За тези, които четат любовни романи №2

• 90 868
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
Ако става дума за тези Сестри: http://www.helikon.bg/books/76/641036_sestrite-ot-roda-granvil---1-ch..html , аз съм я чела и ми хареса. Бях взела първата част от нашата библиотека и още не мога да уцеля останалите в наличност.

# 661
  • в сърцето на един мъж...
За съжаление, ако ме питаш за това, което е показала Лиляна, не съм я чела. Иначе от другите съм чела няколко.

# 662
  • Wonderland
Да, точно за тези Сестри става въпрос, имаше ги и трите в наличност....дано и другата седмица са там,за да мога да ги взема.
Лиляна,благодаря за мнението,задължително ще ги взема и ще ги прочета.  bouquet

# 663
За "Шантал" от трилогията ли става въпрос?
Първата е Морийн, втората Тамариск, а Шантал може би е третата...или е втора, а "Тамариск" е трета...не се сещам.
Интересни са книгите, но не са от обикновените лигавини.Има...смяна на сексуални партньори..с единия, с другия..накрая се събира не с този, с който си си мислил.
При Шантал май я отвлече един...та на остров преседяха и тя се влюби с времето в него.Тръгна да я спасява сина на втория и баща ли..не помня.
Морийн и е майка...тя се беше омъжила за един и роди Шантал, после се омъжи за голямата си любов, който пък е баща на Тамариск(от някаква друга жена)...имам много объркани спомени.

А Дяволско желание на Лори Макбейн е много хубава, аз я имам..но е доста старичка и не знам дали би я намерила някъде, освен ако някой не продава стари книги.
Аз сега съм на " Целувка в полунощ", но ми изхвърча от ума на коя авторка.Може би нещо като Елоиза Джеймс, но може да бъркам.
Хубава книжка, още действието не се е развило съвсем.Приятна е , има хумор и дълбока страст  Laughing

# 664
  • Wonderland
Даммм, за същата Шантал става въпрос,но незнаех че това е трилогия....Морийн е мащехата на Шантал....А Мария е майката на Шантал,която почина няколко седмици след като роди Шантал, но няма значение.....Все още не съм навлязла много надълбоко в книгата, но засега ми харесва...Малко не ми допадна това,че Антоан навремето е бил ухажван и от мъже...и от жени...и леко беше загатнато,че е правил разни неща...но не смятам да я оставям - ще я прочета докрай и после пак ще коментирам.

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 13:18 от tzveteto89

# 665
Аз имам много объркани спомени за трилогията, защото съм я чела, когато бях на 14-15...
Спомням си, че майка се жени за някакъв...сега се замислих дали имаше дете от него...май той имаше син.После се омъжи за голямата си любов,който имаше дъщеря от някаква мексиканка ли беше...някаква с тъмна кожа, която се казваше Мария.Та взеха се...не помня имаха ли деца, после обаче май той умря и Морийн се омъжи за друг и Тамариск май се влюби в него  Laughing  Някакви такива обърквации имаше.
Джон обаче, този, който сега ще спасява Шантал беше син на някой, но не помня кой...май на Тамариск е брат, пък тя нали и на Шантал е уж сестра..
Ох,обърках се ...май трябва да препрочета трилогията.

# 666
  • Wonderland
Джон е син на Морийн....и сега е влюбен в Шантал/дъщерята на сегашният мъж на Моийн - Пери/ ...А тази Тамариск - сега я споменават в книгата,защото е дошла на гости в Англия на Морийн и Пери със семейството си - съпрутг на име Чарлз и четири деца....и дотам съм стигнала....Интересно е,малко заплетена ми стана историята като разбрах,че е трилогия и май започнах от последната книга вместо от първата....ама до Шантал нямаше други книги...на Клер Лоримър и си помислих, че е само тази.....

# 667
Книгата за Морийн в началото ми беше интересна, но по-нататък нещо не ми хареса и това нещо бяха именно нещата описани Belle-Etoile. Искам книжките да са приятни за четене, а не да натоварват с някакви гадни истории. А голямата любов на Морийн се казваше Жерар, доколкото помня. Иначе много ми харесват кориците им  Grinning

# 668
Да, Жерар беше.Тя нали беше щерка на благородник...поне доколкото помня някаква метреса я отгледа.С Жерар нямаше как да са заедно...та тя май.мина първо през един,после се омъжи за един, който и беше симпатичен.
После втората книга започваше как Жерар живее с някаква Мария, пък тя роди момиченце.Той много не се впечатляваше на детето,но нещо се пречупи в него и търсеше храна си спомням...топеше там парцали в мляко да храни бебето.И после ги дадоха след години как Морийн,Жерар и Тамариск пътуват към дома на сина на бившия мъж на Морийн.
Такива спомени имам. Но не знам защо някоя от щерките-Шантал или Тамариск беше влюбена в мъжа на майка си.Може би е Шантал,защото Тамариск е дъщеря на Жерар, а на него май Пери му викаха.
Объркана работа  Laughing   
Има още някои такива серии, където нещата не са съвсем стандартни.За Джини и Стив серията...там пък какво чудо е..то не са менканици,мъже, жени...ужас.
Четох една книга, но не мога да се сетя коя беше.Главната беше авантюристично настроена и уж обичаше един, но и на един друг не прощаваше...по един или друг начин.В една градина си спомням, че свършиха някои работи.
В една друга нещата бяха представени много гадно-един капитан отвлече една...Марица май се казваше, живяла в испански манастир.Изнасили я...до след средата на книгата още нямаше топли чувства.По едно време при нея покълнаха, но спа с някакъв друг, за да го спаси.После се омъжи за някакъв.
Накрая не помня с кой остана.

# 669
  • Wonderland
Наистина както казва Velvet.Rose книгата е доста натоварваща с историите си....Ще я дочета докрай,защото не ми се иска да я захвърля....нещо ме привлича незнам какво точно, но бих искала да разбера края на историята....но определено не е моят тип книга....Тук сега се появи един пират,тя май ще вземе и в него да се влюби и нещо съвсем ми станаха несериозни нещата, но съм твърдо решена да я прочета докрай.

# 670
Дочети си я...те може да не са типични романчета, но точно това им е хубавото.
Аз винаги си дочитам тези книги, дори понякога с много зор и после си казвам " Ех, че интересна и драматична история...добре, че я дочетох".

# 671
А Тамариск в началото на втора книга беше влюбена в този Пери, но после дойде друг и тя в края на книгата разбра, че Пери е прекалено стар и грозен за нея  Grinning

# 672
  • Ямбол
Не се ли усещате, че не е редно да се разказват книгите?

# 673
  • Wonderland
Аз лично се извинявам,защото аз започнах темата за тази книга и като цяло за трилогията....Усетих се , че най - вероятно ще ни направи някои забележка , но вече беше късно.... Blush

# 674
Аа пишете, пишете
Така поне аз лично съм наясно че тази книга няма да я прочета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт