И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 181
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
ПОСПАЛАНКЕЕЕЕ  newsm44 newsm44 newsm44 ЧЕСТИТ ВИ МАЛЪК ПОСПАЛАНЧО!ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО САМО С УСМИВКИ!
Форестче Габи е много сладка Снежанка!  Hug  Heart Eyes

# 376
  • В градината...
Ама само какво маслиненооко коледниче!!!!

# 377
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Поспаланче, честито щастие, миличка  Hug Пожелавам ти бебчо да расте здрав и да не спира да ви радва  Heart Eyes

ПП. Как си минава времето бързо...Вчера тест, днес резултата е в ръцете ти  Simple Smile

# 378
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланчеееееееее, честито мамче! Бъдете живи и здрави! Нека Слав е енергично, палаво и умно дете и да носи само усмивки, веселие и щастие на теб и на твоя половинчо!

Честито и на другите ни три мамчета! Бъдете живи и здрави!

Фейтчо стискам палци днес за прегледа! не, че има нужда /защото знам, че всичко ще е наред/ ама просто да не се цепя от колектива /щото нали знаеш кво ставало с отцепилия се Mr. Green Mr. Green /

# 379
Ех,че хубави новини има тука Hug Hug Hug
ЧПоспаланче,Честито ти бебенце,да е живо и здраво!
Честито и на другата мама Bebo_sn.
Аз тъкмо се върнах от курс и веднаха се залепих на компютъра да ви чета.Днес мъжът ми беше на уролог,чухме се по телефона да разбера какво е станало.Набързо ми каза,че го е гледал лекарят на видеозон,нямал запушени канали,всичко било наред.Дал му час за 30 януари и една чашка за спермограмата(ще си я носи от вкъщи).Малко се ядосах,че на 30 и аз имам час за гинеколог и исках да му е готов неговищт резултат.но нищо.Аз още нямам цикъл,от вчера ме боли корема,все едно ще ми идва,но засега я няма лелката.Дамо да не се появи. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 380
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
pospalancho Честито ви момченце Слав Simple Smile Много да ви е здрав и много да ви радва Simple Smile  Hug
Menina, Grace, gigamiga честито и на вас Simple Smile
Мартичка пий си лекарствата, почивай си и всичко ще е наред  Praynig Hug
sigma  Стават, разбира се Praynig Hug
аз днес бях на ЖК и пак, че ми бил малък корема... бебето иначе е добре, отговаря си на седмиците, тоновете са също добри... единственото, че с този пулс и кръвно ще мислим какво да правим...вързаха ми жиците и утре пак да видят какво ще каже холтера... сега съм малък Робокоб  Laughing
Лек ден Simple Smile

# 381
Фейтчо стискам палци днес за прегледа! не, че има нужда /защото знам, че всичко ще е наред/ ама просто да не се цепя от колектива /щото нали знаеш кво ставало с отцепилия се Mr. Green Mr. Green /

Не знам    Mr. Green ... само мога да предполагам  Mr. Green

Маримед ти за кога не чакаше, вече забравих  ooooh! И не се притеснявай ... спермограмата мисля, че излиза бързо  Hug

Бени ... ти с какво кръвно си, че така те овързват  с жици Tired
Аз съм с ниско по принцип и даже вчера пак ми падна, мъжо като се прибра от работа ми го измери и беше 50/100  ooooh! не знам дали е хубаво толкова да пада кръвното и защо пада  Tired

Айде ... вече изчезвам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 15:06 от F.a.t.e.

# 382
Бенучи, не знах, че и на бременни слагат холтер. Кръвното ти играе ли, че те овързаха така ?
Фейти, всичко ще е наред  Hug

# 383
  • В къщурката на хълма на феите
Бени може просто бебчето да се намества още и изведнъж да ти щръкне корема .. една моя приятелка беше така и после като избаца един ми ти кореееем Flutter
Фейтчо нацепват му го колективно бееее Mr. Green Mr. Green

# 384
Дзааак  Crazy Я да видим сега кой колко страници е изписал  Mr. Green
Каролка толкова се е вглъбила в прахосмученето, че не ми е отговорила на въпроса  Mr. Green
roxxy, това е лошото на БТ, че докато не минат 2-3 дни СЛед О, не може да се каже категорично кога е била тя  Tired
Фейтко, ще чакаме доклад довечера  fingerscrossed
rainy, аз обикновено приготвям днешната вечеря от вчера, иначе не можем да се нахраним до 20:00, а гледам да се приуча на този навик (почти съм успяла вече). Като се прибера настъргвам една салата и това е, а се прибирам сравнително рано - около 18:00.
Чудесни новини за Поспаланчето, да й е живо и здраво момченцето, много радост вкъщи да донесе   bouquet
Мартичка, много хубави новини, дано това ти е последното притеснение за бременността  Praynig
При мен нищо ново, кротко си се стараем  Blush

# 385
Фейтче,последно ми дойде на 21 ноември и сега още си чакам цикъла,но той е толкова нередовен,че нямам определена дата за идване.От БГ ми донесоха Дуфастон и мислех да си го пия за да ми дойде(ако не съм бременна де,че аз още се надявам,дори след 3 отрицателни теста),но реших да изчакам прегледа ми и да видим лекарят какво ще измисли.

# 386
  • Sydney
F.a.t.e. док. каза, че как то съм слаба и млада  Laughing не можело да имам такова кръвно (130/85), при положение, че досега над 105 трудно го качвам... тя се притесни, основно заради пулса ми, който е 120 на ЕКГ, иначе на апарат е 110, но пак е много... и проблемът е, че след час такъв пулс ми пада кръвното и ми се повръща... Кардиологът каза, че пулс до над 20% от нормалния вече е за проследяване  Rolling Eyes
sigma няма проблем за холтера, аз само за това, че го е носил някой друг ме притесняваше, но той пък е с някакви стерилни лепенки  Peace кръвното ми както си е 105/60 отива на 130/80 и пак не е съвсем в това проблемът, а в пулса - много е висок  Rolling Eyes
mecani да, и аз си мисля, че коремът ще порасне  Praynig Hug

# 387
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
benitabeni, може и да не порасне много. Аз бях с много малък корем, наистина много малък и родих близо 4кг. мъж, 55см. Чак учудихме лекарите къде се е побрал  Simple Smile

# 388
Бени , и аз доста често съм с такова вариращо кръвно. По принцип ми е 105(110)/ 70(75), но в последно време и аз така 130/90 Tired, и като ме почне една глава ooooh!. Ходила съм на кардиолог и като съм там всичко е ОК. И като му кажа, че вдигам 130/90, и той:"Това за мен не е високо кръвно". Викам му:" За вас не е, ама за мен..."   Но аз с нервичките не съм добре Tired, а и за най-малкоте се притеснявам. Също много ми се отразяват разните му там магнитни бури, пълнолуния....
Фейт, предполагам искаш да кажеш 100/50 Thinking

# 389
Каролка толкова се е вглъбила в прахосмученето, че не ми е отговорила на въпроса  Mr. Green

Аз отговорих ама къде ми е отишъл поста ???

Нямах пари ине съм си пуснала поръчката. Сега ми падна някой и друг лев и ще си ги поръчам. Мерси за подкрепата и дано хванат орах тестовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт