Звездни компромати-123

• 40 573
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Да качиш 5кг за цяла бременност е практически невъзможно, поне от познанията ми по математика .  Crazy Едно бебе е 2,7- .... и нататък, добавяме плацента и води, е 5 май няма как да е.

Аз с трето си дете качих 5 килограма. Бебето се роди 3.850.

Е, това е леко странно да не казвам друга дума.  Thinking

# 616
Тази жена е по-малка от мен, а изглежда най-малко 10 години по-възрастна... Sick

# 617
  • Пловдив
Като забременях бях 89 кг. До осмия месец бях 95, а деветия бях 94 - имах проблеми и почти не ядях и отслабнах.

# 618
Пипа се гримира ужасно, само си подчертава природните недостатъци. Tired

# 619
  • София
ей ви на едни манИкенки по бельо -ревю на марката Етам
възмутително-обикалят по гащи из Лувъра  Mr. Green

Оххххх ooooh!
Защо не искат някои да вдянат ,че извън България хората имат други стандарти?!
малко френски звезди
Мариан Джеймс -жури в музикални формати ,талантлива певица и модел на дрехи.
Валери Дамидо -много известна водеща вече години наред на предаване за обзавеждане и декорация
Амел Бент -френската ар енд би кралица  

Цитат
Да бе то там изобщо не се отдава значение на теглото.
отдава се -ама силикон,екстеншън и нацупени тунинговани джуки само ,не са достатъчни ,че да те провъзгласят за звезда

Да, Ванеса Паради, Марийон Котийар, Елоди Фреже са някави изключения във Франция, където всички звезди са барбарони и не гледат външния си вид.

Познавам жена, която поради ядове разни хормони беше по-слаба с 10 кг. след като роди - имам предвид от началното й тегло. Аз още се боря с килограмите, защото качих много повече, отколкото е здравословно.

# 620
Като забременях бях 89 кг. До осмия месец бях 95, а деветия бях 94 - имах проблеми и почти не ядях и отслабнах.

Съжалявам, не исках да те карам да даваш обяснения тук. Просто наистина мисля, че водите и плацентата тежат все пак.

# 621
Цитат
Бионсето и НиЛото ако са дебели ... тогава жените със 100+ кила какви трябва да са  newsm78
Абе Бейонсе не е дебела, просто е с едра структура, костите и са по-големи, от там това я прави да изглежда пищна най-вече в бедрата. Дебела си е Адел, и това не е обидна дума никак, и аз в края на бременността бях дебела и една година след раждането, но не съм се обиждала от това, като ми го казваха. Сякаш сега като съм под нормата пък да се обидя, че всеки ме пита с насмешка дали се храня и кокалите ми стърчали неестествено на торса.Ако имаш комплекси тогава се обиждаш, ако нямаш не го възприемаш като обида.
Ани 27 не е ли кака Ася в действителност, отдавна имам такива подозрения като се зачета в Звездните Компромати? Все напада Николета, все и е грозна, все и е крива, май и Лияна беше наобидила, абе всичко що е конкуренция бива заклеймявано до дупка. Joy
Нищо лично към потребителката, може и да греша!

и на възраст излиза горе долу толкова Joy

# 622
  • София
ani27 е по- скоро заклета фенка на Алисия, самата Ася си се изявява със собственото си име и лице по медиите и си казва каквото мисли за Николета. Simple Smile

# 623
# 624
Да качиш 5кг за цяла бременност е практически невъзможно, поне от познанията ми по математика .  Crazy Едно бебе е 2,7- .... и нататък, добавяме плацента и води, е 5 май няма как да е.
.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 23:27 от MG18

# 625
Нали веднъж Ани27 ми беше  казала, че Валери Й направил дете  Joy Joy

Как ги качвате тези кила толкова малко  newsm78
Аз качих 17  Crossing Arms
Добре, че ги разкарах   Whistling

# 626
Снимките на Николета не са точно пресни пресни, затова не си вадете изводи за размера на коремчето й. Спомням си снимка на Валери и въпросното тигърче на Фейсбука й. От края на ноември или нещо такова трябва да са.

# 627
аХ`Не! -самата Присила казва това в биографичен филм за Елвис.От снимките ,които показва наистина изглежда много слаба с малко коремче.Не виждам защо да лъже.

Пипа и на мен не ми е естетична -дето говорихме преди за селски лица-е,тя е чудесен пример за мен.
Те с Катрин от един баща ли са  newsm78
 Joy

Катрин нали е дукесата от народа и сама се гримира ,и пазарува в супера....Да,ама си води фризьор с нея  Mr. Green Поне със сигурност го е водила в Канада.

Little Evil-не съм казала,че няма слаби звезди,казах,че има И дебели такива  Peace

# 628
Снимките на Николета не са точно пресни пресни, затова не си вадете изводи за размера на коремчето й. Спомням си снимка на Валери и въпросното тигърче на Фейсбука й. От края на ноември или нещо такова трябва да са.

това тигърче е осиновено от Валери, това значи, че могат да го взимат когато поискат от зоологическата.

ПП
това на аватара ти твоето дете ли е?

# 629
  • София

Пипа и на мен не ми е естетична -дето говорихме преди за селски лица-е,тя е чудесен пример за мен.
Те с Катрин от един баща ли са  newsm78
 Joy

Сериозно ли питаш? И трите деца на семейство Мидълтън са от един баща.

Общи условия

Активация на акаунт