Американците ! Американците ! Тема 8

• 19 413
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Алф! Алф! Алф! От там датира любовта ми към извънземните!!  newsm18 newsm18 newsm18

# 166
"Алф" е връхта! Толкова го обичах  Heart Eyes. И на "Реймънд" съм голяма фенка, не мога да реша кой повече ме кефи там - майка му или баща му. Такива изроди са! #Crazy

Дейвид Линч, беше споменат по-рано с "Туин Пийкс", но някой от вас гледал ли е простотията "В ефир"? Аз много му се радвах. Умирам си за такива идиотщини. Grinning

# 167
  • Разпиляна във въображението
С някои прекъсвания -

Иначе

Този ми беше любимец. Сега ще чакам филма.

Част от останалите сте изброили,а другите са прекалено много, за да ги изброявам.

А, още един, последен за сега...

# 168
  • срещу двата комина :)))
Злате,аз съм го гледала  Joy невероятен беше

Мириел, може ли да кажеш кои са тези сериали, че хич не мога да ги позная  newsm78

# 169
  • София
А помните ли това? Мноооого ми е любимо

http://www.imdb.com/title/tt0115322/

# 170
  • срещу двата комина :)))
помня, помня  Heart Eyes
а това :
колко обичах Майкъл  Crazy

# 171
Злате,аз съм го гледала  Joy невероятен беше
Ахахаха, Муре, редка идиотия беше. Ама и ние с теб ги гледаме едни  hahaha

Не можах аз да я възприема "Нкита" и това си е. На няколко пъти се опитвах да го гледам безуспешно. Аз харесвах тази мацка.

Първата снимка от тези на Мириел на "Дързост и красота" прилича. Него в началото много съвестно го гледах, до момента, в който изнасилиха някаква и се започна една драма по тоя повод тамън 40-50 серии. Не можах да понеса толкова страдание и го зарязах. Другите не ги знам, освен Дийн де  Mr. Green.

# 172
 wavey Здравейте!  

Мой любим от по-новите сериали Fringe

Инак съм голям фен на "Женени с деца".  Laughing

# 173
Инак съм голям фен на "Женени с деца".  Laughing
В момента го гледам  Joy

# 174
  • София
Ах, как можах да забравя Никита! Ах! Ах! Ах! Даже преди около година го гледах целия отново... А Майкъл... Еххххх... Само да не беше въздлъжкия нокът на кутрето му и височината щеше да е идеален. Признавам, обаче, че като малка сънувах мокри сънища и с него.

# 175
  • в сърцето на един мъж...
Ауу, Профайлър Heart Eyes И аз много го обичах, даже исках да работя същото Embarassed

# 176
  • София
Аз исках също да го работя, но без Джак ако може  hahaha

# 177
Ааа, Джак, не ме бъркаше, ама ако можеше да работя точно същото. Е, да не ме гонят все пак да ме убият Embarassed

# 178
  • София
Тъй де и на мен не ми се умираше млада Simple Smile
Али Уокър, обаче, много погрозня в последните години. Не знам тунингите ли са и неподходящи или друго... Не, че е много красива, но беше приятна, а сега е като вещица в лице.

# 179
Хм, не съм я виждала по снимки след сериала Thinking

Общи условия

Активация на акаунт