С кражба към прогрес
нЕма причина за това,даже вчера бях при гинеколога ми и се оказа,че нямам кисти,миоми и пр. диагнози,които си бях поставила и всичко е ок,но просто цикълът ми се изгуби някъде по трасето или просто го удари на уволджак 

Аз имам и сигурно ще ползвам,пък то ще си покаже дали ще се справим и с тази лудост 
А скритият ти текст да го намачкаш яко от мен 

Кво почнахте да се отказвате една през друга 

Честито и на останалите месечинковци!
Аз, май веднъж ви споделих, че когато 2 или няколко жени станат близки (или живеят заедно) циклите им се уеднаквяват- е явно сме си доста близки, защото и аз тека, макар и да не съм в цикъл!
А на оплакващите се, които чак сега са се сдобили с тази екстра да кажа- вие сте късметлийки!
Аз, от септември 2011 си тека по 2 пъти месечно-веднъж по време на цикъл и веднъж-по време на овулация!
Не питайте колко превързочен материал отиде-вече съм по-зле от Магелана- и аз постоянно с ''памперси'' 
На всичкото отгоре Магелана пак е ''в джаза'' (след 2 спокойни нощи) нощес ни подлуди-е поне не е напразно:вече си имаме официално и 4 изпил зъб! 

Хем не е слаба, хем е подвижна- завид, завид! 
Това явно е последица от преумората и прекомерните ангажименти с деца, които няма на кого да поверя и малко поне да разпусна! 
Как може да нямаш цикъл, когато всички се оциклят- убедих се, че лъвовете са индивидуалисти

я успокояват

Дано е от зъбки, да не сме ги разболели нещо
А е тоооолкова кривааа (пак от вчера) Таквоз нещо не е било. През нощта ми се разказа играта -въобще не съм гледала часовника, но сигурно се буди около двайсет пъти
Та отговарям и на въпроса на Хоупчето - има и други такИва и ние сме сред тях - средно по 4-5 - 6 и повече пъти се буди 

Отиде са моят любим дядо.Скъпоценния ми синеок дядо,чийто ген се предаде дори и на моите деца
Дядо ми Петко,за който правих тортата със самолета.Това беше последния му 85-ти рожден ден.Нямам думи да опиша мъката си.За една година изгубих безценната си баба ,а сега и скъпият си дядо.Той беше мой пример.Най-добрия,мил,благ и състрадателен дядо на света.Аз баща общо взето не съм имала,защото вятър го вее на бял кон моят.Но за сметка на това дядо ми е дал всичко ,за което мога само и да си мечтая.Безкрайни приказки по цял ден с всички интонации,огромни закуски ,които той ми правеше преди да отида на училище/включително и да ми сложи захар и да ми разбърка старателно млякото/.Още чувам звука от чупещи се зелени орехи на терасата
Цял ден чупеше и вадеше бели ядки в паници,а аз лакомо и охотно изяждах всичко,а дядо беше с черни пръсти от орехите.И това се случваше до скоро
Още звучи гласът му в главата ми и знам,че повече никога няма да го чуя.Обожаваше децата ми и бдеше над тях неотлъчно,когато трябваше да пази някое.Стоеше и чакаше Рая да се наспи без дори да си помисли да се отдели от нея.

И аз много страдах, когато го загубих. Беше преди (боже, 13 години), а все още си мисля много често за него и колко щеше да се радва и на правнуците си (вече 4 на брой). Отиде си на 60 години (а сега щеше да е само на 73)....
Прегръщаме те.