Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 042
  • 699
  •   1
Отговори
# 450
Норе, а дали би било добра идея, ако опиташ да дадеш на Филип парченца храна да се храни сам, а не пюре? Реално по този начин може да предложиш всички плодове, зеленчуци, месо, корички хляб, или бисквити...изобщо каквото се сетиш. Може пък детето да те изненада като осмуче, оближе, поизгриза и хапне. Wink
Давам корички, бисквитки - яде, маже нещо там. Има и лек напредък с пюретата, да не кажа, че е голям (но не смея да се похваля)

Сега имаме друг проблем - т.е. проблема е от както се върнахме тук - нощем това чаве се буди почти на всеки час , или на два - то иска да яде, то реве за биба, то просто си реве без причина ..... Има ли и идруги деца, които нощем не смят? Каква може да е причината??
Иначе си е весел, играе си,пее, крещи от радост и т.н. , но си се буди по цяла нощ.....  newsm78 newsm78 newsm78

# 451
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГЕОРГИ И КАЛОЯН!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

Душе,само така Wink С кражба към прогрес Mr. Green

Днес има и друг повод за честитене,доколкото виждам:Честито ви оцикляне Mr. Green
И тъй като сме на темата да кажа,че аз докато ревях,че е 100 пъти по-добре да не ми идва никога повече,сега се моля да ми дойде Twisted Evil Не бързайте с умозаключенията Naughty нЕма причина за това,даже вчера бях при гинеколога ми и се оказа,че нямам кисти,миоми и пр. диагнози,които си бях поставила и всичко е ок,но просто цикълът ми се изгуби някъде по трасето или просто го удари на уволджак Mr. Green Изписа ми някви хапове Оргаметрил,някой с идея що е това newsm78
Най-интересното беше когато започна вагиналния преглед и чух следните думи:"не се вижда да има бременост" Shocked,и аз му викам:ами то оставаше и да се вижда и той:ами защо не,то детето си е фактор,а аз:след този фактор,който ми дойде,предпочитам да пропусна втори такъв Mr. Green Разговорът беше пълен,точен и изчерпателен Crazy

Набързо по някои от последните събития:
Тони,честит ви нов дом Hug
Мариетке,искрено завид-завид Mr. Green Искам и аз социален живот - барове,купони,приятели и всички придружаващи ги екстри Crossing Arms
Михаела,за 9 месеца успях веднъж да изкарам пловдивчанки да се видим Mr. Green Пожелавам ти успех в начинанието,ако организираш нещо,да не ме забравиш Naughty
Шени,голяма е вероятността хремата да е от появата на зъби Peace
Гери,ти ли пита за каишките newsm78 Аз имам и сигурно ще ползвам,пък то ще си покаже дали ще се справим и с тази лудост Crazy
Нанди,как да не си липсФала,аре сЯ ще се обиждаме на липси Hug А скритият ти текст да го намачкаш яко от мен Heart Eyes
Даная,много е сладка Мариела и виж само как хубаво си стои права Hug

Хора,да не ви омръзна да кърмите бе newsm78 Кво почнахте да се отказвате една през друга Laughing

По въпроса за Кекса,няма да се изказвам,за да не остана неразбрана  Mr. Green
Скрит текст:
само на ММ ли не му пречи това, че е финансово слаб и винаги си иска Twisted Evil

Ние сме все още с обрив и то зверски Twisted Evil Днес ще купуваме и Фенистил гел,за да мажем и ако това не помогне ще се наложи да прибягваме до кортикостероиди Twisted Evil
Абе не ми се говори,че ми е гръмнала главата ooooh!

П.П.Някой свърза ли се с Интерпол във връзка с издирването на Буба и Алекс Thinking
Крайно време е да предадем случаят в техни ръце Naughty

# 452
Има ли и идруги деца, които нощем не смят? Каква може да е причината??

има  Twisted Evil ако я разбереш,защото аз не съм я разбрала още,да ме просветлиш Peace

за всички въпроси,които се чудите дали само вашите деца са така,защото си спомням,че по трасето срещнах и друг такъв въпрос,да знаете,че ние сме с вас Mr. Green В. е изключително солидарен към всички свои приятелчета,освен към майка си Twisted Evil

# 453
  • София
Егати масовката... и аз днес се оциклих Simple Smile

Значи и аз да очаквам включване днес  Shocked

Hope ние също не спим по цяла нощ. Буди се през 40-50 мин. или яде или го разнасяме или го бутаме в количката. Мислех, че е някакъв период, зъби или и аз не знам какво, но вече повече от 2 месеца сме на този режим. С таткото сме на смени.

Много хубави снимки във фейса, много са се забавлявали и майките и бебетата.

Ние не се изправяме още и не пълзим, само стоим стабилно и търчим с проходилката.

Има ли още някой не въвел глутена?

Нанди страхотна Моника, да я схруска човек!
Даная браво на Мариела, голямо момиче!

# 454
  • София
 ДВ и от нас! Grinning Grinning
Честита месечинка на Гоголино и на Калоянчо!  bouquet Честито и на останалите месечинковци!
Пожелавам им да растат здрави, енергични и усмихнати! Peace

Леле, какво масово оцикляне настана! ooooh! Аз, май веднъж ви споделих, че когато 2 или няколко жени станат близки (или живеят заедно) циклите им се уеднаквяват- е явно сме си доста близки, защото и аз тека, макар и да не съм в цикъл! hahaha А на оплакващите се, които чак сега са се сдобили с тази екстра да кажа- вие сте късметлийки! Peace Аз, от септември 2011 си тека по 2 пъти месечно-веднъж по време на цикъл и веднъж-по време на овулация! #Cussing out Не питайте колко превързочен материал отиде-вече съм по-зле от Магелана- и аз постоянно с ''памперси'' #2gunfire
 От днес и аз в списъка на тези с болно гърло-за сега нямам Т, но всичко ме боли!Изглеждам ето така Tired #Crazy Sick На всичкото отгоре Магелана пак е ''в джаза'' (след 2 спокойни нощи) нощес ни подлуди-е  поне не е напразно:вече си имаме официално и 4 изпил зъб! Hug
Мариетка: Завид, завид- искам и аз да се откъсна за малко от вкъщи! Другата седмица ще се случи-ще правя зъби и поне за малко ще си върна амплоато на д-р Митова! Hug
Мариа: Това с падането тепърва предстои, така че зареди се със здрави нерви...и Господ да ги пази! Praynig Hug
Благодаря за отговорите на Муше и Тони за сауната- ММ го няма и едва ли ще успея, но ако стане-стане! Peace
Херич: Хайде вече да избиват тези ваши зъби да се успокои Боримече и да започне да се храни като хората ! Hug
За кърменето: Денем на компа, нощем легнали- напълно стандартно!Само, дето Маги вече има захапка ''вампир'' и хапе, хапееее и боли, болиииии! #Cussing out
Даная: Видях една страхотна Мариела-права и готова  да помага за прозорците! Joy Хем не е слаба, хем е подвижна- завид, завид! Peace
Жира: Питаше за мрънкащи деца- ами иска ми се да запазвам самообладание и да я нося, галя, разсейвам и кърмя непрекъснато (както пише в дебелите книги), а вместо това се изнервям, плача, крещя и даже веднъж я оставих сама за 15 мин. в стаята на Криско ooooh! Това явно е последица от преумората и прекомерните ангажименти с деца, които няма на кого да поверя и малко поне да разпусна!  Sad
П.с. Лусинда: Всички наопаки- ти на терсене! Joy Как може да нямаш цикъл, когато всички се оциклят- убедих се, че лъвовете са индивидуалисти  Joy bowuu

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 18:33 от jenajena

# 455
има  Twisted Evil ако я разбереш,защото аз не съм я разбрала още,да ме просветлиш Peace
В. не се брои - за него е ясно!  Mr. Green Laughing

Освен Петинка, други неспящи????

# 456

Алинка беееееееееееееееее, само  bombs я успокояват Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Благодаря на всички за хремомненията Hug

# 457
  • София

Ние,ние  bowuu

# 458
Егати масовката... и аз днес се оциклих Simple Smile
Баси работата  Rolling Eyes и аз вчера  Simple Smile
Шени, и Тияна от снощи е с хрема  Tired Дано е от зъбки, да не сме ги разболели нещо  Praynig А е тоооолкова кривааа (пак от вчера)  Таквоз нещо не  е било. През нощта ми се разказа играта -въобще не съм гледала часовника, но сигурно се буди около двайсет пъти  ooooh! Та отговарям и на въпроса на Хоупчето -  има и други такИва и ние сме сред тях - средно по 4-5 - 6 и повече пъти се буди Tired
Видях много сладки Моника и Мариелка Heart Eyes
Честити месечинки на Калоян и Георги! Да са живи и здрави!
Друго не се сещам -така жестоко съм се сецнала днес от врата към гърба, че ми се реве, а мозъка  ми (колкото ми е останал)  имам чувството, че ще експлоадира  #Crazy

# 459
Здравейте,момичета!

Не съм писала скоро,защото съм съкрушена  Sad Отиде са моят любим дядо.Скъпоценния ми синеок дядо,чийто ген се предаде дори и на моите деца  Cry Дядо ми Петко,за който правих тортата със самолета.Това беше последния му 85-ти рожден ден.Нямам думи да опиша мъката си.За една година изгубих безценната си баба ,а сега и скъпият си дядо.Той беше мой пример.Най-добрия,мил,благ и състрадателен дядо на света.Аз баща общо взето не съм имала,защото вятър го вее на бял кон моят.Но за сметка на това дядо ми е дал всичко ,за което мога само и да си мечтая.Безкрайни приказки по цял ден с всички интонации,огромни закуски ,които той ми правеше преди да отида на училище/включително и да ми сложи захар и да ми разбърка старателно млякото/.Още чувам звука от чупещи се зелени орехи на терасата  Sad Цял ден чупеше и вадеше бели ядки в паници,а аз лакомо и охотно изяждах всичко,а дядо беше с черни пръсти от орехите.И това се случваше до скоро  Rolling Eyes
Незнам какво да кажа.Знам,че беше възрастен,но си беше добре като цяло.Стоеше си в стаята и по цял ден решаваше кръстословици и гледаше мач или новини.А като отворех вратата,когато отивах у майка ми,и казвах..."Дядо..." той с такава усмивка се обръщаше и ми отвръщаше.."Ооо,Ели...на дядо внучката... .!" Cry Cry Cry Още звучи гласът му в главата ми и знам,че повече никога няма да го чуя.Обожаваше децата ми и бдеше над тях неотлъчно,когато трябваше да пази някое.Стоеше и чакаше Рая да се наспи без дори да си помисли да се отдели от нея.
Коварната смърт ми го отне.Задуши го в черните си злокобни лапи.Изви се като гъст дим и го отнесе със себе си.А аз съм безсилна и съкрушена  Cry

Съжалявам,че ви товаря,но не мога да не споделя мъката си от това така неочаквано лошо известие  Cry

# 460
Елфи,приеми най-искрените ми съболезнования Hug Нямам думи наистина  newsm45
С толкова любов си описала този човек и толкова мъка струи от поста ти,че направо се просълзих newsm45

Бъди силна,скъпа приятелко Hug Hug Hug Ние сме с теб Peace

Flowers Rose за твоят любим дядо!

# 461
  • София
Елфи: Weary Flowers Rose
 Моите съболезнования! Sad
Знам, че нищо не може да те утеши в такъв момент, но да ти кажа, че ние сме съпричастни с мъката ти!.....
 За добро или за зло всички сме се запътили натам...дано само да си вървим по реда си! Той ще живее вечно в спомените ти, в душата ти, в разказите ти, в гените ти и в тези на децата ти!
 Бог да го прости!.....

# 462
  • при палмите и алигаторите,FL
Елфи, съжалявам мила hug
Искренни съболезнования за загубата ти! Flowers Rose
Луси е права, толкова мъка и любов има в поста ти, дано бързо се съвземеш Hug .

# 463
Елфи, много съжалявам! И аз се разплаках, докато четох поста ти! Много много тъжни са тези случки, но както е казала Марта, поне да следват правилния ред! smile3518
И аз като теб имах най-милия, грижовен, добър, обичащ и обичан дядо, който ни обожаваше (всичките си 3 дъщери и 6 внука), грижеше се непрекъснато за нас и много ни се радваше. Когато заживяхме с голямата ми сестра отделно и самостоятелно (аз на 16, а сестра ми на 18), той беше човекът, който най-много се притесняваше и през ден идваше я да ни сглоби нещо, я да поправи нещо счупено. smile3518 И аз много страдах, когато го загубих. Беше преди (боже, 13 години), а все още си мисля много често за него и колко щеше да се радва и на правнуците си (вече 4 на брой). Отиде си на 60 години (а сега щеше да е само на 73)....

Много съжалявам отново! Знам, че няма да те успокоим и ще трябва да си го изстрадаш, но... Hug Прегръщаме те.

П.С. В следващ пост ще пиша по другите теми, че сега ми се доплака...

# 464
Елфи, скъпа  Hug Hug Hug

Мога само да кажа, че той е един изключително щастлив човек - има прекрасна внучка и три фантастични правнука! Говоря в сегашно време, защото смъртта на променя тези неща!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт