Отговори
# 300
Ваня, не ги мисли толкова предварително тези неща, защото колкото повече се замисляш, толкова повече нови въпроси ти изникват в главата и така няма край. Всичко ще се нареди както трябва. И ще родиш, и ще кърмиш после- като си дойде момента- на всичко ще се намери решение Laughing

# 301
Добро утро и от мен  Hug

Срещата ви звучи прекрасно. Искаааам и аз  Grinning Нищо лятото като се прибера за по-дълго може с Варненските мами да се запознаем.

Старлет, гледай да си почиваш наистина и няма да е лошо още седмица или поне няколко дни още да издържиш. Само да ти кажа, че аз родих сина ми в 36 седмица и 4 дни, но по мои изчисления си беше 36+1. Излезе си перфектен, 3050 гр, 54 см дълъг. Дори не го взеха за секунда от мен, стояхме в болницата само 24 часа за наблЮдение, кърми се без проблеми. Аз сега се притеснявам да не тръгна да раждам съвсем по-рано и си чакам 36 седмица като целта.

Днес смятам да звънна до болницата, че всяка вечер май имам контракции. Сравнително на често, но само вечер и не болезнени... нищо че ми е за втори път въобще не съм сигурна дали това са контракциите. От време на време си имам и различно течение и се паникьосвам да не е част от тапата. Въобще мога да си сменя ника на ПаранояРу.

Полиста, честита количка, много хубаво че успя да намериш в чужд сайт на толкова добра цена. Не се притеснвай че е голяма, ще видиш и бебо като порастне и като трябва да е напълниш с хиляда неща ще си благодарна.

Хубав ден  Hug

# 302
СТАР-тия тинейджъри ни скъсиха живота-аз лично вече нямам нерви с моя,и да викам и да удрям-лукова глава,само нерви хабя.Казала съм му-да се спасява или да хваща гората-цял живот няма го дундуркам аз.Пази се!И като се сетя,че дребен докато стигне тинейджърската възраст аз на колко годинки ще съм...тогава пък хич няма да имам нерви Twisted Evil И аз съм се бъгнала тука в размисли и страсти-то да не ме остави човек сама и отиде се и не види-глупости ама глупости-раждания,следраждания,бебета,кърмене,оправяне...сиреч не знам какво е.Да не казвам тая нощ какво сънувах ooooh!-брат ми родил бебе Shocked,у нас,и едно хубаво ама оакано цялото, и като се изредили едни комшии,дето не съм ги виждала от год.тия хора,и майка ми като разнася кафета из къщи а бе...лудост ви казвам #Crazy Аз обаче все така си седя в неведение относно моето раждане-кога,как,вече имам чувство че така ще си отида с тумбака-някак не се виждам раждаща newsm78 и като ви чета тука-списъци,болници,планове,приготовления-аз купи два парцала и шапка на тояга..каквото стане..Айде хубав ден и се пазете още малко Hug

# 303
  • Сфия
Добро утро и от мен...  #Crazy малко недоспала. Аз пак се хвалих, че явно поради факта, че шкембакът ми се е смъкнал, та и рефлуксът ми е по-добре, но... Едни сандвичи с яйце и сирене ме държаха до 1 часа в кенефа.  Sick Здраве да е, стискам зъби и си викам - малко остана! А мъжът ми: Давай да лягаме да се наспим, че шкембакът ти, като се премести отсреща в кошарата и няма спане. Е, легнахме и той се наспа.  Laughing
Рони, днес съм по-добре, мерси, по-спокоен ми е коремът. Явно магнезият си казва думата. Ще го пия 3 дни и толкова. Добре, че не влезнах в болница. Да ме надрусат със системи, да повръщам по цели нощи пред съквартирантиките, да им бухам, че като легна и се давя. Леглата неудобни и накрая да пренося или да се наложи да ми предизвикват раждането, заради старата плацента...
елзи, ти пък поизбързваш бе, душа! Дай още 10-ина дни поне. Иначе си права, че няма смисъл да пиеш магнезий. Това е лудост за мен - в девети месец...
Моята пък лекарка по ЖК е другата крайност на тази, която смених. Колкото оная ме претупваше и не й дремеше, толкова тая пък е прекалено стриктна, чак крайна. Дето се вика - прекален светец и богу не е драг! Пак ми пусна кръвни изследвания, пак стерилна урина, пак микробиология. В Кандиларов женицата като ме види вече и й лощо и става. Аз всяка седмица съм там - я за хормони, я за кръвна картина.  ooooh! Омръзна ми!!!
селаниа, чудесно е, че с бебчо всичко е наред. Накрая да не се окаже, че му е наред всичко на милото? Дано!  Praynig Неприятно това с пъпната херния, ама не го мисли сега, да мине раждането...
Rou, аз също съм родена в началото на деветия - 3 кг. Контракции вечер си имам от много време. Било нормално. Магнезий до сега не съм била. А с теченията и аз съм същата работа. А понеже и като кашлям или повръщам се изпускам, та всеки път се плаша дали наистина съм се изпуснала или са част от водите. Дали е течение или е тапата... Нормално явно.
Емче, да права си. Аз също съм си мислила как ще сме на по 50, като стане малкия тийнейджър. Такава голяма разлика м/у поколенията е лоша, ама сега сме се сетили...

# 304
Здравейте мамчета. Да се представя и аз в темата, до сега само ви четях.
Терминът ми е на 3.02 .Чакаме момиче, надявам се всичко да мине както трябва,
ще раждам нормално в 1 АГ Св. София (Тина Киркова). 
Пожелавам на всички леки последни седмици, леко раждане
и здрави бебета на финала Hug

# 305
Стар,радвам се,че си по-добре! Hug
На мен хем вече ми се ражда,защото ми тежи,хем не ми се ражда,защото с мъжа ми много се мъчихме,докато го уцелиме да е Риби като нас CrazyХич не искам да е мъж Водолей,ама хич!Бившия ми съпруг беше Водолей SickА това значи,че трябва да стискам кълки до 20 февруари Whistling
Честито на мамите,които са се сдобили с колички Peace
Добре дошли на новите мами Hug

# 306
aelita2000, аз съм фен на Jane, но... не те ли притеснява, че летния кош гледа към теб, а не навън?

# 307
Добър ден! Laughing
Аз спах да преди час,голямо спане,голямо чудо,че и непробудно,10 часа.Кака ще гледам бебе нямам идея. Crazy
Честито на всички малки и големи празнуващи името си днес.  bouquet
Връщам се да ви чета. Laughing

# 308
Хапвам леко и се приготвям за срещата......

# 309
Здравейте Hug

За варненската среща днес има ли някаква резервация Rolling Eyes? Аз ще съм на линия де Laughing

# 310
deyzi, и аз така със спането, ама помолих половинчо да ме събуди към 11 и нещо, че нали имаме среща днес, да не я проспя Simple Smile)))

EMA ES, добре дошла в клуба. И на мен нещо не ми е предродилно. Нищо не съм подготвяла като багаж, то няма и как да стане с тия ремонти и пренасяния. Ама и без това ние сме за края на февруари, тъй че нека не бързаме.

Стар, стискай кълки още малко. Дано вторият път е толкова лек, че си кажеш защо не си го направила по-рано Wink

На нас не ни стигат ремонтите, ами и сега половинчо каза, че трябвало да му правят интервенция. Някакъв камък е тръгнал да излиза и се е затъкнал. Както съм темерут през бременността.... сега се чудя за мен ли да мисля, за него ли, за пренасянето ли.

# 311
Здравейте муцки и тук,

мен може би всички ме видяха в среднощните ми странствания
като се скопосах и закъсах с кръст - добре че е топката, че ми помогна
но както винаги едно зло не идва само, та ужасни киселини ме нападнаха за капак и така си бродих посред нощите....
Но пък сега съм добре вече

честно казано аз последните няколко дни съм се чак очудила на себе си колко ми е спокойно и въобще не мисля за раждания и такива работи, та по тоз повод чак се притесних,че то идва, пък аз нищо не правя и за това се хванах да си направя списъка за болницата. Чакам майка ми другата седмица - тя ще се заеме с прането на дрешките и гладене и т.н. - аз не ща за момента да се хващам с това.

и такива работи
айде, приятно изкарване днес на срещата да пожелая и да не забравите снимки да покажете
  bouquet  Hug Hug

# 312
Привет, мами! Докато ви изчета от вчера и то станало добър ден Simple Smile Весела среща на варненки пожелавам Simple Smile
 Добре дошли на финалната права на новите майчета!

# 313
Честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquet
Мен от вчера едно гърло ме е стегнало, а от там и кашлица.По скоро храчки та се чудя дали не мога да глътна малко от Мукосолвана на детето  newsm78 .Нищо не пише на опаковката, взех си лукчета от магазина та ще видим.Не ми се звъни на докторката за това, ама ако не се почувствам по добре ще звъня.Айде варненски майчета, хапнете и заради нас  Laughing

# 314
аз преди малко установих, че бебето май е с главата надолу, щото хълцаше, ниско долу...ама ще разбера със сигурност на 23-ти....

Общи условия

Активация на акаунт