За тези, които четат любовни романи №2

• 90 891
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Много крещи и обижда, ужасна е  Laughing а и мръсна
Някой да даде спойлер какво става по-натам

# 571
  • Пловдив
Много крещи и обижда, ужасна е  Laughing а и мръсна
Някой да даде спойлер какво става по-натам
Мръсна - в смисъл не се къпе?

# 572
Ми тя е била отвлечена цял месец от един индианец, и не се е къпала, да Simple Smile
Но предполагам като станат по-интимни ще намерят някое поточе, за да замирише на сапун и рози Simple Smile

# 573
  • Пловдив
 Sick

# 574
  • София
Ми тя е била отвлечена цял месец от един индианец, и не се е къпала, да Simple Smile
Но предполагам като станат по-интимни ще намерят някое поточе, за да замирише на сапун и рози Simple Smile

почти ме отказа  Sick

# 575
Ееее, недейте издребнявахте, книгата е хубава - поне на мен ми хареса.

# 576
Е, вкусове всякакви, аз я започнах и се усетих, че съм я чела някога, но не съм я запомнила. Дотук с надеждите ми, че ще прочета някоя с женско име в заглавието и ще ми хареса.
Последно четох Целувка в полунощ и е лекичка за четене. Е, главния не ми хареса особено, но претърпя развитие до края.

# 577
Не, не, не казвам нищо за вкусовете - то е ясно... Просто в книгите не описват такива неща и не обръщат внимание на това, че в реалността не можеш без баня, ще миришеш лошо и т.н. Мисля си, че ако книгата ти харесва, това не е от особено значение.

В момента имам смесени чувства към Мег - главната в книгата, която чета... Твърде много се различава от мен и това някак ме отблъсква. Но все си мисля, че поведението й е някаква защитна стена.

# 578
Е и вие пък- коментарите ми бяха с най-добри чувства  Laughing и напълно в духа на последните страници- все пак и главния яздеше от доста дни и сигурно и той понамирисваше   Peace

# 579
Е и вие пък- коментарите ми бяха с най-добри чувства  Laughing и напълно в духа на последните страници- все пак и главния яздеше от доста дни и сигурно и той понамирисваше   Peace
Момиче, четенето за мен никога вече няма да бъде същото  Grinning

# 580
  • Wonderland
Velvet.Rose , благодаря ти мила, направо си мислех вече,че ставам досадна!!!!   bouquet
Не знам, защо но не се замислям много много за тези неща докато чета....навлизам някакси много надълбоко в историята и се наслаждавам на случките...Може би съм прекалено романтична и виждам само романтиката....
По повод новата книга , главният герои не ми харесва много много, защото определено моя тип мъж...не е с мустаци...но някакси ще го преживея,иначе засега ми допада...но няма нищо общо с предишните книги.Тази е много по съвременна....жената е с къси дънки и тениска....Книгата ми върви по - бавно за четене за разлика от предните...не я чета с такъв ентусиазъм,но няма да я зарежа,а ще я дочета докрай.
Определено май съм привърженичка на дългите рокли и романтиката по онова време.....

# 581
Какво четеш в момента?

# 582
Аууу, как съм пропуснала, когато си говорихме за книжки, забравих да похваля - Защото те обичам на Сандра Браун, която определено е една от най-любимите ми исторически. Никога не съм вярвала, че ще харесам нещо с такъв трагичен и тъжен привкус, но наистина е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Влюбих се в нея  Heart Eyes

# 583
Я да се изкажа и аз - историческите любовни романи са "леко" обработени за да се нравят на нас четящите /300 и повече години след времето на действието/ Ами любовната история си е любовна, но аз обичам и да науча нещичко за историческия период в който е поместено действието. В този смисъл, това, че някоя не се е къпала е нещо нормално /исторически свидетелства за това бол/, много дами се възмущават на книги в които главната е на 13-14г. и вече е женена или с богат сексуален опит, и мен ме дразни, но го приемам, точно щот си е доказано. Единствено съм съгласна, когато мадамите са устати /нали съм от тях/, което хич не е било допустимо, но пък ако няма жив диалог няма как да се получи интересна книга.
В този смисъл, нещо леко, забавно и историческо е Изкушение на Катрин Харт, ако не ви е попадала, давайте смело.

# 584
Ако искате хем историческо, хем романтично, четете Моника Маккарти- книгите й май тук ми ги препоръчаха, и са страхотни, мисля че съм ги хвалила неведнъж
За съжаление нямат бг превод- все още
Чела съм само едната й поредица, разказва се за времето на войните между Англия и Шотландия, и има доста исторически факти, включително описание на това кои действителни събития и лица са я вдъхновили за всяка книга. Освен романтика, има и малко политика в книгите й, и много история.
Аз също харесвам такъв тип книги, които ненатрапчиво поднасят  и още нещо към любовната история  Grinning и не четеш през цялото време как се гледат и им текат лигите един по друг.  Освен това героите й са доста земни и реалистични- например беше много неприятно за мен че се описва детайлно обучението на войните, но в крайна сметка пък много добре предаде колко време и усилия им коства това, както и силните и слабите страни на всеки от тях. Освен това самата обстановка създава достатъчно пречки между героите- война, междукланови вражди, политически ходове, нагласени бракове и т н , така че сюжетите й не се основават само на неразбирателство между главните герои, или недоразумения, а са доста реалистични ( някои от тях отразяващи действителни исторически събития, разбира се доукрасени от въображението на авторката). Дори разделите, които така мразя, не са заради ината на главните герои, а са пак продиктувани от тежкия живот в този момент.
Така че препоръчвам ги  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт