SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 800
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
 Joy Joy Joy

Ох и аз искам такава стена Laughing

Еее, библиотека.Вярно каза Галчето, че ще се лее интелект Laughing

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 21:46 от Jennifer3

# 61
  • # супернатурална #
Айде да си направим и да си ги снимаме  Laughing Добре, че в детската мога да си лепя к'вот си искам  Mr. Green
Като стигнем до моя аватар с твоя аватар - лелеее Crazy , масово унищожение Joy . А ако се присъединят и моя и твоя подпис за И'но каренце белот... Извинявай Hug . Разгонено ми е Blush .

Моля, пак заповядай  Flutter Чудесно ще е да се съберем и да ги плющим. Картите.  Rolling Eyes Laughing

# 62
Мили мои, чета 6ти епизод - бтв, Импалка само си мисли, че е оправила линка, щото ми дава същата засечка - празна страница Rolling Eyes Laughing И ми стана интересно за Байрон, поразрових се. И искам да прочета цялата поема "Да те помня! Да те помня". Обаче се оказва че:
1. У дома, при наличието на огромна библиотека пълна с всякакви класици, няма нито едно томче на байрон, щото майка ми не му била почитател.
2. Чичо Гугъл явно не знае всичко.
да ако може да помоля за съдействие, ако някой разполага с тази поема и няма да му създаде много зор, да я сканира или да ми прати лин, ако я открие. не е спешно, просто заинтригува моето творческо любопитство.
Бтв, поклон на роза и бичито и останалите, които са работили по пети епизод.  Hug Hug Hug Хербьорг, определено ми е любимка.

# 63
Импалка ти каза, че линкът е направен както трябва, но не знае защо въпреки това не работи. Ще опита да го подмени в следващата тема, ако я прави тя. Каза ти още, че има и линк към папката с всички епизоди, от където може да се изтегли без проблем. Не разбирам само защо така упорито й се вреш под гумите.

# 64
Мили мои, чета 6ти епизод - бтв, Импалка само си мисли, че е оправила линка, щото ми дава същата засечка - празна страница Rolling Eyes Laughing

Ето го оправен линка. Вината е моя, но след любезното твое и на Импалка съдействие, всичко е коригирано  Hug
 bowuu

Розичка
    bouquet  bouquet  bouquet страхотно продължение, останах с  Shocked очи след прочитането му.

# 65
  • гр. София

Розичка
    bouquet  bouquet  bouquet страхотно продължение, останах с  Shocked очи след прочитането му.

Ами аз такова...  newsm56  Blush реших, че като сме в Мексико ще е грехота да не се възползваме от тамошната пребогата митология...  Blush

Дианка, като видях какво ти пише под аватара и щях да падна от стола  hahaha

# 66
Ново интервю със Сара Гембъл - Supernatural Boss Talks Bobby's Death, Dean's 'Un … rns and Lots More

И още едно - 'Supernatural' E.P. talks Bobby's death, Castiel, … oiler alert: No.)

Джен, благодаря за HQ снимките!   bouquet

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 12:48 от Злата с метлата

# 67
Благодаря Бичи и Импалке. Сори, Импалке, просто като писа по-назад, че епизода е оправен, реших, че и линкът е оправен. Не съм искала да те ядосвам. Embarassed Embarassed Embarassed

# 68
Сега не знам дали може или по-скоро етично ли е(не видях Мокка да го е писала в темата за Дневниците) , но въпреки това ви призовавам да гласувате за Дженсън в дуела му с срещу Йън.
http://twifun-bg.com/?p=174578&cpage=1#comment-60921
Нека покажем, какви сме феновете на СПН и Дженсън да спечели срещу Йън, защото наистина заслужава.
Има анкета и после е препоръчително и с коментар да се обосновете защо този, за който сте гласували заслужава.
Хайде Мараканки и немараканки обединявайте се LaughingХайде, че изоставаме

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 14:49 от Jennifer3

# 69
  • гр. София
Гласувах. Peace За Дженсън. Иън просто никак, ама наистина никак (с ръка на сърцето!) не ми допада. Има чудесни сини очи, но за мен е до тук  Stop

# 70
Да и пък ако е за сините очи Миша също има много хубави.Ох какво още достойнство да напиша за Дженсън?

# 71
Изгласих и аз Grinning За Дженсън ъф корс. Като гледам, засега водим  Grinning

# 72
Водим ама е доста оспорвано.Хъскито доста фенове има. Сори за определението ако ме чете някой фен на Йън

# 73
Ето линк за разказа на Роза - http://www.4shared.com/office/LaCazsHw/Requiem_for_a_dream.html
Надявам се да работи.

# 74
  • В средата на времето
И аз се наредих на опашката с гласували Grinning

Общи условия

Активация на акаунт