Американците ! Американците ! Тема 8

• 19 398
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Ænima/Albuquerque
Драсти, Бебе!   Hug

# 136
  • срещу двата комина :)))
ooo,Бебе, хилоу  Hug

# 137
Фаворит ми е Лас Вегас + Грисъм.

Я, я, Грисъм. Даже съм го сънувала романтично.  Blush Кристален пример за човек, привлекателен само с интелекта си. Хем не си падам по такива.  Mr. Green

# 138
Я да се вясна и тъдява Mr. Green Току що си изтеглих новия епизод на Трий хил, животът е цветя, рози и Джеймс Лафъртиии Heart Eyes

# 139
  • КиТ
Оп, здравейтИ и за много години. Laughing

Ма появи се де Mr. Green Joy Joy Joy Hug Hug Hug,от кога те чакаме бе Бейби,аде идвай по-често сега ще кажеш сигурно,че почва сесията и пак няма да ти видим очите  Crossing Arms

Вал айде запеши се и ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
аз по време на сесия вися у форумО нон-стоп, така че все по-често ще трупам мнения в следващия месец Mr. Green

# 141
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отклонявам се от темата на темата ( Mr. Green), за да ви запозная с пресния трейлър на един много чакан от мен филм http://www.imdb.com/title/tt1756791/#lb-vi2358550809

аз по време на сесия вися у форумО нон-стоп, така че все по-често ще трупам мнения в следващия месец Mr. Green
Така си е, колкото повече работа, толкова по-убийствено е желанието да си пилееш времето hahaha

# 142
Така си е, колкото повече работа, толкова по-убийствено е желанието да си пилееш времето hahaha

So fuckin' true Mr. Green
И аз в кюпа на мотаещите се, а камарата работа ме чака Mr. Green
Някои от сериалите, за които говорите, за първи път ги чувам. Така че, благодаря! Набирам полека списък за гледане в големите почивки Wink

# 143
  • Ænima/Albuquerque
So fuckin' true Mr. Green
И аз в кюпа на мотаещите се, а камарата работа ме чака Mr. Green

И аз в манджата.  hahaha
От сутринта не съм свършила ни-що!  Blush

# 144
Хай ,Бейб! Ей тоя сериал много ми се гледа

# 145
Ооооо, Бебе!  Hug Много нАука, много нещо, затри се та се не видя!

И аз съм фенка на Грисъм, а Хорейшо и преди ми беше смешен, но откакто изгледах супернатуралната пародията на CSI не мога да го гледам без да се хиля.

Забравяте ми се струва един невероятен сериал   Mr. Green

Веднага да вдигнат ръка всички които са въздишали по полиестерната косичка на Съли!  Mr. Green

# 146
Аз не съм Mr. Green Хич не ме трогваше тоз левент. Напъвам се да си спомня нещо за този сериал, ама newsm78 Никакви по-конкретни спомени нямам. Явно не съм имала любимец Sunglasses

# 147
  • София
Защо пък косата на Съли да е полестерна....  newsm78 Тоооолкова му беше хубава, че като я развяваше си правех планове как ще се оженя за мъж като него.

# 148
Нещо древно и носталгично

# 149
  • In The Middle Of Nowhere
Оо помня Доктор Куин, много хубав сериал беше. Що с е отнася до въздишките една съученичка беше писала писма до фен клубовете на Съли  Mr. Green и Доктор Куин и беше получила в отговор снимки с автограф, ако не се лъжа/това за времето си беше голяма работа/.

А споменахте ли тези:
и ?
И двата са ми мега любими. Реймънд в по-ново време ме заковаваше пред екрана. Смахнатото му семейство много ме кефеше  Mr. Green Алф пък си е класика  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт