Звездни компромати-123

• 40 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
'Дженифър Бийлс' се казва Джесика Бийл,новата стара любов на Тимбърлейк.Корекция на нечия публикация.
Публикацията е моя, мерси за корекцията. Грешката е неволна, бях се загледала в един клип от ''Флашданс'' и даже не съм разбрала, че съм объркала имената. 

Накара ни се, може да си отдъхнеш.  Grinning

# 646

Тук се виждат подутите глезени,подпухналото лице и видимо налята структура.Какво повече искате?
Аман от измишльотините ви.Имала странен корем. А този тук да не би да е изкуствен? Момичето си е реално,снимката също.  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=246277182107627&set=a … ype=1&theater

В Америка фертилни проблеми и сурогатно майчинство/легално при това/ не са теми табу,особено в шоубизнеса,където мнозина звезди станаха майки по този начин.Бийонсе нямаше да скрие сурогатство ,нито да играе такъв театър толкова време.
В предните страници някой твърдеше,че детето на Том Круз не било от него,защото видя ли ти,с предните си съпруги не е имал деца/Кидман е претърпяла 2 аборта и бях чела в нейно интервю,че точно след втория аборт,отношенията с Том много се опънали и довели до раздяла /. Сури му е одрала кожата,и тук какво повече искате?  Rolling Eyes

'Дженифър Бийлс' се казва Джесика Бийл,новата стара любов на Тимбърлейк.Корекция на нечия публикация.

И не е вярно,че французойките не се поддържат.Напротив,младежите масово се носят разпуснати и неглиже,но това не е валидно за жените над 35.Масово с ФДТ,прибрана коса,класически стил,скъпа чанта.

Не се вълнувай сега толкова:) Снимката, която си пуснала не е на Бионсе, жената е поне с 20 килограма по-слаба от тези които си цитирала. А и така удобно светнала е светкавицата, че мга и аз да съм на тази снимка.
Не ми е ясно 'защо' би крила сурогатство или каквото и да е, но пък знам, че Щатите нямат само източен и западен бряг, байбъл белт и т.н има и друга Америка, освен Секса и града.  Преди време стана дума, че Бионсе произлиза от религиозно семейство и МОЖЕ БИ това би могла да бъде  една логична причина за този съспенс.
Аз не подлагам на съмнение нейната бременност, но не е да не съм виждала бременни жени, бременни звезди - цялата история е доста странна. И така идва и втората логична причина за целия цирк - ПиАр, доста безвкусен при това.

# 647
Цитат
И не е вярно,че французойките не се поддържат.Напротив,младежите масово се носят разпуснати и неглиже,но това не е валидно за жените над 35.Масово с ФДТ,прибрана коса,класически стил,скъпа чанта.

Pickles.-изобщо не съм казала това
Аман от измишльотините ви.

Аман от учителки!  ooooh!

Това е топ новина в светските среди в последните 5 дни! Хора от цял свят, интересуващ се от жълти клюки, коментират корема на Бионсе! Тя, повярвай ми, нито страда, нито й пука от коментарите на 10 бг потребителки!

Така че, ако обичате - ще си коментираме когото искаме - било то Бионсе, било Николета, било Адел!  
Ако някой има проблем - проблема си е негов! Само, ако обича да не слага обобщения на другите!

newsm10

# 648

Тук се виждат подутите глезени,подпухналото лице и видимо налята структура.Какво повече искате?
Аман от измишльотините ви.Имала странен корем. А този тук да не би да е изкуствен? Момичето си е реално,снимката също.  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=246277182107627&set=a … ype=1&theater

В Америка фертилни проблеми и сурогатно майчинство/легално при това/ не са теми табу,особено в шоубизнеса,където мнозина звезди станаха майки по този начин.Бийонсе нямаше да скрие сурогатство ,нито да играе такъв театър толкова време.
В предните страници някой твърдеше,че детето на Том Круз не било от него,защото видя ли ти,с предните си съпруги не е имал деца/Кидман е претърпяла 2 аборта и бях чела в нейно интервю,че точно след втория аборт,отношенията с Том много се опънали и довели до раздяла /. Сури му е одрала кожата,и тук какво повече искате?  Rolling Eyes

Абсолютно подкрепям  smile3501 newsm10

# 649
  • Пловдив
Добре де, като говорим за долната граница, 2кг са си сериозна разлика, къде са 5 къде са 7 кг. Не говорим за 18-20кг. По-нормално си е 7кг.

Всичко си тежи и предполагам, че съм отслабнала повече. В смисъл бебето си расте, аз отслабвам. Както казах имах проблеми и ядях на обяд една филия с майонеза и домат и вечерта същото в продължение на 2 месеца Simple Smile Забременях както казах на 89, след като родих бях 85-86.
За съжаление надебелях след раждането  Mr. Green

# 650

Абсолютно подкрепям  smile3501 newsm10

*********************КОНЕЦ********************

# 651
  • София

Не се вълнувай сега толкова:) Снимката, която си пуснала не е на Бионсе, жената е поне с 20 килограма по-слаба от тези които си цитирала. А и така удобно светнала е светкавицата, че мга и аз да съм на тази снимка.
Не ми е ясно 'защо' би крила сурогатство или каквото и да е, но пък знам, че Щатите нямат само източен и западен бряг, байбъл белт и т.н има и друга Америка, освен Секса и града.  Преди време стана дума, че Бионсе произлиза от религиозно семейство и МОЖЕ БИ това би могла да бъде  една логична причина за този съспенс.
Аз не подлагам на съмнение нейната бременност, но не е да не съм виждала бременни жени, бременни звезди - цялата история е доста странна. И така идва и втората логична причина за целия цирк - ПиАр, доста безвкусен при това.

Извинявам се, че пиша след "конеца", но тя не е твърдяла, че снимката е на Бийонсе. Просто я  е пуснала, като пример за странен корем на истински бременна жена. Пише си, че не е Бийонсето,  а е Сандра- на самия профил. Laughing

Да добавя в поста тези чудни снимчици на Доли Партън, за да не спамя само.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 00:14 от Uphill_Climb

# 652
Ааа, не разбрах  , помислих, че това е Бионсе:)))
Съвсем бръмнахме вече с тая жена!

# 653
# 654
  • София
Ааа, не разбрах  , помислих, че това е Бионсе:)))
Съвсем бръмнахме вече с тая жена!

И за мен не е странен, явно Pickles. смята, че може би бихме го сметнали за такъв. (Понеже те засякох преди да се редактираш. Laughing) Наистина бръмнахме, ама при мен е от по- отдавна.

# 655

Това е топ новина в светските среди в последните 5 дни! Хора от цял свят, интересуващ се от жълти клюки, коментират корема на Бионсе!

Не думай.Цял свят?  Само в тази тема вече 20 страници ровичката за 'сензация',такава  каквато,колкото и да тръпнете - няма.Каква драма. Mr. Green Не ми е проблем засиления интерес,проблем ми е,че преекспонирате и изкривявате инфото.
На друго място,дори и в клюкарската американска преса,не забелязвам подобен налудничав интерес.

# 656
Предполага се, че снимката е на Бионсе и Айви Блу

На мен ми изглежда истинска, не знам защо в сайта пише "предполагаема"  Thinking

# 657

Да добавя в поста тези чудни снимчици на Доли Партън, за да не спамя само.

Прилича на несполучлива пластелинова анимацияSick

# 658
  • Bayern

Това е топ новина в светските среди в последните 5 дни! Хора от цял свят, интересуващ се от жълти клюки, коментират корема на Бионсе!

Не думай.Цял свят?  Само в тази тема вече 20 страници ровичката за 'сензация',такава  каквато,колкото и да тръпнете - няма.Каква драма. Mr. Green Не ми е проблем засиления интерес,проблем ми е,че преекспонирате и изкривявате инфото.
На друго място,дори и в клюкарската американска преса,не забелязвам подобен налудничав интерес.

Peace Само   изпиши     beyonce fake pregnancy   в гугъл  и  ще  видиш  ,че  не само тук се коментира  бременността на Бионсе. Peace  На  места дори се коментираше  ,че  сурогатната майка била испанка или португалка ooooh! 

# 659

Общи условия

Активация на акаунт