Отговори
# 375
  • София
Цвети това май е друга тема.  newsm78 Нашата е "Февруарски мами 2012".
https://lh3.googleusercontent.com/-UZ9K88nEyU4/Tw9LzbiKyvI/AAAAA … s800/Untitled.jpg

Честито на 4-то ни бебче  newsm51

п.с. Аз живея в Гео Милев до Скай сити.

# 376
Честито на мама Ваня! Бързо да наддава Димо и да се приберат заедно в къщи   bouquet

Моето бебе пък не хълца  Rolling Eyes или не съм толкова чувствителна  Simple Smile Моят юнак ехографа не може да го засече като килограми...последно в началото на 8-я месец беше 2,700, сега трябва да е към 4,000. Аз ударих 90кг.  /24 +  ooooh! /
В понеделник ще си взема изследванията за антитела и тогава доки ще ми даде обменната карта и направление.

п.с. Аз живея в Гео Милев до Скай сити.
Следващите две седмици ще съм на близо Simple Smile Сестра ми живее срещу музея.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 23:35 от dani_l

# 377
От понеделник най-накрая съм свободна. Пфф, досега само работех, но вече не издържам и си взимам болничен (нямам нито един ден досега) така че ще мога да ви обръщам повече внимание тук и да следя бебешкия валеж, който започна вече Mr. Green

Само да кажа, че аз съм в Зона Б-5, до МОЛ София на Стамболийски. Мисля че elsi беше наблизо до мен, но не съм сигурна. Ако има още някой да казва Wink Ще се радвам да се запозная с някой от вас, още повече, че все пропускам срещите ви  Sad Ще има ли и кога следваща такава в София?

# 378
  • София
Честито на новата мама! Дано всичко да е наред с бебока и бързо да наддава и да се стабилизра!  Praynig
Деска, ти от къде разбра? Нещо ми се губят спомени за въпросната мама... Като, че ли не се е разписвала май много във форума?  newsm78
Ето снимка на Илиев: http://tokudabolnica.bg/bg/page/214/Екип

А, дръжте си го Илиев, не е мой тип!  Simple Smile

И като стана дума, се сетих за лъвица. Тя може би също е родила. Нали каза, че нямало да дойде на срещата, защото щяла да ражда... Или нещо подобно. Сия май й имаше телефона. ...

Каза, че няма да дойде, защото я приемат в МД, но не беше сигурно кога точно ще ражда.  Телефона й го имам, ама ми е неудобно да й звъня - беше ми писала, че е изгубила моя, аз видях малко по-късно съобщението й, но й го пратих, както и я питах какво става, не ми е отговрила... Стискайте палци всичко да е наред!  Peace

# 379
Добро утро, мами. Правя закуска на мъжа ми, и се боря от 40 мин със страшни киселини  Sick
*starlet*, търсех групата във Фейса, но се оказа, че съм търсила във грешната. Благодарение на vanessка вече съм на линия.  bouquet
Пратила съм молба за присъединяване, и между другото аз съм Soulout Out във Фейсбук  Party

# 380
Ralipo радвам се за хубавите новини около теб и бебчо  Hug

Честито на новото ни мамче, да са живи и здрави с малкия Димо - бързо да надава и мама да се възтановява    bouquet Hug  bouquet Hug Hug

# 381
  • Sofia
Честито бебче на мама Ваня и честито рождество на малкия Димо! Да е здравичък и усмихнат!

happy cveti, много ник-ове, много нещо - не може да те запомним  Grinning

А, дръжте си го Илиев, не е мой тип!  Simple Smile
Сийче, какво го разигравате този Илиев, все едно ще ходите да го ядете, не да раждате  Joy  Ауу, сега го видях- наборче, с вид на младо лъвче /както казва, приятелка/, много вървежен за папане, ама не е и мой стил  Laughing

veiana, правилно си запомнила - аз съм почти на Руски паметник, до мола пътят ми е 5 мин., ако има и др. мами в района - Петте кьошета, Руски, баня Мадара, Стамболийски, НДК, въобще булевардите Скобелев, Витоша, Т.Ал-ов, Македония, Патриарха и т.н.- може да направим и едно регионално виждане.
В т.см. ако някой може да даде акъл за педиатър в района, да казва, моля!
Стар, скъпа, какво искаш да кажеш с това, че Рали е нетипичен скорпион и затова е ОК? Аз типичен ли съм? Joy

Леле, мацки, явно съм забравила колко силни могат да бъдат подготвителните контракции. Нали спрях магнерота и снощи като се почна - болки, контракции - викам си "айде, отече..", обаче си легнах рано и всичко мина.

# 382
elsi, ем какво да правя, този тук го измислих в лек пристъп на умопомрачение преди почти 8 месеца, когато тъкмо бях разбрала, че съм забременяла след доста неуспешни опити и така бях много ХЕПИ тогава.elsi, ти скорпион ли си била? Аз се чудя що ми беше толкова симпатична. newsm62 Поздравления и най-добри пожелания на новата мама и да й е жив и здрав Димо

# 383
Добро утро и от мен .
Честито бебче на мама Ваня, да й е жив и здрав Димо, бързо да расте и много да радва мама и тати ! baloni

# 384
Добро утро.
Честито бебче Димо,на мама Ваня!

# 385
  • Sofia
Цвети, аз по-скоро имах предвид ник-а ти във фейса, малко хора и там са с никове  Grinning Аз съм скорпи, ама октомврийско, дали защото съм близо до везните, дали от асцедент, но е голяма шизофрения - и за мен, и за околните  Mr. Green, ту така, ту иначе - не е лесно Laughing Обградили са ме ноемврийски скорпиони, там  работата, определено е по-сериозна Crazy

# 386
Добро утро!  Hug
Да е живо и здраво новото ни бебче!  newsm44

Гледам за педиатри споменавате. На мен също този въпрос ми е на дневен ред. Ако някой може да ми препоръча педиатър в източните райони (Дружба, Младост, Гео Милев, Изток, Мусгеница ...) ще съм му много благодарна!

Вчера и аз бях на лекцията в Токуда. Блазе на всички мами, които ще раждата там! Simple Smile А и на всички, които казват че имат спокойни лекари, на които се доверяват напълно. Моята лекарка вчера много ме разочарова... държеше се отвратително, така ми говореше, че сякаш няма търпение да родя и да се отърве от мен... Не стига, че си плащам и че ще й платя и за да избера нея! Разбирам, че са натоварени тези лекари и че не съм аз единствената бременна, за която да мисли... но да ми се кара, че й съм се обадила след предния преглед (когато получих зацапване) при условие, че за първи път й звъня за нещо и че според мен е нормално да се загрижиш, когато подобно нещо ти се случва за първи път и то след преглед... е това наистина не го намирам за професионално поведение! Все пак, когато решаваш да водиш по-голяма практика с повече пациенти, това е твой избор и би трябвало да си отговорен и внимателен към всеки от тях, защото както и останалите бременни така и аз съм със своите въпроси, неясноти и търся професионализъм и малко разбиране ...  smile3518
Дори ми мина мисълта да търся друг лекар ... ама къде да го намеря в последния момент ...
Ох, дано всичко мине добре  newsm17 ... а пък и това отношение ще се преживее.

p.s. извинявам се за по-дългия пост... имах нужда да споделя с вас  Embarassed

# 387
Добро утро!

Честито на най-новата мама сред нас Ваня за малкото съкровище Димо! Дано бързо наддава малкия и се приберат вкъщи!

elisa55555, нашият досегашен лекар е в 22-ра поликлиника на "Коперник". Той е педиатър, казва се д-р Евгени Крайселски. Много го харесвам, но много се чака при него. Пък и се чудех дали да не намеря някой, който ми е тук в района, за да мога да стигам до него без кола.

Педиатър на бебето трябва да се избере още преди раждането. Харесвате си някой и отивате да го питате дали записва нови пациенти. Трябва да си размените телефоните, ако се съгласи, защото в деня на изписването той трябва да знае и да си планира първото посещение у вас до 24 часа от изписването.
Аз лично съм харесала една лекарка по отзивите от форума. Обаче и тя май е доста търсена, та не знам, тези дни трябва да ида да я търся, че нямам време.

Аз работех в МОЛ Сердика и много си го обичам. Даже тези дни трябва да ида да пия кафе с колежката. Само дето няма удобен градски транспорт. От днес май почват големите намаления, искам да взема едно якенце на малкия от Зара, харесах го още преди Нова Година.

tsvetelina5, може да се видим тези дни, ако искаш. Аз през седмицата съм сам-сама и никъде не ходя. Ти участваш ли във Фейсбук групата? Не се сещам  Embarassed

# 388
Ох,днес ще ни сменят дограмата в хола..........................

# 389
  • Sofia
Имортиша, нищо не мога да ти кажа за поликлиниката в Дружба, но ако решиш да ходиш до Плиска в 22-ра, освен Крайселски, за когото пише Мишенце, стават Христова /синът ми още е при нея/ и още една лекарка, много препоръчват - уф не мога да се сетя името, но ще питам приятелката ми /тя е при нея/.
Проблемът там е, че има много хора и чакането понякога е ужасно. Иначе, детската консултация е отделно от общата чакалня, което е голям плюс, за да не се бъркат бебетата с кашлящите хлапета и бабите!
Най-добре се запишете на най-близкото и удобно място, защото в началото се ходи много често и е досадно, а за не дай си боже, нещо спешно - намери частник, когото да можеш да повикаш винаги вкъщи или поне да разчиташ на него! Аз бях така с номер 1 и сега мисля да направя така!

А лекар, защо да не можеш да смениш сега, хич и не е късно, ако решиш. Аз предишния път се уговорих със супер доктор да ме изражда 10 дни преди раждането, че първият ми падна от една стълба и се изпочупи и както се изрази тогава, ако трябвало да дърпа, тегли, бута и скача на корема, нямало да може  Laughing

Пепито,  не се оплаквай, ще пуснеш една прахосмучка, ама ще ти е по-топло. Честито Grinning

Общи условия

Активация на акаунт