И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 185
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Малиииииииии Поспаланее!!!
ЧЕСТИТО
От здраве и щАстие да не се отървете!

bouquet   bouquet   bouquet
Вчера бях под прашеца на Поспаланка и днес- оп- малко поспаланче! (Някой знак ще да е това!)
Ех, мечтииииииииииии!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Честити рожби и на Menina, Grace, gigamiga  bouquet  bouquet

# 362
  • Варна
Поспаланчо, честит ти малък мъж! Да ти е жив и здрав малкият Слав и много да ви радва!

Честити рожби и на Menina, Grace, gigamigabouquet  bouquet  bouquet

# 363
Фейт, благодаря, че попита   bouquet

Добре съм, вчера след обяд ме изписаха от болницата. Зацапването спря още в неделя вечерта, в понеделник видяхме ембриончето и сърчицето, не се видя отлепване и ме пуснаха. Продължавам с прогестерона + но шпа и лежане вкъщи. Другата седмица пак съм на преглед.

Честита радост и на Menina, Grace, gigamiga!

# 364
Мартичка, страхотна новина!  Hug Дано вече всичко да е нареди да си спокойна! Mr. Green

# 365
Радвам се, че сте добре с бебо  Praynig и честито тупкащо сърчице. Сега пази къщата и повече да си почиваш  Hug

# 366
Еха, честит син на Поспалан,   bouquet каква хубава тема - с две Кафенце и един Поспалан  Laughing

въпреки, че Пилето адски ме дразни се притеснявам за нея.

Сигме, кефиш Mr. Green колко си откровена.  Heart Eyes

Честито и на другите мами  Hug

Усилено се катерим нагоре  Laughing

# 367
  • Пловдив
Бебевалееж!!! Честити рожби на всички мами! Поспаланче да ти е жив и здрав Слав! Ама как се изненадах! Много късмет да има във всичко и да си поспива като мама!!!  Hug Hug Hug

# 368
  • Видин
Айдеееееее още една прекрасна новина.
Поспалаче, честито ти малко поспаланче. Бързо възстановяване и много щастливи моменти.
Честито и на Menina, Grace, gigamiga!
Леле все по стремглаво вървим нагоре в номерата. А като станем от първите направо не знам Blush

# 369
Ния, ами ставайте за да освобождавате места за нас  Mr. Green
Тоя месец ще се пробвам по-настоятелно на мъж ми. Едно много обичана от мен форумка ми даде надежда, че чудесата стават, когато най-малко ги очакваме.

# 370
  • София
Честито синьо щастие на мама Поспалан Peace прекрасно име сте му дали да е жив, здрав и безкрайно щастлив и вие покрай него Hug Hug Hug
ама какъв бебевалеж тук наистина Peace доста коремчета останаха без собственици - така че вадете положителните тестове и ги наследете с много любов Peace Hug Heart Eyes

# 371
  • В градината...
Сигме, ама ние откога ти казваме, че стават, ама ти се пънеш! Я вземи сподели малко де...

# 372
Поспаланчо, честита ти мъжка рожба  Heart Eyes Пожелавам на Слав да е здрав, усмихнат и много игрив ! Бързо и леко възстановяване на теб   bouquet

Bebo_sn, радвам се, че сте си с бебчо вкъщи и папка  Hug

Мартичка, радвам се за добрите новини  Hug

Благодаря ви за милите думи за Габи  Hug Hug Hug

# 373
  • София

Ще ми липсва Поспаланския прашуляк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А сега сериозно, честита радост мама Поспалан (кучо вече взе моито така оригинално пожелание и малкото да се е метнало на ника на мама и да поспинка много  Crazy Mr. Green) Пожелавам ти бързо възстановяване и да се приберете скоро вкъщи  Heart Eyes  bouquet
gigamiga,   Честито и голяма радост   bouquet
Menina,   Честито и голяма радост    bouquet
Grace,   Честито и голяма радост   bouquet

# 374
Eхааааааааа, и заваляха едни бебета Mr. Green
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА ПОСПАЛАНА  bouquet. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СЛАВ И ДА ИМА НАЙ-БЕЗГРИЖНОТО ДЕТСТВО Heart Eyes
Честито и на останалите мамчета. Да им са живи и здрави бебоците  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт