Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на темата на форума?
Има ли налична информация за епизодите на сериала "Supernatural" в публикациите?
Какви са впечатленията от епизодите на сериала "Supernatural"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на темата на форума?
-
Има ли налична информация за епизодите на сериала "Supernatural" в публикациите?
-
Какви са впечатленията от епизодите на сериала "Supernatural"?
-
Има ли дискусии за книги, свързани със сериала "Supernatural"?
-
Какви са впечатленията от статиите и информацията за актьорите от сериала?

и всъщност дори не го иска така. Благодаря, Бичи
.
А ако след това ги застигне и заслужената световна слава... 
Май е време да си изтегля всички сезони, че ако ни спрат кранчето..
и дебна като хрътка една
.Напротив включвай се в темата.

и следя темата, информирайки се за всякакви интересни новости... Така и така съм започнала да пиша, да споделя мое впечатление, което е възможно да сте коментирали в по-стари теми... Както и да е, скоро попаднах на снимки от сватбата на Джаред и Женевиев... и се разрових за стари семейни снимки на Джаред... Такъв красавец, очевидно... Мислих си, че семейството му ще са едва ли не като него, но бях изненадана, че са съвсем средно статистически откъм хубост(не го казвам с лошо чувство) и дори не открих кой знае каква прилика с родителите... Просто ми беше много интересно, толкова изумително красиво момче, откъде произхожда... Всъщност това не е толкова важно, по-важното е, че има такива страхотни актьори във всяко едно отношение и ние имаме възможност да им се радваме...