Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 867
  • 699
  •   1
Отговори
# 540
Ужасно сладък Макси за хрускане! И честит имен ден с малко закъснение.

Честита месечинка на Боримече!

# 541
  • До морето :)
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - през деня заспива върху мен, лягам, тя отгоре ми, клатя се малко и така заспива. Вечер - лягаме двете и се гушкаме, но трябва да сме сами. Баща си не го иска в този момент. Рита го и го гони нека му  hahaha
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - в повечето случаи се събужда с рев. Според мен го прави, когато не се е наспала. Понякога пак заспива, понякога - не. Или може би е сънувала нещо. Но го прави И като съм в стаята. Сутрин винаги се буди с усмивка, играе си 15-30-60 минути, накрая успява да ме събуди - със скубане, бъркане в очите, драскане, ритане, биене... мечешка любов
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? стряска се като е будна, то и аз се стряскам.  Laughing Вчера й показвах кучето ни през оградата (кучето е 10 см високо  Laughing ) и като се изправеше на оградата да ни се радва и тя явно не може да прецени, че то не може да дойде, и се стряскаше. Накрая се разрева. Понякога дори от мен се стряска. Ако си мисли, че е самичка, а аз се обадя - пак подскача, че и реве понякога (май тогава най-често се стряска). Спи ли дълбоко - не винаги се стряска.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Ние като типичен Близнак сме на настроения. Един път се заиграва, друг път иска на ръце, после да бяга, в паяка, а бе гледам като й омръзне едното нещо, да правя другото. При нас зависи кой Близнак се е събудил  #Crazy
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green Да, бърка си и в носа, и в ушите, и в моя нос, и в моята уста, в очите, навсякъде

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 23:37 от Лече-Буболече

# 542
  • До морето :)

Честита месечинка на Боримече, сладкото енергично човече- да е живо и здраво, все право и още по-вироглаво (за ужас на майка си )Laughing
Честит имен ден на Максито сладурко, усмихнатия смехурко!  bouquet
Пак ме е удерила музата Joy
Да открадна  Laughing
Марте, браво на Маги, наследила е таланта ти   bouquet
За нас - днес дадох на Елито да смуче една коричка хляб (не, че съм въвела глутена  Laughing ) Това като гладно я изяде, че още 2 си изпроси. Накрая като й остане съвсем малко, отваря си ръчичката и с другата с 2 пръста си взима последните трохички, и тях си изяжда  Joy Циганчето на мама
И току що се обърна за първи път в съня си от гръб по корем. Хайде, изгони ме от спалнята тотално
ПП:  Гледам всички сте се оциклили, май и аз скоро ще съм в кюпа. Нещо 2 дни ми намаля кърмата и си мисля, че е от това  Rolling Eyes

# 543
Благодаря на всички,които се включиха по въпросите в новата ми анкета  love001 Питате се дали има награда,има да - морална Wink:АПЛОДИСМЕНТИ ПРЕД СТРОЯ smile3501 smile3501 smile3501(от средните Joy)

След поредното ми социологическо проучване,стигнах да следните два обобщени извода:
1.Когато искате някой да отговори на въпросите ви,трябва да ги задавате точно,ясно и конкретно.Да бъдат болднати или маркирани по някакъв начин.Да бъдат извадени от общия контекст на поста Peace
2.Прочетох изключително внимателно отговорите на всяка една от вас и стигнах до следния извод:децата ни се делят на 3 основни групи:
-спокойни(в тази група влизат и някой с малки забележки,но все пак спокойни  Naughty)
-неспокойни(но поправимо неспокойни Wink)
-ииии....Венцулини Mr. Green
Ако трябва да съм честна обаче,Дани на Джиджонката най-много се доближава до нас като темперамент Wink Mr. Green Затова и аз няма да отговарям на анкетата,защото отговорите ни се припокриват, с някои малки изключения Mr. Green Така че Джиджи, за добро или лошо, с теб сме сестри по неволя Crazy hahaha

3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? стряска се като е будна, то и аз се стряскам.  Laughing  Понякога дори от мен се стряска. Ако си мисли, че е самичка, а аз се обадя - пак подскача, че и реве понякога (май тогава най-често се стряска). Спи ли дълбоко - не винаги се стряска.

Е,на това съм се смяла като луда Joy 1:1 го има и при нас Crazy Все си мислех,че повредата е само в нашия ТВ,но Нелката ми върна надеждата в живота Mr. Green hahaha

П.П.Хора,надявам се,че сте доволни от анкетата и по някакъв начин успяхте да си сверите часовниците Peace Майтапа настрана,благодаря ви много,че се включихте  Hug
П.П.П.Максито е голям прекрасник Heart Eyes
П.П.П.П.ДешиШиша,много тъжно....много Cry Дръж ме в течение за това детенце,моля те Praynig

# 544
  • Айтос/Бургас
Добро утро! Hug

По въпросите на Луси:

1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - Заспива сам-оставям го в кошарата и излизам от стаята.Много рядко залюлявам кошарата,ако не му се спи толкова.Навън на разходка не спи-макс 30 мин и се събужда.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Ако се е наспал си говори и пее,ако не-събужда се с мрънкане,последвано от рев.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Стряска се когато е буден ако нещо се е заиграл или загледал и внезапно му извикам или се появя внезапно иззад него трепва,но не плаче от стряскане никога.Като спи не се стряска от шум,ако се разбуди-пак заспива.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе си сам в кошарата,но му омръзва бързо.На бънджито може да стои с часове,особено ако съм пуснала и бейби канала.На проходилката също се застоява,но по- бързо му омръзва.Не търси много внимание.Понякога иска да го взема и разведа малко на ръце.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите? - Дърпа ушите когато му се спи или е нервен.Бърка в тях все едно го сърбят.Дърпа си косата рядко.Всичко друго е в устата му-ако може и двете ръце ще вкара.

Лек и приятен ден на всички!
  bouquet

ПП: Упс,сега видях,че анкетата е приключила,но снощи не успях да се включа. Tired

# 545
Здравейте момичета  Simple Smile

Първо да изкажа искрените си съболезнования на Елфи! Дано наистина е на по-добро място дядо ти, а ти ...бъди силна!  Hug

Не съм дочела всичко до край, но бързам да се включа по наболелите ми въпроси:

1) Заспивала е точно 2 пъти сама в кошарата и то докато беше още малка и заблудена  Crossing Arms Друсаме се яко на ръце и пеем "нани нани бебе", като и тя пее с мен  smile3532 Може ли да попитам как научихте дечицата си да заспиват сами? Приемам всякакви съвети, че останах наистина без кръст, а усещам, че тепърва ще ми е необходим...  newsm45

2) Събужда се ужасена, ако не ме види веднага!!! За това си признвам, че аз съм си виновна! Докато беше малка тичах при нея веднага щом се събуди, за да си я гушна  Whistling Затова и рядко си спи в кошарата!

3) Буди се от всички по-силни звуци, без значение колко дълбоко е заспала. После рядко заспива пак!

4) Заиграва се много сама! От както пролази и може да докопа всичко не ме търси. Чак когато и се приспи или огладнее започва да мрънка!

5) Голям нервак е! Когато я приспивам дърпа, стска, щипе, дере всичко което докопа (мен).

# 546
Браво на Маги и на Ели!!!
Макси е много сладичък  Heart Eyes
Луси, радвам се, че си доволна от нас  bowuu И стига прави такива заключения за Венцулини! Ако продължаваш ще го взема при мен в Стара Загора  Naughty

Ние вчера имахме гости. Мариса седя като дърта клюкарка с нас до 12 и половина. После обаче в 5 се събуди, наяде се и пак заспа дооооо...... 12 на обяд  Crazy Браво на малката ми купонджийка - остави мама и тати да се наспят и поизтрезнеят  Joy

Аз утре започвам очните. Чак ми е странно толкова много да съм навън  Rolling Eyes Отдавна не ми се е случвало  Peace

Хубав ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 547
  • София
Здравейте,момичета.
Оле колко много въпроси чакат своя отговор.Ами да започвам тогава,докато все още ги помня...
Първо е анкетката на Луси,пък другите докъдето стигна....
/color]

=========================================================================

1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?Слава Богу,вече отдавна не се приспиваме на ръце HugПравим го в кошарата,след дъъълго люлеене.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?При нас ги има и двата варианта.Все пак,повечето пъти е спокойна и усмихната.С рев е,когато е гладна или не се е наспала хубаво.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?Да,при това е доста силен все още този момент.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.нНе лази,но седнала в кошарката си,си играе спокойно и съсредоточено.От време на време,обаче,трябва да й се обаждам и да й прибутвам по-близо играчките..
5.Дърпат ли си ушите,да,особено като се мъчи да заспи,бъркат ли си в устите,непрекъснато и с пръсти и с играчки и с лъжичката за хранене,ако успее да я докопа,скубят ли си косите Mr. Greenскубе всеки навел се над нея,бърка му в очите и устата,а когато й се доспи търка своите очи и носле.
(тези въпроси ми напомнят малко на тестовете,които правехме навремето в Университета Joy,професионално изкривяване,то няма как да се занимаваш с луди и ти да не си поне малко луд Mr. Green)

Сирене не съм дала още.В момента обезсолявам на Тертер и като стане готово,ще го мятам.
Глутенът го въведох преди няколко дни с овесена каша,че се беше позапекла девойката.
Цикъл-дойде ми в навечерието на тази година.Един вид новогодишен подарък. Joy
На кухня ще я записвам есента,когато прояде повече неща.Иска ми се да е държавна,че хем е  по-вкусна,хем по-евтина.
Лава,дано бързо и без усложнения се оправи Лазар!
Честита месечинка на Боримече!Да е жив и здрав и по-ящен!
Честит имен ден и на Максим!Голям симпатяга е станал.
Ооо,малката душевадка се събуди и то с рееев #Cussing out
До скоро момичета.

П.С.Аааа,то анкетата вече била свършила...Ми така е,като пускам вчерашни постове с днешна дата...и то без да гледам предварително кой и какво е написал преди мене. Embarassedама то снощи ни ми беше до форуми,ни до постове,ни до нищо! smile3514  smile3515smile3511

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 14:53 от zelenamama

# 548
Привет и от нас.
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? Съвсем сам не е заспивал от 3 месеца. Все още трудно се успокоява. Аз трябва да съм наоколо и да пея песнички и да го галя. Вечер си заспива в леглото вече. Денем в седнала позиция в мен, много рядко в люлката. В кола и количка е най-гот!!! Там не съм му нужна... Laughing Приспиването на ръце съм го задраскала.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? Единствено сутрин след дългия сън не плаче.. В другите случаи плаче по около 2-3 мин. до пълно събуждане, независимо дали вече съм го гушнала.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? Рядко се стряска.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Абсолютно да, спрямо предните месеци, но си има своите криви моменти.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите ? Бърка си в устата.
Благодаря ви за пожеланията за Гоголино.  bouquet
Мариетка, добре ще ти се отрази малко промяна. Hug
Елфи, много съжалявам Hug И аз доста хора съм загубила и знам колко е тежко..

# 549
Днес на обяд нахраних Ина с пюре на Sunval,след половин-един час излязохме с количката,закашля се и започна да повръща,ама много.После в рамките на 30-40 минути повърна още 4-5 пъти.Направо ми спря сърцето.Никога не е повръщала,всичко от пюрето е въведено като съставки.Обадих се на доки,каза да сложа свещичка Вомитусхил и три часа да не храня.Сега спи,моля се да ни се е разминало! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 18:06 от desi_shisha

# 550
Днес на обяд нахраних Ина с пюре на Sunval,след половин-един час излязохме с количката,закашля се и започна да повръща,ама много.После в рамките на 30-40 минути повърна още 4-5 пъти.Направо ми спря сърцето.Никога не е повръщала,всичко от пюрето е въведено като съставки.Обадих се на доки,каза да сложа свещичка Вомитусхийл и три часа да не храня.Сега спи,моля се да ни се е разминало! Praynig Praynig Praynig

При нас се получи почти същото вчера!  Само че пюрето беше Бебевит а - имаше домат в него. по принцип бях въвела домата, с пюре на Хипп преди месец. Незнам какво стана този път. Може и да му е станало тежко. Повърна само веднъж, като цяло обаче беше в добро настроение, даже бяхме на едно гости.. Днес сме ОК!
Вечерта пак беше  smile3514 smile3507 smile3511

# 551
Ние пък снощи бяхме на кръчма. Филип изяде около 8 кила хляб в израз на възмущение, че всичики ядат,а на него само корички му пробутват!  #Onfire

На Лусинда отклоненията изобщо няма да ги кометирам  Crazy Sunglasses

Ми, няма нищо интересно за разказване. Ай, до скро! newsm52

# 552
На Лусинда отклоненията изобщо няма да ги кометирам  Crazy Sunglasses

Mr. Green Twisted Evil Mr. Green

Момичета,който не е отговорил,да отговаря!Не е приключила анкетата,изводите търпят промяна hahaha
Благодаря и на днешните участници в нея Hug

Ужасно съм хепи днес Laughing Купихме количката на Чико и съм размазана от кеф Heart Eyes В. полудя от от радост в нея(вкъщи естествено Mr. Green) Heart Eyes
(душе,знам кво ще кажеш,така че ми го спести Mr. Green Joy)
Нося я с една ръка,лека,маневрена,красива....абе с две думи отговаря на многобройните ми изисквания Crazy

ДесиШиша Hug

П.П.Мариетке,Хоупова....ЗАВИД-ЗАВИД Mr. Green

# 553
  • Стара Загора
Ужасно съм хепи днес Laughing Купихме количката на Чико и съм размазана от кеф Heart Eyes В. полудя от от радост в нея(вкъщи естествено Mr. Green) Heart Eyes
(душе,знам кво ще кажеш,така че ми го спести Mr. Green Joy)
Нося я с една ръка,лека,маневрена,красива....абе с две думи отговаря на многобройните ми изисквания Crazy
Heart Eyes  ruporuu
Нямам нищо за споделяне и аз като Хоупова...само дето не съм ходила на ресторант а си стоя в къщичката в гората Crazy

# 554
ДесиШиша, как е Ина сега?! Оправи ли се?!  Hug
Луси, честитооооо! Със здраве да си я ползвате и по старозагорските тротоари много да я разхождаш Wink  Hug
Хоупи, браво на вас  Hug
Гери  Hug

Днес цял ден съм като ударен самолет, май малко множко са ми дошли бирите снощи  Drunk 15
Дано Марисенцето е спокойно  Rolling Eyes
Хубава вечер от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт