Отговори
# 420
  • Sofia
Хехе, Любче, Ваня, добре дошли в темичката отново, още веднъж да са живи и здрави бебоците, а на вас бързо възстановяване!

Като ви доскучае, разказвайте и качвайте снимки!

major, никой не злослови за скорпитата, ние така си се самохвалстваме Laughing

# 421
  • София
Аз отзад напред, но затова пък с най-важното - честито на Бубето и Ваня, да са им живи и здрави бебетата и много да ги радват!   bouquet

Марианка, Ади няма да я спирам от градина, а и не е редно - тя е предучилищна и не трябва да изпуска материал.  Peace

Стар, коя ви е предиатърката и коя е онази "популярната"? Нашата също беше в 14-а (сега е отсреща  Simple Smile ), моята (като съм била дете) е Тодорова, а я знам и Андреева (тя преди пишеше статии за разни списания, не знам дали още го прави), да не е някоя от тях двете...  Hug

# 422
Честито на мама Ваня и от мен   bouquet

Аз ще спра баткото от градина , когато вляза да раждам. Обаче, не го правя, защото се страхувам от болести и бацили, а защото искам да осъзнае факта че семейството има нов член. Искам да идва с баща си в болницата, да участва активно във всичко ново, което ни се случва. Не искам да се чувства захвърлен в детската градина, пък ние с баща му да сме с бебето у дома. Ще бъде две седмици у дома, колкото е и отпускът по бащинство на таткото. Надявам се за това време да осъзне, че никой няма да му отнеме любовта на мама, нито пък има какво да дели с бебето. Номера е да разбере, че това е едно много мъничко същество, за което мама трябва да се грижи в къщи, докато стане голямо като бати, който ходи на градина.  Wink Не искам да пораждам ревност, тъй като синът ми е на 3 и половина и не би разбрал само с думи новата ситуация, както един ученик - например  Simple Smile

# 423
Любче,Ваня добре дошли обратно в темичката ни  bouquet
Дано скоро имаме вести и от НовДен Praynig и всичко да е наред с нея и бебоците.

Имам и въпрос към мамите с каки/батковци: Спряхте ли ги вече от детска градина, ако не ще ги спирате ли с наближаването на събитието?
Не няма да спирам каката от градина. Най-много да я оставя 2-3 дена да се порадва на бебо и после  обратно на градина.

# 424
Коя е вашата, Теди? Ние сме при Тодорова? Там ли живееш?
Ние сме при Ралчева.Недостатък е че има доста пациенти,но вече сме й свикнали.В Иван Вазов сме до Южния парк и до Дианабад не е за пеш,ама преди бяхме там наблизо и затова се записахме при нея.
Аз не съм мислила за спиране на детето от градина покрай раждането.Може би няма,защото ще стане прекалена лудница.А той и без това ходи само до обяд,а и да не изпуска от предучилищната.Но примерно ако обявят грипна епидемия,ще го поспрем.Дано не се стига до там,де Rolling Eyes
indosean,аз пих Гинипрал с Верапамил 3 месеца.Вярно е за страничните ефекти,не са приятни.На мен ми ги бяха намалили по половинки да ги пия,заради тахикардията и смъкване на кръвното,но пък нямах контракции.Ако докторите ти ги предписват и има защо...пий си ги.На мен вече ми ги спряха,защото док каза,че след толкова дълго лечение можело матката прекалено да се отпусне и след раждането да се възстанови по-бавно.

# 425
Честито бебче на мама Ваня, бързо да наддава и мама бързо да се възстановява!
Ама айде стига вече с Илиев, ще го урочасаме  Simple Smile Освен това аз не се захласвам, също като старлет гледам на него като на професионалист! Това не ми пречи обаче да призная, че е готин. А и както стар казва, хич не се лъжете по снимката, тази специално и на мен не ми харесва, а той на живо няма нищо общо  Laughing

Любче маме, всичко ни разкажи, от А до Я!! Знаеш ли откога чакам  Laughing Радвам се че са ви изписали и двечките с малката Мария се чувствате добре!

Аз да ви се оплача, днес тичахме по задачи, избирахме корнизи, пердета, и какви ли още не неща за къщата. И по едно време така яко взе да ме боли гърба, досега нямах такива оплаквания, но вече май ще е така. Ама нищо, малко остана! Сега се позиционирам в хоризонтално положение, белкем се поосвестя малко.

# 426
Честито на Любчето и Ваня! Да са ви живи и здрави бебоците   bouquet

# 427
Честито на мама Ваня!Живи и здрави да сте!
Разказвайте за ражданията, че на всички е интересно...
Leandrin като ти дойде количката би ли я снимала за мен?

# 428
  • Сфия
Любче, добре завърнала се в къщи с новото попълнение на вашето фемили! Как си ти, как е малката, как мина раждането? Разказвай!...  Hug
Раличке, така както се описваш, пък и си на границата м/у скорпиона и стрелеца, ми звучиш повече на стрелец, като мен. Някои черти в характера си, които описваш, са много характерни и за мен.
Ема, айде па сега, лигав бил Илиев...  Laughing
Да благодаря и тук на Жени за столчето за кола, което ми даде. Преди малко се видяхме с нея!  Hug Подариха ни и корито днес. Останаха малко неща от списъка. Ще купуваме другата седмица-матраче, повивалник, шишета, памперси и мокри кърпички. Сигурно има и други дреболии де.
Днес пак се опита лекарката ми да вкара вкара в болница. Не й хареса записа, нямаше контракции, но нещо се ускоряваха тоновете според нея. Прати ме със записа към спешното. Тук да ви разкжа колко съм отвратена от светилото Дяволов. Той се падна долу в приемното. Акушерката ме беше пуснала на нов запис и се появи той. Тя му казва, че ме е пратила Савчева от ЖК. Той поглежда записа и заявява: Перфектен! Показват му и от сряда записа и пак възкликва: перфектен! След това ги грабва и пише в/у тях: прекрасен, по-добър не може да бъде!!! Подава ми ги и ми казва: Занеси ги на оная малоумница и й покажи какво съм написал!  ooooh! Върнах се при нея и й показах само новия запис и становището му, че всичко е наред. Толкова груб и отвратилен човек, с огромно самочувствие... Хубавото е, че тази жена все присърце моите проблеми, реши да ми помогне да издирим читава акушерка. Та сега ще ходя в понеделник да ме свърже със старшата на род.заала, та да видим тя какво ще каже...

# 429
  • Варна
честито и от мен на новите мами Hug

аз бях на лекар преди малко, бебо е 2400, засега всичко е наред, на 27-ми пак Simple Smile
декември като ходих по цикъл термина ми излизаше 16-ти февруари, а по големина на плода - 19-ти. днес и двете съвпаднаха - 16-ти, може би е започнал да расте по-бързо. ще видим след две седмици  Simple Smile

# 430
Честито на мама Ваня!Живи и здрави да сте!
Разказвайте за ражданията, че на всички е интересно...
Leandrin като ти дойде количката би ли я снимала за мен?

Разбира се, обаче не знам как да качвам снимки тук, още не съм го правила. Може да ми отнеме малко време да поразуча. При всички положения количката идва другата седмица.

# 431
*starlet* нормално е да се забързват тоновете.Аз преди 2 часа се върнах от тонове и точно това ми обясняваха там, че се бях притеснила като ги слушах.Моите също са перфектни.

# 432
  • Сфия
уана, аз не бях се притеснила, лекарката реши, че трябва да се обърне внимание...
Спящата, забравих да ти отговоря преди малко. Тази търсената лекарка е д-р Панйотова. Изглежда наистина доста внимателна. Познава си пациентите, радва се на дечицата. Пред кабинета й е винаги фраш.
BoBoDes , нормално е да има отклонения с по няколко дни, ту в +, ту в -. То самите апарати дават отклонения.

# 433
  • Sofia
А къде казахте, че има подходящи нощници за кърмачки? В София, в центъра някъде, ако може? Мисля, че се обсъждаше по едно време?

# 434
elsi, мисля че едното място беше малкия цум.

Общи условия

Активация на акаунт