Бродирана красота - Гоблени 90

• 120 584
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Един етап от Пролетното вълшебство, което шия в момента. Бавно ми върви, защото е 1:1, а и по празниците не ших, но сега си обещавам да шия повече Wink

# 46
  • Поморие
Момичета, кога успяхте да напълните 4 страници. Видях много красиви неща показани  - поздравления Peace От мен сега само запис нямам нищо за показване  Hug

# 47
Един етап от Пролетното вълшебство, което шия в момента. Бавно ми върви, защото е 1:1, а и по празниците не ших, но сега си обещавам да шия повече Wink

Много красиво се получава! И аз си избрах едно такова да шия - Букет от жълти рози и това 1:1 ще ми дойде малко тежко.

И аз се чудя кога стигнаха 4 страници:), но ще чета после, че тръгваме за Пз.
Приятна вечер на всички!  Hug

# 48
И аз да се разпиша.  Кога изписахте толкова много  Hug

# 49
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Hug с нищо не се хваля, няма с какво Blush само гледкам за сега  Hug

# 50
  • Дълбоката провинция
DDimitrova - много ми допадна  този гоблен, аз лично за първи път го виждам. Сподели повече инфо за него - на коя фирма е разработка, може ли изобщо да се намери на нашия пазар?

Благодаря!Схемата е от "Галерия бродерия",поръчах си само конците.Казано честно ,незнам на чия фирма е оригинала.Общо взето бързичко ми върви ,като се има предвид,че за първи път шия 1:1 на такава панама а и се бях зарекла никога да не шия,но този гоблен ми легна на душата и го уших за нула време.Даже и другарче му намерих  Laughing

# 51
  • София
И аз да се запиша в новат темичк,снимка на напредъка утре,че днес вече се уморих и не ми се снима,а и е тъмно. Hug

# 52
  • край Дунав
 Mr. Green  Да се чуди човек темата ли да следи, да бродира ли или да снима....направо  #Crazy   #Crazy   Айде -бравос на майсторките!

# 53
Запис и от мен! Напреднах доста, но се налага често да прекъсвам. Да приключа с водениците, после ще видя Вярност дали ще успея да го ушия, после пък Първа любов, който не съм шила от 2 години може би ... луда работа. Днес ходих в едно левче, много евтини картини с хубави рамки има, чудесна идея за някой ушит гоблен - антикризисно решение  Grinning

# 54
Днес ходих в едно левче, много евтини картини с хубави рамки има, чудесна идея за някой ушит гоблен - антикризисно решение  Grinning
Еее, каква идея с тези картини от левчето.. не се бях замисляла Grinning Това е (и) студентско решение  Laughing Laughing

# 55
  • Атлантис, Галактика Пегас
DDimitrova - много ми допадна  този гоблен, аз лично за първи път го виждам. Сподели повече инфо за него - на коя фирма е разработка, може ли изобщо да се намери на нашия пазар?

Благодаря!Схемата е от "Галерия бродерия",поръчах си само конците.Казано честно ,незнам на чия фирма е оригинала.Общо взето бързичко ми върви ,като се има предвид,че за първи път шия 1:1 на такава панама а и се бях зарекла никога да не шия,но този гоблен ми легна на душата и го уших за нула време.Даже и другарче му намерих  Laughing

оригинали май са на Сотвори сама  newsm78 може и да се лъжа.

# 56
Meri1966 би ли показала как трябва да изглежда завършен? От избродираното до тук не мога да се сетя кой е гоблена  ThinkingПолучава се много добре, а аз обичам пейзажите  Heart Eyes
От утре съм в отпуск за 10  дни и ще се опитам да ви догоня. Досега само се наслаждавам на красотите ви. Ще се опитам да шия два едновременно да видим какво ще излезе.Започнала съм един дим, а съм зарязала три стари  ooooh!Ще се опитам през тази година да изчистя всичко започнато, пък да видим  Embarassed

# 57
Цецунка , харесах ти подписа -в какво се състои щастието ,съвсем вярно  Peace

# 58
  • Варна
Хайде и аз само запис,Отивам да се срамувам  Embarassed ,че не съм с нов етап,Но си изплакнах очите с вашите красоти,  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  cecunka76, това е гобленът горе в ляво до главата на момичето

Общи условия

Активация на акаунт