Търся жилище под наем или ходене по мъките

• 80 220
  • 937
  •   1
Отговори
# 930
  • София
В Лозенец мангалите по цял ден  обикалят около кофите и стоежа на метрото.
Като дойде време за пенсии плъзват около пощите и продават чаршафи и подобни.
Като цяло гледат какво да отмъкнат.

# 931
  • София
Aisha, може и така да е. Аз съм малко по-навътре в квартала и не съм ги забелязала, ама те къде ли не обикалят. От тях спасение няма, но поне са  по-малко от другите квартали,  само обикалят около кофите за боклук, хубавото е, че в съседство нямаме циганско гето.

# 932
zaiko, кв. "Лозенец", "Ив.Вазов", "Гео Милев", цигани няма.

Знам   Peace

Сънчо, можеш да пробваш да потърсиш нещо в Младост около метро станциите.

# 933
Аз също не съм попадала на агенция, в която да ме настанят на удобен стол  newsm78
Всичко става по телефона и после на огледа, офисите изобщо не съм ги виждала
Да не говорим за абсурдната практика да се публикуват снимки на един имот, а в действителлност той да изглежда по съвсем друг начин  ooooh!
И само ти губят времето  ooooh!

# 934
Не знам за агенция в която да те настаняват на стол. Директно се уговаряха за оглед, че и по 5 лева искаше една /не помня името на агенцията/.

Ако имаш здрави нерви, ще успееш и сама да го дадеш под наем. Не е невъзможно. Peace

# 935
  • Там, където ме обичат
Не знам за агенция в която да те настаняват на стол. Директно се уговаряха за оглед, че и по 5 лева искаше една /не помня името на агенцията/.

И на мен ми се е сучвало да ми искат пари за оглед, но ги отсвирих. #2gunfire
Имаше и други, които искаха да подписвам договор, че те ще ми намерят клиенти.
Безумия всякакви.

# 936
май не си случила на агенция,защо не потърсиш в нета има толкова обяви придружени със снимка
Точно затова си говорихме в началото на темата. Обява със снимка нищо не значи, в огромен процент от случаите, снимките са на някое жилище, дето не е нито в тоя град, държава или континент, в който пише, че се намира жилището.

# 937
  • Sofia
Явно, въпреки многократните ни предупреждения се приема, че темата е за обяви.
Не е!
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт