Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 082
  • 699
  •   1
Отговори
# 375
От време на време и той пълзи като Еди (ако правилно разбрах описанието) - с единия крак пълзи, а с другия стъпва.

Абсолютно!  newsm10

# 376
  • До морето :)
Хоуп, как ти е ръката? Взе ли си лаптопа?

# 377
Хоуп, как ти е ръката? Взе ли си лаптопа?
Махнаха ми конците, няма да я режат  Laughing Laughing Laughing Шегувам се де, ок е, мерси.

За лаптопа - не съм те чула!!!!  Naughty Crossing Arms (нямаха го и сега чакам за да си поръчам - в някои отношения тука са сто години преди маймуните!!!!  #Cussing out)

# 378
  • Варна
Добър вечер и от нас!

И ние сме в отбора на неизправящите се, неможещите да седнат от легнало положение, непълзящи, и с ръце не пляска, абе нищо кой знае какво не прави, освен да се обръща, когато не трябва и да се удря по мебелите, когато съм обърнала поглед ooooh!. Не може да пълзи, но успешно се движи назад по корем, бърз е като хлебарка, докато се обърна и е нацелил някой ръб и постоянно недоволства, че се опитва да изпълзи до някоя играчка, а всъщност се движи назад Laughing.

Имам въпрос - как е организирано храненето при вас - колко пъти на ден давате твърда храна и т.н.?

При нас сега е по следния начин:

към 4-5 часа - кърма
8-9 часа - кърма
12 часа - зеленчуково или месно пюре + кърма
16 часа - каша + кърма
20 часа - кърма

Още не съм започнала да давам закуска, защото се чудя какво да давам, след като не трябва да ядем млечни, глутена още не съм го довъвела /на овесена каша сме сега/, остава и за закуска да давам каши, ама то така много еднообразно ще стане. Чудя се дали храненето в 16 да не остане само кърма, а пък към 18-19 часа да давам нещо за вечеря - каша или пюре, че да го държи сит повече  newsm78. Преди спеше до 6 часа непробудно, но сега явно вече не му е достатъчно само кърма вечер и ми се буди гладен в 4-5.

Скрит текст:
По въпроса за кекса, и аз съм от партията на Хоупова, мнооого трудно се навивам, и аз нямам същото самочувствие като преди, отделно че вечер съм изморена и ми се спи. Боря се с този си проблем, че виждам, че на ММ хич не му е лесно.
Мариета, напълно е възможно при вас да е заради финансовите проблеми, за мъжете е доста особен момент това, повечето са вманиачени, че ако не могат да осигурят семейството си, не ги бива. Опитай се да го окуражаваш и да му вдъхнеш самочувствие, независимо от трудностите Hug.

# 379
# 380
hahaha hahaha hahaha

Отговарям в цитата:

При нас сега е по следния начин:

към 4-5 часа - АМ
8-9 часа - каша с 1/2 плодово пюре
12 часа - зеленчуково или месно пюре + АМ
16 часа - Плодово пюре + АМ
20 часа - АМ
22 часа - АМ
01-02-03 часа - АМ

# 381

Кукукууууууригуууууууу! Кукукукукукуригуууу! Трябва да пия вече кукукумицин!  Mr. Green

# 382
  • София
Здравейте,момичета.
И ние не пълзим,не се изправяме сами от легнало до седнало положение,не пристъпваме и нямаме зъби още.Но пък имаме бутчета и вчера педи ни каза,че вървим едрички и да съм внимавала с кашите.
SYMa,пиша си постовете преди лягане,докато чакам госпожицата да се събуди за нощното хранене.Понеже тя няма режим,това може да стане и в 2 и в 3 и даже в 4...И аз...чакам.За да ми минава по-бързо времето и да не нервнича-чета и пиша.После спя.Понякога повече,понякога по-малко....толкова,колкото ми отпусне девойката.
Мариетка,не съм била ужасена от поста ти,а не съвсем благородно ти завидях. EmbarassedСъжалявам,ако съм те обидила с изказването си!По въпроса от скрития ти текст-мъжете се отъждествяват с работата и парите си и,ако там имат проблеми изобщо не им е до luvbedКакто и ,когато са преуморени и стресирани.
Мария,нашето хранене е организирано абсолютно по същия начин +едно нощно кърмене в N-часа.
Хоупи,игра на "тути" е,когато ти или бебето си скриете лицето зад кърпа.Като я свалите,казваш "тути" и детето се залива от смях...поне моето.Ти сигурно я знаеш под друго име.
 Честито на всички,които имат някакъв празник днес-именници,месенчинковци и други!
 bouquet
И аз в отбора на Луси,Хоупи и не си спомням имаше ли още?!?Добре,че ММ работи далече,идва си рядко и ми влиза в положението засега...та ми се разминава...
Ако още има болни,бързо да оздравяват!
Айде лека от мен.Отивам да гледам филм.

# 383
Аааа, ясно какво е "тути"  Laughing Аз му викам "ку-ку"  Sunglasses

Нелли, я да те питам аз теб, че Еленка е също дългуч - колко е висока сега? Филип е 78 см (поне толкова го измерих в нас)  Shocked  #Crazy Нещо много ми се струва?  newsm78

# 384
Може би и ти като един истнински Близнак си склонна към депресии, освен хроничното безпокойство, което непрекъснато ни гложди. Аз например винаги намирам за какво да се притеснявам, почти нямам състояние на душевен покой. И съответно не мога да релаксирам като хората. Това много ми пречи и много искам да го променя, но и това е по-силно от мен.
Лелееее, това все едно аз съм, го писала  yes Дори днес разсъждавах точно над това!
Обрива на Мариса мина за 2 дни - сварих тетра, сипах в коритцето и сложих беба да поседи; миех дупето на всяко сменяне и мажех със Судо. Явно татито не я е почистил добре просто. Аз силно се разтревожих, защото мислих, че е алергична реакция (не знаех, че може едно подсичане да е съпроводено с пъпки  Embarassed) Преди да започнем да ядем пюрета (т.е. до 6 месеца) тя не се е подсичала!!! А сега се случва много често.  ooooh! Та така, само дето припадах цяла вечер  bash
Бисквитке, щом не си сигурна дали това е вашия апартамент, не прави никакви компромиси! Това ще е вашето гнезденце - трябва да го усещаш със сърцето си! А и така като те вбесяват някакви си брокери, ти се скапва удоволствието  Naughty Дано се наредят нещата както е най-добре за вас!!!  Hug
Хоупи и аз стискам палци! Ще се пребориш с това - кг се свалят, преумората изчезва с времето...  Hug
Стискам палци и за Бубето, скоро да я върнат към циЛиВиЛизацията, та скоро да се върне сред нас! 
ljufis-че, трябва да ми дойдеш на гости - ММ прави страОтни пици  Crazy С тънка коричка и богата плънка   chef Направо ми иде да си оближа копитцата eat  Joy
Зеленамама, не се притеснявай, не съм се обидила ни най-малко  Hug Просто се притесних да не би да съм била погрешно разбрана, но явно пак всичко си е само в  моята глава  Joy Прегръщам те!  Hug
Аааа, ясно какво е "тути"  Laughing Аз му викам "ку-ку"  Sunglasses
А аз "дзак"  Joy Мариса обожава тази игра - залива се от смях и самата тя го прави, като се крие зад одеалцето си - тогава аз се разтапям от кефффф  Crazy

Та така - има развръзка относно скрития текст! Просто не се стърпях и притиснах ММ да ми изясни причината. Та казах му, че много държа да ми обясни защо става така, понеже много ми тежи и започва да се отразява на чувствата ми към него. И той в прав текст ми каза "Много ми тежи ситуацията напоследък, трудностите които имаме, това, че нямам доходна работа..."
Всички бяхте прави! Освен това искам да ви кажа, че именно благодарение на вашите коментари събрах кураж да го притисна, иначе щях да продължа да си мисля, че проблема е в мен, да рева тайно нощем, а денем да му се цупя (което се случва от известно време). Благодаря ви момичета! Освен това ще се постарая да следвам съветите ви, да бъда по-внимателна и да му вдъхвам кураж! Все пак не са толкова толкова зле нещата, справяме се! Peace Просто той е много добричък, мисли винаги само за нас, а себе си поставя на много заден план, което може би също го обезличава в един момент.
И така, този проблем е решен, сега трябва да си измисля за какво друго да се тревожа  hahaha hahaha hahaha Шегувам се разбира се - по принцип съм много позитивен човек, просто нещо съм влязла в серия напоследък. Но вярвам, че това е период и скоро ще отмине  Wink
Спирам, че пак съм се олялаааааа  Crazy
Лека нощ момичета!

ПП: Ииииииии, каква нощ, то станало 4 и половина сутринта  #Crazy

# 385
  • София

Не лазим, не се изправяме сами, не пристъпваме - абсолютни мързели сме! Crossing Arms

Завиждам ти , много по спокойно ми беше като си седяхме така. Сега все едно има шило в дупето и не застава за 2 секунди на едно място. Ей, го на вчера пак щеше да падне от леглото( за да ми вземе телефона), хванах я в последния момент за крачето и главата и беше на 5 см. от пода  ooooh!. А бях до нея на леглото , просто се обърнах за  да взема една играчка от кошарката и.

Хоупова, не си ме чела внимателно  Naughty . Елена е 75 см. и 8,200 кг.
За бутчетата- лекарката ни е  вманиачена на тема деца с наднормено тегло. Тя и за Алекс все ми казваше , че така си е много добре  на въпросите ми не е ли много слаб. Ако бил по-дебел сме щели да го сложим на диета  Wink . Представям си ако бяхме пухкави като Моника на Нанди. Сигурна съм , че щеше много да ни се кара  Laughing

Скрит текст:
По въпроса за   luvbed сме си ок. До преди няколко месеца бях на положението на Хоуп, но ми мина  Twisted Evil

Гери не ми се пише с какво съм се захванала тук.  Ако ти е интересно ще ти пиша на лични.

# 386
Този прекрасен малък господин,

който днес навършва великите 9 месеца и с чиста съвест можем да кажем,че на този етап:
Life inside=Life outside Wink,иска да почерпи своите малки приятелчета с тази великолепна торта:

Пожелавам му след време,тази торта да бъде реалност в ръцете му!Да ми е жив и здрав! Heart Eyes
И тъй като е изключително щедър, черпи всички майки и татковци с нещо леко и приятно(прилагателните са по подразбиране) Wink

П.П.
Определено ще има нужда от това,което му пожелах, за да организира такива тузарски почерпки! Sunglasses
Наздраве!

# 387
  • София
 ДУ момичета! Laughing Laughing Laughing
 Първо: Честита 9-та месечинка на невероятния, прекрасен малък господин Венцулин и благодаря на майка му за невероятната почерпка! Peace
 Второ: Честито и на останалите месечинковци от вчера и днес, а и на именниците от вчера на патерици!  bouquet
 Трето: Магелана си има почти още 2 горни зъба- единият ясно се вижда, а другият пробива! newsm44   Е, не са точно тези, които трябваше да пробият, но какво да се прави- тя е със собствено мнение и скоро ще заприлича на истинско малко вампирче! Mr. Green
 Четвърто: Новият ни номер е да се учудваме- Маги го прави много смешно с разперени ръчички и казва ''о,о,о,о!'' и това е на всяко ново нещо или странна физиономия-много е сладка ! Joy Другото ново е, че плаче , заедно с мен- вчера ММ реши да ме поразтрие и аз започнах да охкам от болка- в резултат Маги пропищя и започна да го налага fight с ръце  hahaha Мамина тя- не обича майка и да страда! Hug
  Пето Въпросче към знаещите: Мога ли да ходя на сауна, докато кърмя и ако не-защо? Например мога ли след това да дам замразено мляко или по принцип е вредно newsm78 Едни приятели са взели ваучери и са решили да ни изкарат малко с ММ от вкъщи да си обърнем внимание един на друг, но аз не съм сигурна, че е добра идея!
 Шесто:
Скрит текст:
По въпроса за luvbed гледам има 2 лагера: Аз, като по- стара  съм била и в 2-те позиции и мога да ви посъветвам:
 1. Ако вие имате желание, а той не трябва да се действа много внимателно- мъжката психика и его са крехко нещо! В никакъв случай не настоявайте и не изисквайте-това само ще влоши нещата! По-добре забележете какво го мъчи и се опитайте да отстраните причината. Ако не може, то тогава бъдете мила с него, приспете бебето, направете му масаж, посрещнете го от работа с малки свещички от входа до трапезата, облечете се все едно сте на първа среща и после просто си легнете ,без да очаквате нещо! На другия ден  го изпратете да се позабавлява с приятели от детинство например или му купете карта за фитнес ( ако обича) или нещо от този род, като заявите, че има нужда от релакс, защото е най-важният човек в живота ви, заедно с бебето! Това много ще помогне, защото често мъжете се чувстват пренебрегнати,заради бебето! Останалото оставям на вашата фантазия, но докато има пламъче има и решение! Peace
 2.  Ако  вие нямамте никакво желание: Не се насилвайте, а се опитайте да придобиете: Спомнете си как сте се запознали и как тогава сте гледали на нещата! При проблем със самочувствието използвайте притъмнена обстановка, еротични дрехи (чорапи, красиви бодита и изобщо дреха, в която се чувствате секси! Ако въпреки това желанието не се завърне, значи просто сте мъртво уморена от неспане, кърмене , рев и ненаместени хормони- но мъжът ви не може да разбере това...затова се налага да преминете към план Б ако искате да го запазите за себе си: Направете се, че имате желание в удобен момент, когато сте в кондиция и просто го направете- жените чудесно знаем как да се преструваме- понякога това спасява бракове, но само ако е временно явление. А може пък като започнете и на вас да ви хареса-кой знае? Апетитът идва с яденето! Peace

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 14:23 от jenajena

# 388
  • Стара Загора
И моето състояние тези дни  Twisted Evil
Добро утро...или ден кой както го приеме...за мен вече е ден защото моят започва рано, рано в тъмни зори Twisted Evil
Жира къде е? Crossing Arms загуби ми се усмивката нещо тези седмици.
Боример вече не е посран...но е някакъв ужасТ пак. Вече незнам къде се намирам...станала съм изключително нервна и крещя като някоя изкукала лелка Twisted Evil а съм само на 35г.  Mr. Green Лекарствата на Боример ги давах със спринцовката на Панадола но е наплашен от лъжицата...първата винаги със сила я натискам за да види, че е от неговата храна Tired Мляко вече почти не пие.... #Crazy Сутрин след около 14-15ч. неядене със зор изпива 150мл. АМ..после яде пюре плодово с биквити или извара /има разни на ХИП и Бейбивита/, на обед яде месно пюре или зеленчуково, следобеда пие около 50-60мл. АМ и малко каша /7 зърна или елда на ХИП/ и преди да заспи...30-60мл. АМ /различно/ Tired
На всичкия този ужаст - още нямаме зъби Twisted Evil Close Twisted Evil Close Twisted Evil Close Shocked
И сега :
Честита месечинка на нашия френд оф майн....Венцулини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да е все здрав...прав и корав Mr. Green Да се сбъднат мечтите и пожеланията на майка му..за него Heart Eyes Mr. Green
Честито и на другите месечинковци и на всички именници от последните дни Heart Eyes
Благодаря за пожеланията за моят ММ Hug
marietta_g радвам се, че Мариската е добре вече Hug Надявам се тези дни да се видим вече...полудях в това село...ще хващам гората вече Twisted Evil

# 389
  • Сливен
Добро утро Simple Smile
Днес моето малко съкровище Елина става на 8 месеца Simple Smile Да ми е здравичка и все така послушна Simple Smile
Да почерпим и ние Simple Smile

Честита 9-та месечинка на малкия сладурко Венци!!! Да е здрав и много, много да слушка мама Simple Smile smile3525
Честита 9-та месечинка и на Стефания на cveti_8203 Simple Smile newsm51 Да е здрава и усмихната Simple Smile

Честита месечинка и на астралните ни близначета: Алекс на nins86, Ясена на mamaqni и Даниел на silvia1111! Да са здравички, много послушни и много лъчезарни Simple Smile

Хубав ден на всички Simple Smile
П.П. По-късно ще се включим с отчет от днешната консултация Simple Smile Да видим дали пак ще сме от най-фините  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт