И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 169
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • При моето слънце
Честита радост и на мама Поспаланчо! Да е жив и здрав малкият Слав за радост на мама и тате и всички нас! Пожелавам ти бързо възстановяване, защото се започва ...  Mr. Green

# 391
  • гр.София
Честити бебковци на КАФЕНЦЕТО, любов здраве и само да я радват малките принцески! Скорошно възтановяване!

Поспаланче Честито момченце и много бързо да се възрановяваш

Да разкажа за мен Simple Smile
Първо искам да се извиня,на всички които съм обидила,не съм го направила нарочно...Благодарна съм за съветите които сте ми дали,но не може да ме вините за това,че не съм направила еди какво си!  Naughty Не може да ме изкарвате едва ли не,че съм човек който си пропилява щастието.....ТОВА НЕ Е ТАКА  smile3518 Въпреки всичко,аз много ви харесвам и се радвам,че съм част от тази красива тема!
Та сега се връщам от доки...кървенето ми си е нормален цикъл...това,което той ми обясни е...Имало е оплождане,но организма ми е изхвърлил яйцеклетката...(истината е че бях много притеснена на прегледа и много не разбрах това което ми каза),но доктора беше много мил и най-успокоителното за мен е , че не е извън маточна!
След 24-ти ще ходя пак за цитонамазка!

# 392
Пиле,спокойно другият път ще стане! Hug Hug HugПожелавам ти го.

# 393
Пиле, хубаво е, че си била на лекар и че се е установило какво е. Дано сега си по-спокойна. Все някой ден ще се получи така желаното бебе. Извини ме, но мисля, че никой не те обвинявал за нещо, просто се почувствахме излишни , че даваме някакви съвети, а отсреща никой Peace. Може би си писала, но....ти правила ли си и някакви други изследвания: хламидия, цито преди да започнете бебеправенето?

# 394
Няма време да ви чета сега ... пиша на бързо и отивам да прибирам мъжо от работа и после малко на пазар ши го водя  Mr. Green
Значи ... имаме си емрионче със сърдечна дейност отговарящо на 6г.с и 2 дена  newsm44 newsm44 newsm44 Обаче ... док каза, че не вижда жълто тяло в яйчниците и каза да пия Утрогестан 2х1 Heart Eyes Надявам се че  не е фатално, че това тяло го няма ... за сега  ooooh! Моля да ме успокоите  Tired

Пилето ... съжалявам  Tired

# 395
  • гр.София
Пиле, хубаво е, че си била на лекар и че се е установило какво е. Дано сега си по-спокойна. Все някой ден ще се получи така желаното бебе. Извини ме, но мисля, че никой не те обвинявал за нещо, просто се почувствахме излишни , че даваме някакви съвети, а отсреща никой Peace. Може би си писала, но....ти правила ли си и някакви други изследвания: хламидия, цито преди да започнете бебеправенето?

Ами истината е че съм обиколила,доста гинеколози(доста силно казано) и никога не са ми правили изследвания...даже си споммням,на една от лекарките при която ходих я питах за цито,а тя ми отговори,че съм нямала нужда...а съм чувала,че такова изследване се прави поне веднъж годишно!
Единствено секрет са ми взимали...нищо повече!

FATE  Hug Hug Hug Hug

# 396
  • Sydney
F.a.t.e. браво Simple Smile супер новини... щом ти е казал да пиеш - ще пиеш... няма се притесняваш  Hug всичко ще е наред  Praynig Hug

# 397
Фейтко - браво!Радвам се за теб и успешна до края! Hug

# 398
# 399
Благодаря ви момичета ... Сега чета на бързо и виждам, че май не е добре, че не е видял жълто тяло  Tired ще се побъркам  ooooh! Възможно ли е да не го е видял ..... или да е било още малко ... ужас!

# 400
Честито и на другите мами   bouquet  bouquet  bouquet
Фейт, чудесно новини  Hug Hug Hug Честито ви сърчице Simple Smile
Пиленце,  Hug Hug Hug
Аз от 12 и нещо до сега бях в един салон и се поразкрасявах за срещата с малкия човек, че да не стане като ме види и да иска да се връща. Mr. Green Шегата настрана, но се чувствам много добре и отпочинала Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 401
 newsm79 newsm79 newsm79
Да видим дали ще успея да се вмъкна  Mr. Green
Фейтче, бравоооооо, браво  Hug Моля те, досега се държеше толкова мъжки, искрено ти се възхищавах как си сдържаш нервите, не се шашкай сега.... дано те успокоят запознатите, аз никога не съм проучвала този въпрос.
Пиле, не са хубави новините, но си права, че можеше и по-зле да са. Надявам се да направиш изводите за себе си  Peace

# 402
Благодаря ви за подкрепата  Hug

Фейт, честито сърчице  Hug. Пий си утрогестана и не се тревожи, всичко ще бъде добре. Като гледам ние ще си бременеем заедно, аз по график съм 7 г.с., но съм с късна овулация и при това засечена, и лекарката каза, че реално съм в 6 седмица.

# 403
  • В къщурката на хълма на феите
Фейтчо много интересен доктор имаш .. не искаш ли да го смениш?! иначе честито за сърчицето Hug
Пиле другия път, ако решиш да слушаш и си пиеш дуфастона като ти го изпишат, може и да не изпуснеш яйцето Peace съжалявам все пак ..

# 404
Фейтче, супер  Laughing Зобай прогестерон и не се плаши.

Пиле, сега няма нужда да се правиш на обидена. Всички тука ти давахме съвети за да можеш да задържиш бремеността. И съжаляваме, че не успя. Какво ще направиш и какво не си е твоя работа. Другият път можеш да се вслушаш в пишещите защото те вече са минали по тоя път.
Както и да е.  Пожелавам ти следващият път да я докараш докрая.

Общи условия

Активация на акаунт