Звездни компромати-123

• 40 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Донков е на 35, не е старец  Shocked
Абе не е старец попринцип, но пред нея е /поне според мен/.Тя е младо момиче на около 25, 10години не са малко.Пък и според мен тя е по-хубава от него, като му видя разнебитените зъби иии Sick
Ама любоффф Crazy

# 76
Е след като видях Елен Колева с любимия й Александър  Stop Деян Донков си е тийнейджър направо. Дори Кристиян Гущеров, новата изгора на Мария е по-хубав много от този на Елен. Според мен Мария направо се е уредила с младо и хубаво момче  Grinning Аз поне бих предпочела 100 пъти него пред този 50 и няколко годишен ергенин  Crazy

# 77
  • в Кошера
Баси колко сте бързи, не е истина.
Връщам се да ви чета  Crazy

# 78
  • In The Middle Of Nowhere
И сгодена за Мила Савова, която също е страшна за гледане ....

коя е тази?

Представи се като модел и фотомодел/пак казвам не съм на 100% сигурна, но мисля, че е тази дето игра в Сделката/.

# 79
# 80
И сгодена за Мила Савова, която също е страшна за гледане ....

коя е тази?

Представи се като модел и фотомодел/пак казвам не съм на 100% сигурна, но мисля, че е тази дето игра в Сделката/.

Не е тази от Сделка или не... Снощи момичето, което игра беше доста по-привлекателно от тази Мила Савова...

# 81
ИЗобщо не бих повярвала, че е на 20 това момиче. Нямам какво да си кривя душата - телцето и е екстра, но в лице е страшничка.

# 82
  • Cyprus, Пловдив
Ох,не мога да не публикувам това:
http://www.youtube.com/watch?v=B86N9F48pYA&feature=share Глория в Екслузивно през 1998г  hahaha hahaha hahaha

# 83
  • в Кошера
Галена с Анелия - втората е ужасно погрозняла  Shocked, а и с този енотски грим  Sick

Ох,не мога да не публикувам това:
http://www.youtube.com/watch?v=B86N9F48pYA&feature=share Глория в Екслузивно през 1998г  hahaha hahaha hahaha

Няма такова студио  hahaha Joy страшни диванчета, маса, интериор  Heart Eyes  Mr. Green ooooh!

# 84
  • E-CLM & CH-VD

Taзи отляво ми прилича на женския вариант на Рафа Надал  Joy

# 85
Лунна самодива, право в десятката, все едно гледам Рафа с дълга коса  Laughing

# 86
  • Русе/София
Е след като видях Елен Колева с любимия й Александър
то това е извращение,както и случая с Гергови  ooooh!

# 87
Глория доста се е ошлайфала като сценично държание, визия и слово, а Венетка си е на същото ниво!  Rolling Eyes

# 88
Относно възрастта не ме разбирайте погрешно. То и Брус Уилис е на 50 и няколко години, но си е екстра. За Александър на Елен проблема не са само годините, а въобще външността, излъчването му е на някакъв много подозрителен и мнителен чичо.

Прилагам линк към материал, според който и Елен е застрашена от нови съперници - сигурно е майтап  Wink

http://mamita-bg.com/2011/06/30/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA% … 0%B5%D0%B7%D0%B0/

# 89
Ахахаха, нямам думи за външния вид на Глория  Joy Joy Joy
Ето ви селска физиономия  Mr. Green
Забелязвам обаче, че тези странни чупки, които прави с устата си, са й от отдавна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт