Отговори
# 330
 Другото, което ми направи впечатление и не знаех е, че след като ти изтекат водите пак имаш достатъчно време да вземеш душ и да отидеш спокойно към болницата. Каза горе долу в рамките на 2 часа след изтичането да сме в болницата.  
[/quote]
 Joy Много ясно,че имаш достатъчно време!Те само по филмите раждат веднага!

# 331
  • Сфия
рони, за това казвам, че излизат грешни сметките. Ха дано да упучиш този път тогава правилната зодия!  Grinning
мajor, диетата определено има значение. Аз също избирам уж по-хубави шоколди - да не са с раст. мазнини, ама то май с Линда остана. Милката ги развалиха. Сигурно си права за пъпната връв. Не ми е разяснявал Илиев подробности.
Роса Линда, хе хе, хубавец е Илиев, наистина, но това му е по-малкото дойстойнство. Просто е изключително добър лекар, при това много внимателен, отзивчив и загрижен.
Валентина007 , ражда ти се виждам вече... Мързелувай и това е.
RS, ама естествено, че имаш време. Какво друга казаха интересно на тази лекция?

# 332
  • Варна
Рая беше с термин за Овен,преносих 1 седмица-резултат Телец Sick
не разбирам - какво против телците имаш, толкова сме готини Mr. Green

# 333
RS, тя Рони ти е казала, ама и аз го потвърждавам същото, защото на мен и с двете деца ми изтекоха водите , а всъщност те се родиха 12 часа след изтичането, така нареченото сухо раждане + системка от окситоцин.

Моят син също беше за козирог, а се роди на първия ден на водолея, че и на Бабин ден.

# 334
tsvetelina5 много ще се радвам да се запознаем  Simple Smile Аз съм до Руското училище близо, срещу старото Фантастико на ул. "Васил Кънчев". Ти избра ли си педиатър? В темата по квартали много хвалят една лекарка, мисля да отида другата седмица да я питам дали ще ни приеме и да поогледам поликлиниката, че в последните 6 години 3 градасменихме и все сменям лекари...

Starlet, аз доста закъснях за срещата. Като пристигнах бях до Happy Cvety, Imortisha, Ralipo, Граци, на ъгъла не се сещам кой седеше, после Ваня Дамянова, Спящата  и Елси. После дойде и Лъчезарка, малко се разместихме и май изпуснах някой? Беше много приятно  Heart Eyes

Днес пък аз си проспах деня. Нещо ми е много тежко, коремът ми е прекалено опънат отвсякъде, това бебе ще го пробие още малко с някой ритник. Много ме хвана яд, точно днес ми спряха водата. Имах час за козметик от 15 часа, но се наложи да го отложа. Ударих му една дрямка на фона на БНТ и се събудих по тъмно. Е сега са ми пуснали водата вече, обаче нещо хиииич не ми се става днес  Confused

# 335
Писали ,писали сте......ама ви прочетох.Аз сега се завръщам от варненската среща-Е СУПЕР БЕШЕ!
Ще направя салатка и сядаме да вечеряме после.

# 336
А браво, да знаехме че ще откарате до толкова късно, след прегледа пак щяхме да дойдем  Mr. Green Беше ми много приятно и се радвам че се запознахме. Нямам нищо против да повторим преди да родим, че и след това Simple SmileSimple SmileSimple Smile
На мен колкото и да ми се иска, в следващите две седмици е малко вероято да родя, разкритие нямам, само шийкате леко е скъсена или изгладена не запомних точно, на 26-ти пак съм на преглед. Главично е бебо, отговаря си на седмиците, Танев го измери 3400 гр. , засега не знам как ще раждам, иска да види бебето още колко ще порасне и тогава да прецени. Simple Smile
Отивам да сготвя нещо, и после ще ви чета. А и рецептата за банановия пай ако може Неви Mr. Green

# 337
Сладурки, току що се връщам от ехограф в Токуда. Бебчо вече е 3 кг. и 40 г.  Laughing Всичко си върви нормално, Илиев каза че плацентата вече е доста узряла, но иначе всичко си изглежда наред.
Major Димитров е прекрасен избор за секцио, доколкото съм чувала е много добър хирург и при секциото е тандем с Колева - това за успокоение на Rosa Linda А имах си аз да върнеш Илиев, един път някой ме избъзика, че затова съм ходела толкова често в Токуда, щото лекаря ми бил много готин  Laughing

# 338
    Здравейте мами и тумбаци!
 А да има някой от р-она на Овча Купел и близките до него квартали?И аз съжалявам ,че изпуснах срещата,но имах важен ангажимент Sad,нищо,здраве  да е,  а срещи още ще има.

# 339
  • Сфия
Fabianna, защо няма да родиш следващите 2 седмици?  newsm78 Как го разбра доктора, че ми е интересно...
Леандрин, Роса Линда, ама сте ми палавници... Я си сядайте на дупетата, за мъже ще ми мислят...  hahaha По между другото тук из форума съм чела случки за мъже, които са забранили на жените си да посещават Илиев.  Joy

# 340
Рая беше с термин за Овен,преносих 1 седмица-резултат Телец Sick
не разбирам - какво против телците имаш, толкова сме готини Mr. Green
Crazy Crazy Crazy
Рони,радвай,че в крайна сметка имаш теленце и раче вкъщи,щото комбинацията лъвче и овне е взривоопасна. Wink Laughing
Ей,варненки много сте изпълнитени-събрахте се,че и голяма бройка,и снимки сте си направили. Peace

# 341
  • Варна
Фаби,той много голямо го изкарва май? Съмнява ме силно.....сега да не се ошашкаш как ще го родиш))))) Hug

Ах с тоз бананов пай ще ме побъркате!))))))

Абе Водолей,Коза,Риба пак добре,4е сме дале4 от Дева! Sick

Ние днес откарахме 4ааааак до 6 4аса...оня тъпак на пракинга искаше да ми вземел още пари за половин 4ас отгоре на 3-те 4аса.....да ама не....ай ся ще им плащам паркинг,дето са длъжни да го осигуряват....ми то не можем се наприказваме де!  hahaha hahaha

# 342
...ми то не можем се наприказваме де!  hahaha hahaha
Е тъй де...... Joy

# 343
  • София
...
happy_cveti ,zo_ko аз живея в Лозенец  до сити центъра , тъй че сте ми близко ... его къде е южния парк:)
...

С тебе сме съвсем съседки - аз живея с/у Спартак.  Wink

# 344
Фаби,той много голямо го изкарва май? Съмнява ме силно.....сега да не се ошашкаш как ще го родиш))))) Hug
......

Не знам аз тогава какво да кажа като към 15,12 ми бяха казали,че бебка е 2,800 кг. Утре съм на   лекар,за да ми кажат какво ще правим с настинката и очаквам да ми каже, че вече е 4кг  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт