Бродирана красота - Гоблени 90

• 120 888
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
И на мен много ми харесват едни цветя на Риолис. Ето тези.

Щом Корделия има другите схемки, няма да ги търся и аз.

# 166
  • Атлантис, Галактика Пегас
Значи, на софиянки които искат да имат схеми на Риолис, Панна, и Золотое руно мога да ги сваля на дискове и да предам лично. Wink

# 167
  • Стара Загора
Аз бих била безкрайно благодарна, ако мога да получа схемата на двете кончета на Риолис, снимка на които беше пуснала Radika на 7 стр. в тази тема.

# 168
  • Троян
Само се записвам и се връщам да чета.Вчера ,след 5 дни без ток,най-накрая ни го пуснаха и съм ви изтървала Sad

# 169
zori_man, заповядай, но имай предвид, че панамата е тонирана :  http://www.snimka.bg/?album;aid=646683

За съжаление, обаче, е без ключ  Sad  Някой ако може да помогне за ключа ....

# 170
  • Стара Загора
Много благодаря!!!!!! Ако се намери ключ ще е супер!

# 171
Mari_eta, ba4iiska, Дж-то, Kordelia, dion, ИнаТ, благодаря ви, страхотни сте!   bouquet Hug Тази тема ми е любимата!

Значи, на софиянки които искат да имат схеми на Риолис, Панна, и Золотое руно мога да ги сваля на дискове и да предам лично. Wink

Супер, Корделия! Много ще съм благодарна. не ми е проблем да отида, където и да е (колата ми е и на газ).

Правят ли се срещи на гобленарките от форума? Мисля, че би било супер да се съберем някой път някъде да се запознаем.  Hug

Давам мейл: estelia@abv.bg 
 Hug

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 17:59 от Estellia

# 172
Открих една схема на тази женска, която горе-долу става. Ако някой иска, веднага пращам. На конците пише Анкор, което не ми е познато и не знам дали ще ги намеря. Този гоблен много ми хареса иначе. И с тези бодове с панделки по шапката...  Heart Eyes Heart Eyes

# 173
дай си мейла

# 174
Mari_eta, ba4iiska, Дж-то, Kordelia, dion, ИнаТ, благодаря ви, страхотни сте!   bouquet Hug Тази тема ми е любимата!

Супер, Корделия! Много ще съм благодарна. Аз съм в Дианабад, но не ми е проблем да отида, където и да е (колата ми е и на газ).

Правят ли се срещи на гобленарките от форума? Мисля, че би било супер да се съберем някой път някъде да се запознаем.  Hug

Давам мейл: estelia@abv.bg  estellia@abv.bg    estelllia@abv.bg 
И трите са мои, та ако стават обърквации, да са правилни обърквации Laughing Ако имате някои интересни на Риолис или други, няма да откажа. Hug
пиша ти на лични

# 175
Открих една схема на тази женска, която горе-долу става. Ако някой иска, веднага пращам. На конците пише Анкор, което не ми е познато и не знам дали ще ги намеря. Този гоблен много ми хареса иначе. И с тези бодове с панделки по шапката...  Heart Eyes Heart Eyes

Конци на Анкор има почти навсякъде. Под колоните на Пиротска в магазин " От игла до конец " има със сигурност  Peace

# 176
  • гр.Плевен
Спорна и щастлива гобленарска година, майсторки!
Само се записвам, че съвсем ще изтърва темата, а снимки - след няколко дни, че фотото се повреди.

# 177
Момичета Pepen написа в другата тема да ви подсетим за играта.

За тези които не са разбрали и искат да участват в играта за 8март и Великден ,четете тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632010.30

# 178
  • Стара Загора
дай си мейла

zori_man@abv.bg Предварително благодаря!  Притеснена съм обаче, че нищо няма да излезе заради това, че е на тонирана панама. Аз като ушия само конете и ефектът няма да е същият. Нали?

# 179
дай си мейла

zori_man@abv.bg Предварително благодаря!  Притеснена съм обаче, че нищо няма да излезе заради това, че е на тонирана панама. Аз като ушия само конете и ефектът няма да е същият. Нали?
за ефекта не знам, но наистина панамата е тонирана ако искаш ще ти пратя цилия файл не само ключа

Общи условия

Активация на акаунт