SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 808
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
Част от статия в новия брой на Entertainment Weekly:
Headline: "Once upon a time, fans had a dream that Mulder and Scully would kiss. Today those fans, known as shippers, have grown into a pop culture movement and are making their voices heard through fan fiction, homemade music videos, and endless online debates - and showrunners can't help but listen. Welcome to Shipper Nation."
"The CW's Supernatural which owes its seven seasons to a fiercely loyal and dynamic fan base - has periodically winked at its "Wincesters," shippers who write sexually charged fan fiction about bogeyman-hunting brothers Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) Winchester. "We have no judgment about that," says exec producer Sera Gamble. "We're glad we spark people's creativity." (Само така, Сара Peace !)
A Shipper glossary presents "Wincesters" as "The out-there group of Supernatural fans who fantasize about romance between the show's heroes, brothers Sam and Dean Winchester. Yes, we said brothers."

# 691
Импалко, от къде ги намираш тия писания из пресата? Браво на теб. Само като върл фен и на другия споменат сериал, да отбележа, че никога не съм изгаряла от нетърпение да видя Мълдър и Скъли дали ще се целунат... за мен даже сериалът се развали в момента, в който вкараха романтичния оттенък... както и да е. Аз и това с bromance-то не го разбирам, но феновете са свободна нация - който за какъвто се определя, такъв да бъде, включително и "Wincester". Wink

# 692
  • # супернатурална #
Сара много добре се е измъкнала - нито поощрява, нито порицава  Laughing Но не може да се отрече, че има доста качествени фен-творения по темата, които винаги гледам с удоволствие. Естетично ми стоят, някак си  Rolling Eyes  Laughing

# 693
Благодаря, Дейна Hug . Подбрах това за теб:
"After the breakfast it was time to wait in line for photos. Because of the date change I was only able to afford one photo op with the boys and it was the duo. I really wanted to get a hug from Jensen. I’d never had the courage to ask him for one. I’m not easily intimidated by many people but Jensen is one person that I am a bit intimidated by. I don’t know why. He’s perfectly lovely but I guess it’s the fact that he’s a bit more reserved or maybe it’s just the fact that I love him so much… more on that later. So, when it came time for my op with the boys I told them that this might be my last con and Jensen said, "Don’t say that".  I told them I didn’t want it to be but right now I just couldn’t see a way to go to anymore at least not anytime soon. I told him I’d never asked him for a hug and I was wondering if I could have one for my photo op. He says, “No problem!” and pulls me against him. *dies* So, Jared is just kinda standing there. I said, "You can hug us too". And he said, "No, I’m gonna act jealous." I had no idea what he was doing but I didn’t care. I love both those boys so much but after this photo op I can’t lie to myself anymore. I love Jensen more. Or maybe it’s Dean because I do love him and identify with him. I don’t know. All I know is I didn’t care what Jared was doing because I was in the arms of Jensen Ackles! And it wasn’t over quickly like most photo ops are because I had time to appreciate how soft and warm his sweater was. After the picture was taken Jensen said, "I hope I see you again" and I said, "I hope so too" and I thanked them both."

# 694
Ех, да бях в ролята на лелята от снимката.. нямаше да оставя Джаред така да се цупи. Определено щях да искам да ме нагушка и той. Simple Smile
Не че нещо, но за пореден път се убеждавам, че европейските конвенции са по-хубави - просто фенките тук сме доста по-красиви и поддържани от хипопотаместите американки. Нищо лошо не искам да кажа за жениците, но Джаред и Дженсън определено май предпочитат да идват на конвенции из Европа (а, ако сте забелязали, жените им винаги са с тях, когато са тук - факт, който говори сам за себе си - не ги пускат сами на нашите разярени разгонени тълпи. Grinning )

# 695
Статия и втората част на интервюто, което се очертава като едно любимите ми.

# 696
  • София

Oniyuri, ти от Варна ли си? Аз също Rolling Eyes

От Варна съм, да. Макар че тайничко се надявам да успея да се преместя в София скоро...  Laughing

Ето, намерихме се хора за мини-форумна среща... ^^

Аз почти свърших четвърти сезон иначе, остават ми още няколко епизода. Нещо не ме радва толкова, колкото предишния сезон обаче, макар че определено имаше прекрасни попадения, като това със сирената например. Но да, трети сезон ми е фаворит засега, ще видим нататък...
Май много взех да се повтарям...  newsm78

# 697
Епизодът ми хареса.
Скрит текст:
Много елементи ми напомниха неща, които вече сме виждали в предишни епизоди, но не ми беше досадно. Две нови неща обаче ми докараха непознати досега тръпки: Сам като лошото ченге (Миуо, дръж се здраво) и лицето на Диййн, огряно от огън (и преди съм го виждала така, но този път беше още по-гърбоизвиващо). Забавляващ се Дийн = удоволствие за мен. Някои от закачките не ги схванах, така че ще репетЕ сутринта. Дори ми се причу, че Сам се представя като агент Дженсън [oт ФБР] Crazy . Финалната сцена - точно по мой вкус Heart Eyes .
Вие сте Hug .

7.15 ‘Repo Men’ Promo:

# 698
  • # супернатурална #
Добро утро! Сипвам ви кафенце

и отивам да гледам, щото вече хапя джуки  Laughing

Епизодът ми хареса.
Скрит текст:
Сам като лошото ченге (Миуо, дръж се здраво)

# 699
Тегля епизода и пускам, че вече нямам търпение...
След малко ще се включа и аз с коментар.

Скрит текст:
Много ми хареса епизода, въпреки ужаса, който изпитвам от клоуни. Интересно беше, не бяхме виждали нещо подобно, мисля. Много, много се зарадвах на смеещия се Дийн - толкова отдавна не съм го виждала такъв.... Изпълни ми душата  Heart Eyes
А Сам.... Сам като лошото ченге... Нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гифчета. Бързо. Феднага!
Последната сцена беше страхотна, нарежда се сред любимите ми... И това не бяхме виждали отдавна - тази връзка между момчетата тооооолкова ми липсваше!

Сега за следващия епизод - OMC (Oh, My Cass), демони! Обожавам демони, ще бъде невероятен епизод... А и чичко Луци се завръщааа! Да, интересно се очертава да бъде.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 15:51 от Salt and Burn

# 700
Добро утро Blush ! Гифчета от tumblr - не ми харесват по принцип, но не ми се занимава да правя сега.
Joy
Оооо...
Ррррр...
Wink
happy Dean = happy fandom

# 701
Айде и от мене малко гиф-спам.. от tumblr:

едно малко сравнение  Mr. Green :

# 702
Аз пак съм доволна и пак нямам забележки.  Mr. Green Кой като мен.

Скрит текст:
octovamp и vamptopus
 hahaha hahaha hahaha

# 703
Супер! Супер! Heart Eyes
Хареса ми епизода. Много!
И аз като Сам се ужасявам от клоуни Embarassed Винаги ги свързвам с "То" на Кинг, и просто няма как да гледам на тях като на нещо смешно Rolling Eyes

Лошото ченге Сам - грррр Crazy, страхотен!!!  Heart Eyes
Дийн - още по-страхотен Heart Eyes, как само се забавляваше Laughing Сладур невероятен!

Скрит текст:
octovamp и vamptopus

hahaha Joy Joy Много готино!

# 704
Пък на мен клоуните никаква реакция не ми предизвикват, освен може би досада. Но ми беше мъчно за братче Сам, фобията е гадно нещо.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт