината-дебела съм,качих много килограми а и преди бременността се бях отпуснала.Споко,ще се наредят нещата(поне се надявам).
 Hug
По другото-Калоян не пълзи,не се изправя,като седи се килва настрани.От полулегнало положение се изправя до седнало.Мързеливички сме. Tired

bouquet

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 21:10 от zlatttka

# 373
Ох, върнах се да си коригирам предишния си пост, че беше бъкан с правописни грешки....

И забравих да питам Луси - каква е тогава общата ви вълна с Елфи (от аватара й), щом не е онази, и не е косата? Загложди ме любопитството....

Нелили, защо пък бутове - мерките й изглеждат много добре, даже ми се струва дълга за тези килограми - тоест висока и слаба...

Относно двигателното развитие - Ники пълзи, върти се, изправя се (от легнало седнало и от седнало прав, хващайки се за нещо). Любимата му игра е да пълзи и да подхвърля с една ръка нещо пред себе си (което като пада по пода да дрънчи), да го долазва, пак да го подхвърля и така обикаля цялата стая.
От време на време и той пълзи като Еди (ако правилно разбрах описанието) - с единия крак пълзи, а с другия стъпва.

# 374
освен хроничното безпокойство, което непрекъснато ни гложди. Аз например винаги намирам за какво да се притеснявам, почти нямам състояние на душевен покой (аз съм Близнак с асцендент Скорпион на всичкото отгоре). И съответно не мога да релаксирам като хората. Това много ми пречи и много искам да го променя, но и това е по-силно от мен.
SYMa, да знаеш, че не е от зодиите - аз съм Лъв с асцендент Везни и съм нонстоп тревожна, притесняваща се за нещо и в паника.  Close

Минавам да докладвам, че личната ми проверка установи, че Буба, въпреки всички признаци, не е изчезнала безкрайно -  ЖИВА е !!!  newsm44
 В "Уека" нервна криза е поради качеството на интернет услугите тук, но да се надяваме , че около абитуриенсткия бал на децата ще е успяла да се инициализира!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт