SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 234
  • 715
  •   1
Отговори
# 240
Аз уж щях да играя... И чак вчера видях, че има анкета за любим сезон ooooh!
Гласувам за втори сезон,
защото тогава окончателно се влюбих
в този профил Heart Eyes

и в този

в сладкото му носле

и в разголеното му вратле Mr. Green

в тези полуотворени устни Crazy

в хубавите му ръце

в косата

в тъжните му очи

в усмивката

в трапчинките

Сигурна съм, че пропускам да покажа някой и друг гол гръб  Mr. Green но и това стига.

# 241
  • гр. София
Ей на това му се казва добре обосновано мнение! Браво, Апокалиптик, браво, СитиGrinning

# 242
  • # супернатурална #
Ъц-два, ъц-два! Утринна гимнастика!  Laughing
Инче, подсети ме да кажа и аз за кой сезон гласувах. Това е като да избереш от всичките си деца най-любимото  Laughing Гласувах за трети заради самите случаи. Там сценарият като че ли беше най-разчупен, имаше много свръхестествен улов извън демоните и духовете. Въпреки мега трагичния финал сезонът беше наситен с доста хумор. И да, отношенията между братята  Heart Eyes Видяхме колко много се обичат и колко много държат един на друг. Бела като персонаж също много ми харесваше. Ако трябва да определя любима серия от този сезон - Mystery Spot. Талантът на Джаред така блесна, че ме заслепи  Laughing Невероятно е как в рамките на една серия се промениха чертите на лицето му според душевното състояние:
В началото на серията

Когато беше загубил брат си 100 пъти и след 6 месеца без него

И на края, любимата ми прегръдка

# 243
НаСАМих се, мъъъъър, благодаря Hug .
Описание на 7.14 'Plucky Pennywhistle’s Magical Menagerie' (който ще гледаме на 10 февруари):
Скрит текст:
CLOWNS, UNICORNS AND SHARKS, OH MY! - Sam is forced to confront a childhood fear when a case takes him and Dean to Kansas to investigate Plucky Pennywhistle’s Magical Menagerie, a local pizza chain that hosts children’s birthday parties. Sam and Dean discover that the victims’ children had recently been to the restaurant and drawn a picture of their worst fear, which then came to life to kill their parent. While Dean confronts the man behind the magic, Sam is left to deal with some very angry clowns.
Mike Rohl directed the episode written by Andrew Dabb & Daniel Loflin.
Гласувам и аз за трети сезон, защото за мен тогава беше най-силна братската любов, а това е нещото, което ми е най-важно в сериала. На втори, трети, десети план са съответно историите/случаите, основната линия на сезона и останалите персонажи. Аз казах. Хау Joy !

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:40 от Impala

# 244
Галче, перфектно си изразила и моето мнение по въпроса. Аз също гласувах за трети сезон - заради братските отношения (най - вече), заради Бела, заради случаите.... просто перфектен-  Heart Eyes

# 245
Импалка, мерси за инфото за следващата серия!  Hug Горкият Сам.  hahaha

Миша е  участвал в някакво шоу  The Soup, ето тук може да го видите:
- http://www.thesouptv.com/

- http://letmetouchit.tumblr.com/post/16107130834/both-clips-of-mi … -i-recorded-these

Уникален както винаги  Joy Joy hahaha

# 246
Злате, тъкмо влизах да го постна и ти си ме изпреварила Laughing Hug
Няма друг като Миша.  Laughing Ама много кратко му е било участието.Но пък нещо напоследък се изгуби от камерите, или поне аз не съм виждала скорошни снимки.

Хайде аз снимка да сложа да не ми е постен поста  Laughing

# 247
Джен,  Hug

Ама много му отива козинката  hahaha

# 248
Наистина му отива. Joy
А пък как водещия му обърка името в сериала и как му отвърна Миша. hahaha

А водещата как отърка другия по неговата козинка. Joy Очаквах, че ще направи същото и на Миша Laughing Laughing Laughing

# 249
Хахаххахахах уникален еее, отивам да гледам!!!  Злата с метлата благодаря за линка   bouquet

# 250
Аз не мога да го изгледам.  Sad Почва шоуто и ме прехвърля на някаква страница с много писаници дето не ги разбирам. А пък мацката от снимките е Луси Лоулес, лицето на Александра и любимата ми Зина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пък точно Mystery Spot много трудно гледам, защото просто не мога да понеса смъртта на Дийн при толкова пъти. както и това, че Сам изперка, когато накрая "наистина" умря.  Джаред е наистина добър в лицеизраза и играта, очите му говорят и то толкова, че в онзи момент, когато Сам беше озверял срещу трикстъра а.к.а. архангел Габриел адски много ме плашеше. После като беше без душа докарваше пак такива някакви погледи, които ме вледеняваха от вътре просто... #Crazy

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 21:14 от Diana Sunrise

# 251
  • В средата на времето
...за да не сме на втора страница Simple Smile

Какво си мисли:...трудно ми е, защото аз спирам да мисля докато го гледам Laughing, но да речем " Аз съм adorable, ти си прекрасна...май ще потанцуваме с тебе на тясно..."
Какво ще му направя: Всичко, което поиска Whistling Grinning

От мен:

# 252
Добро снежно утро...

# 253
Добро утро!

Спойлери и снимки от снимачните площадки на епизоди 15 и 16. Само този първият не разбрах за кой епизод се отнася, затова го давам в началото:
Скрит текст:
As if Sam and Dean haven’t been on wild enough of a ride this season, watch for a bit of a role reversal this spring. As Jared Padalecki reveals, “We’re shooting an episode where Sam finds himself in the same situation that Dean was in with Amy. So where it was Dean trying to do the right thing that a hunter would do, even though Sam insisted that he trusted this girl, now we find Sam in that situation, where Dean’s like, ‘Hey, I trust this person,’ and Sam’s going, ‘Well, you’re not in your right mind.’” Seeing the bros step into each other’s shoes, says Padalecki, should be fun for longtime viewers. “The tables turn a little bit, and we see what Sam and Dean would do in opposite situations.”
Източник

Първо за епизод 15:
Скрит текст:
The episode contains a scene outside an animal shelter + a night scene with Sam and Lucifer. Sam was walking into an alley reading a piece of paper, and Lucifer tagged along.
В снимките не виждам нищо спойлерно, затова ето няколко от тях.

Другите си ги вижте от тук

Сега за епизод 16 само снимки:

На тази Дженсън как разтваря шлифера  Mr. Green.

Още тук

И накрая тези, които най-много ми харесаха  Wink

Още снимки от източника.

Бела, изпреварила си ме за малко  Hug

# 254
  • гр. София

I'm a model you know what I mean
And I do my little turn on the catwalk

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт