Американците ! Американците ! Тема 8

• 19 401
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо пък косата на Съли да е полестерна....  newsm78 Тоооолкова му беше хубава, че като я развяваше си правех планове как ще се оженя за мъж като него.
И аз, и аз Party

# 151
  • Пловдив
Ох,и аз си бях харесала Съли Mr. Green Целия сериал харесвах,но е друго с хубав мъж Laughing
И Реймънд,и Алф много ги харесвах Simple Smile За Алф спомените ми са малко размити,но пък Реймънд и до днес го гледам,когато го хвана Sunglasses

# 152
А от тоя сериал обожавах къщата за гости  Heart Eyes

# 153
  • Пловдив
За мен O.C. е нещо като класика.Той ми беше първият американски тийн сериал.Заедно с one tree hill винаги ще ги свързвам с моите тийнейджърски години и гимназията Heart Eyes

# 154
Опитах се да ги гледам и двата, но едва добутах до края на O.C.  С One Tree Hill пък и толкова не изкарах, зарязах го доста преди края на сезона.

Съли винаги ми е бил много мазен. Целия мъжки каст в тоя сериал ми меше много зле, единствено лека симпатия се прокрадваше към лошия бръснар или какъвто беше там, един с дълга руса коса, дето гледаше лошо.

# 155
Лапи долу от бръснаря (барман беше всъщност Wink), това ми е детската либоффф Whistling

# 156
  • Somewhere far away
аз пък не се сещам за кой барман /бръснар говорите?  я покажете некое снимче

# 157
  • Пловдив
Да не е бил този Rolling Eyes

Познат ми е,ама не знам newsm78

# 158
Същия, Буричке.

Джо, изобще не се притеснявай. Хич не ти го ща, просто казвам, че беше най-поносимия от останалите.

# 159
Сега, като го изтипосахте, и аз не го ща Mr. Green. Развалихте ми детските спомени, ейй Joy

# 160
  • Somewhere far away
без брада е по-убав

# 161
  • КиТ
А споменахте ли тези:
и ?
И двата са ми мега любими. Реймънд в по-ново време ме заковаваше пред екрана. Смахнатото му семейство много ме кефеше  Mr. Green Алф пък си е класика  Heart Eyes

О да любими,любими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Алф го гледах,като дете,а Рйманд супер инфантилен с цялото му семейство  hahaha hahaha hahaha

Сега се сетих и за тези също доста смешни Mr. Green:
и Joy Joy Joy

O.C. не го следях,щото всички го гледаха и аз решех да съм опозиция  Thinking,общо взето съм за всичко така  Mr. Green Crazy Mr. Green

# 162
  • Разпиляна във въображението
Да се запиша да не ви изгубя и се връщам да чета.

# 163
  • срещу двата комина :)))
аййй, Съли, как го обичах като малка, а баща ми как ми се подиграваше  hahaha

# 164
  • In The Middle Of Nowhere
Ох,и аз си бях харесала Съли Mr. Green Целия сериал харесвах,но е друго с хубав мъж Laughing
И Реймънд,и Алф много ги харесвах Simple Smile За Алф спомените ми са малко размити,но пък Реймънд и до днес го гледам,когато го хвана Sunglasses

По коя телевизия го дават  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт