За тези, които четат любовни романи №2

• 90 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Имаше една книга, тя беше от някаква измислена малка страна и я повикаха да избира кандидат-принцеси за много готиния престолонаследник. Естествено с престолонаследника се влюбиха. Коя е книгата Simple Smile
А тази я прочетох миналата седмица казва се Кристалната пантофка-Линда Джонстън ето ти линкче да си я дръпнеш   bouquet  bouquet  bouquet   http://chitanka.info/text/16952 , дано съм ти била полезна  newsm51
Историята е същата, НО книгата е друга. Мислете момичета Simple Smile

# 46
  • София
Имаше една книга, тя беше от някаква измислена малка страна и я повикаха да избира кандидат-принцеси за много готиния престолонаследник. Естествено с престолонаследника се влюбиха. Коя е книгата Simple Smile
А тази я прочетох миналата седмица казва се Кристалната пантофка-Линда Джонстън ето ти линкче да си я дръпнеш   bouquet  bouquet  bouquet   http://chitanka.info/text/16952 , дано съм ти била полезна  newsm51

Нора Робъртс има такава книга - Престолонаследникът.

# 47
  • Пловдив
А тази я прочетох миналата седмица казва се Кристалната пантофка-Линда Джонстън ето ти линкче да си я дръпнеш   bouquet  bouquet  bouquet   http://chitanka.info/text/16952 , дано съм ти била полезна  newsm51

Погледнах я, друга е. На тази, която аз я мисля чичо беше някакъв в двореца и той я повика.  Grinning По мои спомени действието се развива някъде през 20век, мисля съвременна.

# 48
  • София
А тази я прочетох миналата седмица казва се Кристалната пантофка-Линда Джонстън ето ти линкче да си я дръпнеш   bouquet  bouquet  bouquet   http://chitanka.info/text/16952 , дано съм ти била полезна  newsm51

Погледнах я, друга е. На тази, която аз я мисля чичо беше някакъв в двореца и той я повика.  Grinning По мои спомени действието се развива някъде през 20век, мисля съвременна.

Добреееее. Нов опит - Трейси Казънс - Синя кръв

# 49
  • Пловдив
Не я виждам качена някъде да я погледна Sad

# 50
  • София
Не я виждам качена някъде да я погледна Sad

http://chitanka.info/book/3480-sinja_kryv

# 51
  • Пловдив
Тази е  Simple Smile  Hug  Благодаря Simple Smile

# 52
# 53
  • София, Младост 2
Споделям набързо впечатления - чета поредицата Макензи (в момента съм на третата), обаче ми идват много в повече тези 30-тина годишни девственици Mr. Green Това целите Щати са изръшкали сигурно, че да попаднат на красиви и смотани девственици на тая възраст Mr. Green

Отделно е голям спойл фактът, че имам сериозна връзка (...около 15 г Mr. Green) с (макар и вече бивша) фигура от спец-частите и умирам от смях за всичко останало, с изкл на това, че знам от опит какво е въздействието на съответната физика (и химията покрай нея Joy) Blush

Но независимо че аз също съм 55 кила и 160 см и си умирам за подходящите високи мускулести мъже с военна кариера, пак не мога да се вживея особено, защото книгите са чак пък толкова неиздържани от психологическа гледна точка, че направо дразни на моменти. Как пък да не ме отвлекат и понастискат някви гадни араби, както съм си девствена, и в следващия момент ще прекарам 24ч да правя секс нон-стоп на мръсния под в някаква клошарска къща, че и оргазми в добавка. И после "тогава нали нямахме контрацептиви под ръка..." - еми сори, ама още в Библията пише за някои варианти за предпазване от забременяване, които не изискват химическа или бариерна намеса. Не много сигурни, но все пак е повече от нищо.

На моменти си се чудя как мога да се кефя на тези книги... което не ми пречи да си ги чета, де Mr. Green Само че очевидно трябва да се придържам към времена и нрави, за които нищо не знам и съответно нямам драма с тях Laughing

# 54
Е като имаш предвид че това са й по-добрите книги на Линда Хауърд...и че не е най-баналния автор в този жанр...има си определен стил жената и това е...мен най- много ме дразни  това че поставя героите заедно в някаква ситуация и те изведнъж се влюбват и т.н....някак си няма натрупване на напрежението, изграждане на характери...още след 2-3 книги разбрах че много държи на девствеността и просто го прескачам  това нещо...

# 55
  • София, Младост 2
Аз имам много сериозни подозрения, че с този тип книги се прави умишлена пропаганда на определени неща - напр. на използването на хормонални контрацептиви и на движението им за въздържане от секс преди брака (имат много стабилно такова движение, с едни сребърни пръстени и разни хепънинги... друг е въпросът, че девойките се пазят девствени в чисто технически смисъл, което не им пречи да използват орални техники... и други Mr. Green). Когато зачете човек малко повече от този тип книги, и започват да се оформя една представа за обществото там и започват да се виждат определени "възпитателни" елементи. Същото е и със сапунките, впрочем - веднага се виждат обществени послания, насочени към здравето - напр. винаги има някоя дама, която се разболява от рак на гърдата и съжалява, че не си е правила редовно мамограмите и т.н.

# 56
  • Пловдив
Тъпо. Вече неколкократно се изказвам - не понасям девственици Simple Smile

# 57
В това няма лошо, ама когато автора е как да кажа...по-талантлив може би, това не дразни, и е по един приятен и дискретен начин...при Линда Хауърд чак е смешно с тия 30 годишни...та чак и невиждали гол мъж  Stop  Освен това много автори имат книги с девствен главен герой- ето това е доста интересно за четене, поне според мен. да напише нещо такова. Иначе то е лесно да си караш по един определен стереотип и да пишеш..
Но май с тия книги всичко е до настроение Simple Smile Като си в подходящото настроение, такива неща не те дразнят...

# 58
  • Пловдив
Колко любовни романа с девствен мъж си чела? Аз се сещам за 2-3 само. Simple Smile  Подкрепи довода с примери, аз от своя страна обещавам да ги прочета и да обсъдим пак Simple Smile

# 59
  • София, Младост 2
Освен това много автори имат книги с девствен главен герой- ето това е доста интересно за четене, поне според мен.

Аз пък се отчайвам, ако героят е девствен Mr. Green За жена - иди-дойди, ама мъж, дето ще трябва да го учиш на всичко... ужасТ Mr. Green Единствено Зи от Братството понасям в такава роля, ама той не беше точно девствен... поне не технически Laughing Всъщност, излъгах - Джейми-то на Диана Габалдон си беше готин, независимо от девствеността. Но като цяло мен не ме кефи този тип сюжет - аз съм си твърдо за опитните мъже и за бързо усвояващите девойки Joy

А, сетих се и за другия възпитателно-психологически елемент в тези книги, който много се натрапва - преживяното насилие и преодоляването му впоследствие в живота. Темата е сериозна, а тези книжки дават едно такова захаросано-невярно представяне, че направо се ужасявам как би се чувствал някой с реален опит по темата, ако вземе да ги чете Confused

Общи условия

Активация на акаунт