SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 254
  • 715
  •   1
Отговори
# 255
  • # супернатурална #
Добро и от мен! Тъкмо щях да ги пускам  Laughing/тези на Бела, щото докато пишех, още 2 нови отговора  Shocked/

И за да не съм валат, вижте какъв е лебед между патета. Направо им е смачкал самочувствието  Mr. Green

# 256
  • В средата на времето
И накрая тези, които най-много ми харесаха  Wink

И на мен тази много ми хареса.  Grinning

И за да не съм валат, вижте какъв е лебед между патета. Направо им е смачкал самочувствието  Mr. Green

Има нещо такова Grinning Ако поне беше седнал, нямаше да бъде чак толкова очеизваждащо Grinning

# 257
Да споделя една чудесност Mr. Green Жалко, че е само в този размер.

# 258
  • # супернатурална #
Има нещо такова Grinning Ако поне беше седнал, нямаше да бъде чак толкова очеизваждащо Grinning

Може ли да те опровергая  Hug

Детето има такива термо-чорапки  Mr. Green

Няма да коментирам липсата на каквито и да е  Joy
Извинявам се, ако има фенове на тези непознати за мен мъже  Blush

# 259
  • В средата на времето
Може ли да те опровергая  Hug

Може, може Grinning Всъщност сме на едно мнение  Grinning Просто на снимката, на която Джаред е прав - едно че е в центъра, най-висок е от всички и когато погледнеш, той привлича погледа първо (естествено не само заради позата и центъра де Grinning) Ако беше на мястото на русичкия примерно, пак щеше да ги трепе откъм всичко...но малко по-завоалирано Mr. Green

Няма да коментирам липсата на каквито и да е  Joy

Веднага си представих едно изпотено стъпало Joy Но всъщност може да е с някакви чапки, дет са кат терлички и не се виждат над обувката. Съществуват дамски такива Grinning

# 260
Заповядай я Laughing в оригиналния й размер.
Благодаря   bouquet на всички за чудесните снимки от сета. Обожавам Heart Eyes мъже в палта.

# 261
Ох, и аз  Grinning  На снимките с пардесютата са мммммммммм  Благодаря на   Злата bouquet

Галче, какво да се извиняваш  Grinning  Ед Уестуик и без чорапки ще си го вземат фенките му  Joy Само да им падне, всъщност предполагам де.  И за мен Градинарят е очеизвадно твърде прекрасен, през моя поглед е така  Grinning  Няма да се впускам в лирически отклонения, защото ще повтарям колежките  Heart Eyes  Grinning

# 262
Заповядай я Laughing в оригиналния й размер.
Благодаря   bouquet на всички за чудесните снимки от сета. Обожавам Heart Eyes мъже в палта.

Импалка, тенкю вери мъч, Heart Eyes друго си е голЕмото Mr. Green

# 263
Хелоу, при липса на епизод тази вечер, някак си се чувствам самотно, та добре, че бяхте вие и спойлерните снимки, че да позапълнят малко липсата на момчетата. Благодаря на Златото задето ги е постанло! Wink

Да си призная и аз за кой сезон гласувах в анкетата - ами без никакъв повод за съмнение - за четвърти. Любим ми е не само заради страхотно силния старт с Lazarus Rising, но и заради изцяло новия twist в сюжетната линия - ангели, демони и борбата срещу Апокалипсиса. 4-ти е сезонът, който според мен няма слаб епизод (има даже един свръхстрашен, който хем харесвам, хем рядко гледам - онзи с момичето, дето живееше в стените, Family Remains). Дийн в четвърти сезон разгърна и драматичния (освен нахакано-комичния си персонаж), което много ми се понрави. (Е, по-нататък го превърнаха малко в ревльо, но и тъй го взимам Mr. Green).

Въх какъв хубав Джаред на тази снимка от списанието, където е застанал сред някакви непознати ми младежи. Само този най-вдясно може да му се мери на ръст и то донякъде. Wink

Мишата не разбрах в какво шоу е участвал, не ми се отваря линка.... Cry Ако някой може да даде друг... Simple Smile

# 264

аз продължавам да поствам снимки...

# 265
Ух, едва се освестих от снимката в горния пост Crazy . Едни мисли и щения породи в мен Whistling ... Всъщност повече щения отколкото мисли hahaha .

Дейна Hug ,
Ето тук: част 1 и част 2.

# 266
  • # супернатурална #
Викаш, освести се, а?  Rolling Eyes  ЦокЦък тогава

# 267
човек не бива да е освестен дълго време... вредно е за здравето...
затова ето

# 268

Aх, мерси! Ти било някаква бутафория, а аз се чудех на снимките какви са тия козинки, покриващи спец-частите на Миша и този другия мускулест екземпляр... Grinning

# 269
Ох, това беше адски добро. Благодаря на Импалка, защото и аз не можах да го изгледам с първите линкове. Миша ме уби просто...Тъкмо обяснява, че той не е Кастиел, който убива невинни хора, а е Миша и в следващия момент БАМ! Дори и за на ужким, беше много готино.

Вчера се загледах в трети сезон. Колкото и да обичам Женевив...

Тази мацка, просто къртеше, товареше и извозваше Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 22:55 от Diana Sunrise

Общи условия

Активация на акаунт