Бродирана красота - Гоблени 90

• 120 588
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • ГОре на черешата...
Запис, че съм на работа, утре ще снимам етап...

Мис Емералд, честит ти рожденик - здраве и щастие  bouquet!

Делфинче, страхотен книгоразделител Peace!
Шошка, Сара е много красива  bouquet!

Изчез, че ще сгазя лука Whistling...

# 31
охо доста сте писали и показали и то все хубави неща. Hug

# 32
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Поздравления момичета! Страхотни неща сте показали както в новата темичка, така и в края на старата! Продължавайте все така!
  bouquet

# 33
  • Дълбоката провинция
Да се похваля и аз с напредъка си!

# 34
  • Димитровград
блонди,воденицата навремето беше гоблена,който ме запали по шиенето.Като студентка в Пловдив хазяйката го имаше и беше в моята стая.Толкова ми хареса,че поисках и аз да се науча да шия.
На dion фара ми напомня на място,на което съм била,много е хубав.
k savova-цветята са супер,до скоро бях в такъв период и шиех само китки.
шоши-сара е страхотна и ти доста бързо я уши.
На мис емералд да е живо и здраво момченцето и много да я радва,мерси за тортата.
chipolita,миналата седмица имахме консултация с адвоката,по повод авторските права на едни фотографии и използвах момента да попитам и за схемите ми.Тази картина,по която правих схемата,и още няколко се оказаха защитени и бях посъветвана не само да не ги разпространявам,ами даже и да не качвам снимки на гоблените в нета.Отправили сме запитване до художника и ако резултата е положителен-на драго сърце ще споделя схемата с всички,които я поискат.Докато се изясни въпроса,съжалявам,но остава за лична употреба.И ще помоля момичетата,на които съм я пращала преди време,да не я разпространяват също.Едва ли някой ще ме арестува,ако я споделя. LaughingНо искам да съм коректна към автора,така както и ми се иска коректно отношение към моите творби,доколкото това е възможно в България.

# 35
  • Варна
DDimitrova - много ми допадна  този гоблен, аз лично за първи път го виждам. Сподели повече инфо за него - на коя фирма е разработка, може ли изобщо да се намери на нашия пазар?

polinabg - аржентинката е много красива, на черна панама ли се шие?

# 36
  • Димитровград
DDimitrova - много ми допадна  този гоблен, аз лично за първи път го виждам. Сподели повече инфо за него - на коя фирма е разработка, може ли изобщо да се намери на нашия пазар?

polinabg - аржентинката е много красива, на черна панама ли се шие?
Ами аз го ших на разграфена,защото като го започвах нямах черна,а не ми се чакаше,така че ших и фон,но мисля,че на черна щеше да изглежда по-добре.

# 37
Момичета,дали ще се намери схема на този гоблен.В някоя от доста по-старите теми беше показан но не помня от кой.

Аз имам този вариант, не съм го шила
http://www.megaupload.com/?d=6RULGAS4

P.s. Намерих къде го бяха дали, ето тук в поста на Здравка79 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432006.675 , но файла вече не може да бъде свален. Мисля, че тогава го взех от там, но не съм сигурна.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 15:28 от Стрелец

# 38

Къде е това място, Поли, ако не е тайна?  А Испанката наистина е мнооого красива!!

# 39

Аржентинката много хубава наистина е станала   bouquet
И според мен би трябвало да получаваш нещо за този труд.

# 40
  • Димитровград

Къде е това място, Поли, ако не е тайна?  А Испанката наистина е мнооого красива!!
В Гърция,някъде по крайбрежието около Катерини,мисля.Тогава обикаляхме много и може и да бъркам.Много прилича на твоя гоблен,само че нямаше оградка с цветя. Laughing

Аржентинката много хубава наистина е станала   bouquet
И според мен би трябвало да получаваш нещо за този труд.
Да-огромно удоволствие! newsm68Засега паричките идват от другаде,но някой ден,като ми писне от шефове-гадняри,може да реша да си отворя "гобленарница"

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 14:56 от polinabg

# 41
  • Сливен
Толкова бързо шиете, а аз не успявам да дочета само... Laughing
Полина, аз бях харесала някои от твоите схеми, така че може и да стана и твоя клиентка.
Трудно ли е да си направиш сам схема? Някой пробвал ли е? /имам предвид, който нес езанимава професионално/, имам една възглавница, която ми подариха преди доста време, искам да направя същата, тази е от плат със щампа. Обаче как ще подбера конците - трябва да си взема и каталог може би.. и става доста сложно...

# 42
да не ви пропусна Embarassed последните дни малко шия - нямам какво да покажа Embarassed

# 43
И аз да се преместя!  Hug

# 44
Стрелец,благодаря ти много Hug

Общи условия

Активация на акаунт