За тези, които четат любовни романи №2

• 90 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Янтра, моля ти се, споделям впечатление, не се засягай Hug
Всеки има различни предпочитания и настроения
 Понеже се спомена тук, я зачетох
Така съм попадала на книги, които после са ми станали любими, но някои пък изобщо не ми допаднаха
Шалион- след тия езерняците май ми дойде малко сухичка и целомъдрена  Laughing

# 76
  • Пловдив
Не съм се засегнала, съжалявам ако така прозвуча.  Peace Hug Но наистина не мога да е препоръчам, пак девствена кариеристка, аре бе!

# 77
Започнах я поредицата за Шалион, засега ми допада, пък и съм на такава вълна.Е, любовната история в първата книга е "загатната" в сравнение с  поредицата за "Езерняците", но пък откъм фентъзи не е лошо. Май малко отплеснах темата с тия фентъзита.

# 78
  • София, Младост 2
Темите винаги се отплесват така - жанровете не са чак пък толкова разделени. Повечето паранормални са си чист жанр любовен роман, та явно и с фентъзитата е така.

Свалих си я тази поредица за Споделящия нож, която препоръчваш - по принцип предпочитам да чета в оригинал, ама понеже се оказа трудна за намиране на инглиш (защото нямам нерви да чакам торентите), а я има готова в моби на бг в читанката, сега ще си я чета на бг Grinning

# 79
  • Пловдив
Да, има я в читанка Simple Smile

Аз имам усещане, ама това само в моята глава, че Л.М.Бюджолд не е приключила с тези герои от "Споделящия нож" и ще има още книги.

# 80
Чета ви с интерес и тайничко завиждам колко книги четете и то в оригинал Simple Smile Последното, което прочетох е Мечтан любовник на Шерилин Кениън и само с този роман авторката ме спечели за свой почитател. Страшно много ми хареса и нямам търпение за останалите - не само паранормалните, но и историческите...
Пиша, за да споделя впечатления и аз за Линда Хауърд - изчетох доста книжки (от издадените на български), не всичките, но мои лични фаворити за Мъжът от сънищата, Онази нощ и първите две от поредицата за Джон Медина. Много ми харесаха, а другите, които съм чела са симпатични, но не могат да се мерят с тези...
Иначе аз обожавам романите на Джоана Линдзи, Тереза Медейрос, Джудит Макнот и т.н. Друга авторка, която много ми хареса е Джил Барнет... Джулия Куин съм си я нагласила за четене и ще споделя впечатления след като се запозная поне с един-два нейни романа Embarassed.
Другооо, ами чета Братството и съм си нагласила за четене Възраждането на Атлантида и още сигурно 10 книги  ooooh!, но едно по едно. до тогава ще се радвам на коментарите ви  Hug

# 81
  • Пловдив
Аз пак имам питанка. Имаше една книга.... Laughing Мъжът беше военен, взривяват им базата и той умира. Съквартирантът му оцелява доста поочукан. Докато в болницата четеше писмата от жената на съквартиранта се влюбва в нея?!?! и отива да я търси. Тя имаше дете момченце. Той я накара да се омъжи за него без да и казва, че е познавал мъжът и. По едно време тя разбра, джангър-мангър, ама накрая велика любов. Коя е книгата? Simple Smile

# 82
Скоро я четох, но убий ме не мога да се сетя заглавие. Мисля си за Сандра Браун, но не съм сигурна. Ще потърся пак.

ПС: Познах! Сандра Браун - Над всичко.

# 83
  • Пловдив
Линк няма ли, бъди щедра към мен Simple Smile Hug

# 84
# 85
  • Пловдив
  bouquet Благодаря Simple Smile

# 86
Хубава ли е...какво питам и аз, то е толкова индивидуално...но не съм чела Сандра Браун и ще взема да я прочета тая вечер

# 87
Ако ще четеш Сандра Браун препоръчвам да започнеш с "Огледален образ" примерно- за съвременни.
А това
http://chitanka.info/book/3229-zashtoto_te_obicham и после това http://chitanka.info/book/2823-goreshto_utro -за исторически.
Има книжки, които са достойни за издаване в серията розови на Арлекин, но има и добри.Естествено пак си е въпрос на вкус.
Например Джоана Линдзи хич не ми е любима, но си е известен и четен автор.Пък Марлис Мелтън много ми харесва, а май не е особено известна, поне във форумното пространство...

# 88
  • София, Младост 2
Хубава ли е...какво питам и аз, то е толкова индивидуално...но не съм чела Сандра Браун и ще взема да я прочета тая вечер

Аз я прочетох - на мен не ми хареса. Има някои книги на Сандра Браун, които ми харесват, но тази не е от тях. Героинята ме дразнеше неимоверно много, и някак си ужасно нереалистично ми седеше всичкото.

# 89
Прочетох я и мен ме дразни героинята...освен това финала беше някак си- кратък, незадоволителен, така да се каже  Simple Smile
Утре ще поровя да видя коя е тази Марлис Ментън
Джоана Линдзи добре се е справила с поредицата за семейство Малори- класика в жанра във всяко отношение. Другите й книги обаче не ми допаднаха, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт