SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 295
  • 715
  •   1
Отговори
# 270
Тази мацка, просто къртеше, товареше и извозваше Laughing Laughing Laughing

ООо, русото Руби! Мацка отвсякъде! Точно тази актриса трябваше да си продължи да играе Руби до края (нищо против нямам Дженевив), само дето на Джен й било късмет да си зариби Джаред покрай тази си роля. Simple Smile

# 271
Кейти Касиди...Женевив е много сладка, но е супер миловидна и успя да ме заблуди, че наистина помага на Сам. Ако беше останала Кейти нямаше да се хвана толкоз лесно. Не харесвах руби, докато тя я играеше, въпреки че харесвам самата актриса. Ще спра преди да съм почнала да си противореча Laughing Laughing Laughing

# 272

CW ги поздравява с този плакат за двете награди.На мен много ми харесва плаката.Хубаво е, че им обръщат внимание от телевизията.

Промо снимки на епизод 7.13.Само 6 са обаче.
http://www.winchesterbros.com/gallery/displayimage.php?album=876 … top_display_media

Снимките на снега са много сладки.Дженсън като малко дете замеря със сняг  Laughing

# 273
Дааа, Дженсън на снега е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Ако ги имаше тези снимки в HQ как щях да си подновя десктопа.
Намерих обаче HQта на промотата на 13ти епизод, дето Джен ги е постнала.

цъкайте и припадайте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Известно е вече заглавието на епизода, в който се връща Миша  hahaha

Източник

# 274
  • В средата на времето

Aз припадам  smile3544...и между поредното свестяване и припадане искам да попитам "Тренер Heart Eyes, защо са ти толкова червени устните?" Crazy

И от мен един глас за русото Руби. Преди не мислех, че е много подходяща за демон, но си промених мнението Simple Smile

CW ги поздравява с този плакат за двете награди.На мен много ми харесва плаката.Хубаво е, че им обръщат внимание от телевизията.

И на мен много ми харесва плаката Peace

# 275
  • # супернатурална #
Аууу  hahaha
Скрит текст:
На тате тиквичката к'во ножле вади

# 276
Това хлапе за колко време порасна, извинявайте? newsm78

# 277
Аууу  hahaha
Скрит текст:
Мда,
Скрит текст:
значителен прогрес спрямо ножката от 1.15 'The Benders' Mr. Green .
PS. Aко нямате други идеи или желания, смятам следващата тема да е за Руби. Пристигнаха ми книгите за Сезони 3 и 4, и се надявам да подбера от тях нещо интересно за този персонаж.

# 278
Аууу  hahaha
Скрит текст:
Мда,
Скрит текст:
значителен прогрес спрямо ножката от 1.15 'The Benders' Mr. Green .

Скрит текст:
защо не знам коя е тази и защо изобщо й обръщаме внимание???? пак нещо съм проспала

# 279
  • # супернатурална #
То и аз не забелязах, че е същото момиче, добре, че Импалка не спи  Laughing От серията за откаченото семейство, дето ловуваше хора. Там беше едно мърлявко и наръга Дийн с малко ножче. Ако още не се сещаш, този кадър ще ти помогне  Laughing

# 280
Галче, мерси... загрях накрая... загрях в смисъл на разбрах, да не си помислите, че съм загряла заради някоя спешна инспекция

Скрит текст:
ох, гледах промото и разбрах защо тиквичка и защо на татко.... ама съм тъпааааа...

Дийн дали ще ме вземе такава глупавичка..... Heart Eyes

# 281
Ща не ща, зарад тоз бърз растеж се сетих за Ренесме Кълън, а въобще не обичам Здрача...

# 282
Ща не ща, зарад тоз бърз растеж се сетих за Ренесме Кълън, а въобще не обичам Здрача...

щом знаеш, че е Ренесме и че е Кълън и че расте бързо, значи си доста запозната със Здрача...
поздрав тогава

ама да не се обидиш... шегичка

# 283
Aaaaaa! Очите ми! Поооомооооощ! Бързо дайте нещо противодействащо Joy !

Скрит текст:
ама съм тъпааааа...
Дийн дали ще ме вземе такава глупавичка..... Heart Eyes
Скрит текст:
Ще се бие за теб.
Шегувам се Hug Hug Hug . Знаем, че не си.

# 284
 newsm62 Запозната съм, ама това не значи, че го харесвам. А па точно индивида от снимката не мога да трая. От здрача аз съм тийм Джейкъб newsm48

Противоотровата

Общи условия

Активация на акаунт