Звездни компромати-123

• 40 570
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
ей ви на едни манИкенки по бельо -ревю на марката Етам
възмутително-обикалят по гащи из Лувъра  Mr. Green

Оххххх ooooh!
Защо не искат някои да вдянат ,че извън България хората имат други стандарти?!
малко френски звезди
Мариан Джеймс -жури в музикални формати ,талантлива певица и модел на дрехи.
Валери Дамидо -много известна водеща вече години наред на предаване за обзавеждане и декорация
Амел Бент -френската ар енд би кралица  

Цитат
Да бе то там изобщо не се отдава значение на теглото.
отдава се -ама силикон,екстеншън и нацупени тунинговани джуки само ,не са достатъчни ,че да те провъзгласят за звезда

# 601
Николета изглежда много добре, в кой месец е бременна?
някъде към края на 5 месец трябва да е

# 602
края на 6ти по-скоро  Peace

# 603
За мен е по-важно не дали си дебел, кльощав, с увиснал задник или с малки цици, а дали имаш нормално самочувствие,а не цяла камара комплекси.
Ако щете разбирайте,че съм дебела като слон, все ми е тая.
Не е нормално жена като Бионсе да се зачислява дебела, само това ще ви кажа. Stop

# 604

ммм дам, имаш право, по-скоро края на 6-ти

# 605
За какво и е на Николета сутиен -нали си има силикон  Mr. Green

Бяхме на сватбата на НиЛо ,бременяхме с Бионсе ,сега ще бременеем пак с НиЛо ,а докато тя роди ще дондуркаме Айви Блю....помоооощ -бързо някоя звезда да се ожени или забременее ,че да внесе свеж полъх в темата-а-а-а-аааа  Twisted Evil

Кой каза,че Бионсе е дебела-пропуснала съм го  newsm78

Някой каза ,обаче,че Бионсе е предразположена да дебелее и си поддържа теглото с яки диети.Предвид това е странно,че по време на бременността си почти никакви килограми не качи.
Има още един такъв случай.Присила Пресли умирала от ужас ,че Елвис ще я зареже ,ако надебелее,така че гладувала през всичките 9 месеца и качила само 5 килограма (заедно с корема това).
Явно и Бионсе така.

# 606
Сега чакаме и Ани27 да анализира снимите  Grinning

Хехе, това си помислих и аз  Laughing
Вече има повече снимков материал, да видим дали и на другите снимки очите й говорят, че е нещастна  Joy Joy

На мен на тези снимки ми харесва определено, по-различна е, не лъха на евтино ...
Добре й се отразява бременността

Бионсето и НиЛото ако са дебели ... тогава жените със 100+ кила какви трябва да са  newsm78

За почитателките на Том Круз  Mr. Green

http://bilder.rtl.de/p2/2012-01/3149189/12130893.jpg

# 607
Не мога да се съглася, че на запад не се отдава значение на теглото. Може, но за обикновените жени.

В шоубизнеса нещата хич, ама хич не стоят така. Показаните по-горе дами са по-скоро изключения, отколкото практика. Хайде да не отричаме очевидни неща.
И Бионсе и Бритни и Джей Ло и сега Кристина са били критикувани за вариращите им килограми. За мен не са дебели в никакъв случай, нито дори пълни, просто пищни. Но не са и слаби.

Слаба е Никол Кидман. Слаба е Жизел. Слаба е Чарлийз Терон. Те не са по-красиви, по-желани или по-секси, просто са по-слаби, при това без да са анорексички.

# 608
# 609
а-а-а-а за НиЛо някой каза,че е дебелогъза,не дебела ...опс,каза трътлеста понеже имала доста мръвка отзад като за такава дребна жена-даже и снимки бидоха пуснати  Mr. Green

Клото-добър постинг -пропусна Никол Ричи и Принсес Катрин в слабите  Wink

# 610
Да качиш 5кг за цяла бременност е практически невъзможно, поне от познанията ми по математика .  Crazy Едно бебе е 2,7- .... и нататък, добавяме плацента и води, е 5 май няма как да е.

# 611
  • София
а-а-а-а за НиЛо някой каза,че е дебелогъза,не дебела ...опс,каза трътлеста понеже имала доста мръвка отзад като за такава дребна жена-даже и снимки бидоха пуснати  Mr. Green

Клото-добър постинг -пропусна Никол Ричи и Принсес Катрин в слабите  Wink

Никол след бременността май стана по- сочничка. А Катрин не е принсес, а дъчис. Laughing Херцогиня.
Тя, според мен, има нужда от малко мръвка отгоре. Много я харесвам, така или иначе.

# 612
За мен Кейт е на границата с болезнената слабост, а сестра й Пипа ми е доста некрасива (забележете, не казвам грозна  Mr. Green) и късокрака.
Обаче пък се облича добре момето, не мога да не й го призная. Леко скучно, но има усет.

# 613
  • Пловдив
Да качиш 5кг за цяла бременност е практически невъзможно, поне от познанията ми по математика .  Crazy Едно бебе е 2,7- .... и нататък, добавяме плацента и води, е 5 май няма как да е.

Аз с трето си дете качих 5 килограма. Бебето се роди 3.890.

# 614
Цитат
Бионсето и НиЛото ако са дебели ... тогава жените със 100+ кила какви трябва да са  newsm78
Абе Бейонсе не е дебела, просто е с едра структура, костите и са по-големи, от там това я прави да изглежда пищна най-вече в бедрата. Дебела си е Адел, и това не е обидна дума никак, и аз в края на бременността бях дебела и една година след раждането, но не съм се обиждала от това, като ми го казваха. Сякаш сега като съм под нормата пък да се обидя, че всеки ме пита с насмешка дали се храня и кокалите ми стърчали неестествено на торса.Ако имаш комплекси тогава се обиждаш, ако нямаш не го възприемаш като обида.
Ани 27 не е ли кака Ася в действителност, отдавна имам такива подозрения като се зачета в Звездните Компромати? Все напада Николета, все и е грозна, все и е крива, май и Лияна беше наобидила, абе всичко що е конкуренция бива заклеймявано до дупка. Joy
Нищо лично към потребителката, може и да греша!

Общи условия

Активация на акаунт