Отговори
# 390
elsi ,дано да е само прахосмукачка.Иначе в къщи е много топло,и се притеснявам,че ще стане още по топло и ще сварим бебето... Wink

# 391
  • Sofia
elsi ,дано да е само прахосмукачка.Иначе в къщи е много топло,и се притеснявам,че ще стане още по топло и ще сварим бебето... Wink
Е, то е ясно, че не е само прахосмукачка, бая цапане е, особенно ако майстори "обръщат" прозорците - настава ад с мазилка и гипс Mr. Green А за топлото, не ми се мисли, както сме свикнали да правим сауна вкъщи, доста ще се изтормозим, да поддържаме здравословна температура. Ще се проветрява, по-често.
Аз отивам да свърша нещо, че го обърнах на чат, тази сутрин Mr. Green

# 392
добро утро на всички Simple Smile гледам гала че си говорят за коластрата,но от познати знам че добавката коластра е много полезна да но и много скъпа и трудно се намира.да добавя нещо и за бебка-снощи беше много мирна и отдълго време насам се наспах,но сутринта какво и стана не е спряля да се движи....

# 393
  • Сфия
Елзи, спящата, той Илиев на живо е по-убав...  Mr. Green И аз не си падам по сладникави, ама той човекът излъчва интелект, добронамереност. Просто има чар, усмихнат е. А иначе критиките към двете мацки, дето се захласват.  hahaha Аз гледам на него, като на доктор. Не ме притеснява факта, че е млад и Убав и как ще се разкикерча пред него. Ми-лекар..
елзи, и ти не си баш скорпион. Може би защото казваш, че си октомврийски. Всичките дами, които познавам са ноемврийски скорпиони и са просто мега-ужасни. Рали прави изключение.
Моята педиатърка е в 14-та поликлиника И. Вазов. Аз съм доволна от нея... Специално при нея никога не е фраш. Има там една друга, дето е доста търсена и при нея винаги има опашка. Зависи какво търсиш. Хубавото на нашата е, че винаги откликва за всичко, помни какво си се лекувал, какви проблеми имаш(тя ни е и лична), съобразява се. Е, ако очакваш да ти дава съвети за бебето по новите методи-американски ли са, какви са... Няма да стане. Ще ти каже да го захраниш на 3 месеца, да кърмиш на 3 часа. Ако тези методи не ти допадат или не я слушаш или търсиш друга. Ако се интересуваш - ще ти дам координати. А може там и на другите лекари, примерно тази, дето има навалица при нея...

# 394

Рали, ти Скорпион ли си? Може би добре се рабираш с твоите близнаци, защото ти самата си нетипичен скорпион. Поне по мои наблюдения... Браво за добрите новини на прегледа!

Скорпи съм, да. Родена съм на 21.11, брат ми и той, и смятам, че сме повече от типични и двамата Simple Smile. Обаче доста често чувам от други хора, че аз не съм била типичен представител. Може би трябва да ме познава в дълбочина човек, за да види характерните черти, знам ли. Много съм своенравна, ужасно държа на справедливостта и обратното ме дразни много, егоцентрична съм, но гледам, ако мога да подтискам тази си черта. Много добър и верен приятел съм, но трудно допускам хора близко до себе си. Трябва ми време, докато опозная човек и му се доверя. Но като се доверя, то е изцяло. Айде стига за мен  Laughing. Много мога да се самоанализирам иначе  Mr. Green. Благодаря ти иначе, че ме виждаш в хубава светлина  Hug.

Елси, имах някакво съмнение за теб, не знам защо, ама те надуших  Laughing.

Личната лекарка на мен и мъжа ми е и педиатър и цялото семейство си ходим при нея. Сега и бебка при нея ще запиша. Много съм доволна  Peace. В Дианабад е, ако някой се интересува.

# 395
  • Sofia
Еха, още едно бебе, да е честито и здраво!

Стига злословихте за скорпионите  Joy
Аз съм скорпи- ноемврийски, съпругът ми и дъщеря ми, не е никак лоша, а е сговорна комбинация Wink

Вчерашните ми тонове бяха недобри и се наложи да правя още един запис, в събота пак съм на запис  #Crazy после в понеделник, а във вторник на ултразвук да видим как е омотаното бебче Laughing

# 396
Viki 88 TOD и TOS са стойностите в mm HG измерено  вътреочно налягане и не е  притеснително D e Dextra за дясното око, а S sinistra за лявото. Щадящо означава, че в периода на изгонване ще те подпомогнат с Кристелер метода - мануално или пък ще си насрочите дата за секцио.

какъв е този метод - ако може да ми поразясниш за него .....  newsm78
За съжаление тази лекарка която ми е написала това щадящо родоразширение не е  упоменала че трябва да е секцио - поне доктора така каза, доста се намръщи като видя, но също допълни че диоптрите не са си малко и не бил рискувал ......  ooooh!
Аз вчера бях на преглед при лекаря който ще ми прави секциото - тука в Перник ще си раждам, прегледа бебка - 2530гр е, главично е разположена макар че няма значение това, плацента и води са в норма, тонове също. Изкара ме с термин 20,02,2012 но мисля че той ги смята с цикъл през 28 дни (както и ЖК, а аз съм през 25, но това няма значение). На 19,01 съм отново на преглед да я видим как е госпожицата, предполагам че ще се виждаме всяка седмица с него - важното е да я следиме и ако реши и да излиза по арно да можем да реагираме.

Честито бебче Димо на мама Ваня  baby_neutral Да е живо и здраво, и бързо да надава и да се гушка с мама   bouquet  bouquet  bouquet

Стига злословихте за скорпионите  Joy
а така  Joy стига - май че сме доста ноемврийските скорпиончета

# 397
Добър ден Simple Smile
Честитоо бебе на мама Ваня   bouquet  bouquet  bouquet
Спящата верно с тебе сме си баш съседки  Laughing
Ох аз вече  съм спокойна от вчера беборан си има педиатър - мойта си педитърка от която съм много доволна, че оная вечер ходихме да говорим с една май 14 поликлиника беше в Стрелбище  Thinking ... та тя ми каза че: 1во не ходели вкъщи като се роди детето , 2ро да не му давам вода  и  ми издиктува определени неща на определени фирми да купя( и разбира се от едни коя си аптека)  ... и аз направо се бях отчаяла  и вчера майка засекла мойта педиатърка по случайност и оп  всичко ок .

# 398
Честит Димо на мама Ваня-много да папка и бързо да пораства,и да си се радват един на друг у дома Hug Честит ни петък 13-ти Wink Тоя доктор дето го обсъждате много женствен ми се види,в смисъл леко пипа сигурно LaughingМайтапа на страни,обаче аз в БГ все гледах при мъже да ходя като ми се е налагало-жените-гинеколожки много груби ми се виждаха и нагли.Тук обаче нито един мъж не ми се падна на консултите,все едни млааади мацки-да им се чудиш newsm78 Варненките и тук похвала за сериозността-браво Hug

# 399
[Здрасти pisiana, аз съм от района на Овча купел, старата част, съвсем близо до малкото паркче. Ти къде си точно в Овча купел? Ох, и на мен как ми се иска да има някоя мама наблизо, че заедно да си правим разходките като се позатопли.  Laughing
[/quote]
    Аз съм до Монтевидео,Търговския център.Но със сигурност като се стопли, ще идвам и до парка, че тука до нас няма други паркове.Така че ще ми е приятно да се запознаем.

# 400
Добър ден!Аз пак спах 10 часа.Голям сън,голямо чудо. Laughing
Приятен ден от мен. Hug

# 401
Честити нови бебчета от последните дни!Да са живи и здрави и да растат много силни и послушни!На мамите-бързо възстановяване!
Аз си дадох заявка също за фейсбук - Теодора Попова съм.
Току що се обадих на нашата педиатърка.Ще ни вземе и тоя път,макар че има доста пациенти.Ама аз съм много доволна от нея.Винаги се е отзовавала при нужда и е много добър диагностик.В Дианабад е,15та поликлиника.
Аз също съм скорпион-ноемврийски Simple Smile
eeli,аз на малкия му давам коластра от началото на есента.Много съм доволна от резултата (да чукам на дърво).Миналата година пак така. Simple Smile

# 402
  • София
Честито бебче на мама Ваня, да са живи и здрави   bouquet
Misence /jenny/  може да се разбереме през седмицата да се видиме Grinning, а за фейсбук групата също съм там- Цветелина Иванова  Grinning

# 403
Честито на новата двойка - мама и бебче!

И на мен не ми допадна Илиев иначе младичък, ама не е мои тип. Пък какъв ми махна апендикса. Още по-млад, строен, хубав.... чак ми беше неудобно в какъв вид ме виждаше.

EMA ES, и аз съм така с гинеколозите. Един път бях ходила при една жена внимателна беше, ама.... мъжете са по-внимателни (говоря  за общия случай).

Напоследък много глупости сънувам  - кърмене, раждания.... newsm78

# 404
  • Варна
гледам гала че си говорят за коластрата,но от познати знам че добавката коластра е много полезна да но и много скъпа и трудно се намира
скъпа е в БГ. аз си поръчвам от нета, новозеландска, и ми излиза 25-6 лева шишето. пия я вече няколко години, и на детето давам, мои приятелки също, много сме доволни

Общи условия

Активация на акаунт