И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 164
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Фейтчо много интересен доктор имаш .. не искаш ли да го смениш?! иначе честито за сърчицето Hug

И аз това се замислих  Mr. Green сега прочетох в нета, че на още една мама е казал така  ooooh! Иначе уж е добър да го е...  Mr. Green води консултациите на три моми в компанията ни.
Значи казвата да не се шашкам за сега ...  Tired М/У другото ми каза, че вече не съм с обърната матка ... явно след раждането се е наместила ... това възможно ли е  Crazy
Оф наистина изчезвам ... за сега, ще пиша и чета после  Hug

# 406
  • Gone with the wind
F.a.t.e., честито сърчице
На какъв ехограф те гледаха  newsm78

# 407
Фейт, как без жълто тяло, бе, то без него не може да има бременност, нали матката ще получи котракции и ще изхвърли ембриона? Нещо док ти е в грешка, вероятно не го е видял просто, не може да няма.  Hug

# 408
Поспаланчо, добре дошъл на малкия Слав, много радост да ти носи! Heart Eyes  bouquet
Фейт, страшно се радвам. За жълтото тяло сигурно доктора не се е изказал точно!
Пиле, съжалявам!

# 409
Фейтчо, гледай си живота, както и този, който расте в теб! Mr. Green Само един съвет от мен - слагай вагинално утрогестана, това е най-добрия начин да се усвои Peace

Пиле, съжалявам за развоя на нещата!

# 410
САМО ХУБАВИ НОВИНИ  newsm44 newsm44 newsm44 ДАНО СЕ ТАКА ДА Е  newsm17 newsm17 4ЕСТИТО НА МАМИТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ  newsm51 newsm51

# 411
  • В къщурката на хълма на феите
Фейтчо да напълно е възможно да ти се е обърнала матката от тежестта на плода - това е изключително често явление, а иначе не мисля, че има причина за притеснения, но все пак - верно смени лекаря Peace

# 412
Фейт, честито сърчице Heart Eyes и се надявам всичките ти тревоги да са напразни Hug
Пиле, ами така и така ще ти взимат секрет за цито, ако искаш може да кажеш да ти пуснат и едни кандида, хламидия, а защо не и токсоплазмоза. Поне на мен ми пуснаха тези преди да започнем Peace
Аз пак да питам Mr. Green...Понеже бях със спирала 3 год. , възможно ли е след махането и да стане някакво запушване(само не ми се смейте), или нещо друго, което да попречи на забременяване. Изследванията са ми правени преди махане на спиралата, според доктора за да не попадне нещо(ако има такова) навътре, след нейното махане. Дано сте ме разбрали Crazy

# 413
Аз те разбрах, ама не мога да дам мнение. Но май и друг няма да може, защото проходимост на тръби знаеш как се доказва.

# 414
  • София

Фейтче- честито сърчице, много се радвам, че всичко е наред   bouquet

Мецани, както ти въведе тарифа за "определени изрази", аз мога да въведа за теб. Всеки път когато порчета "защо не си смениш лекаря" ще искам по 1 лв (виж колко съм еФФФтина)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green (това разбира се е в кръга на шегата)

Пиле, много съжалявам за това, дано следващия път всичко е наред  Hug

# 415
Рейни, май изводът е, че има много некадърни доФтори  Joy

# 416
Добро утро милички!!!
Фейт  fingerscrossed за после  Praynig  Поправка, честитоооооооо   newsm68   bouquet  Сега по-спокойно, всичко ще е наред!!!!
Бебо дано повече да нямате премеждия от подобен тип и малкия да расте здраво и щастливо дете   bouquet
Поспаланче да ти е жив и здрав малкия Слав!  Да расте много здрав, засмян, щастлив и обичан!  А на теб бързо възстановяване!  bouquet
Честити бебчета и на Menina, Grace, gigamiga   bouquet
Мартичка чудесни новини.  Сега почивай повечко и всичко ще бъде наред  Hug
Бенита дано не е нищо сериозно  Hug
Пиле съжалявам...  Но всяко зло за добро, може би така е трябвало да стане, следващия път  Hug
Имам надежда  Hug
Аз от днес съм с цикльо  #Puppy dog  и сезона на изследванията е официално открит, тази седмица ще бъде първа фаза - проверка на яйцата  #Shocked  Цикъла ми от 28-30 дена стана на 25-26, като ЛФ ми е 10-12 дни, взе много да ме притеснява това, ще питам док на следващия преглед.  Хубав ден на всички!
Поправка:  утре и петък сутрин имам час за Lupron Challenge Test, стискайте ми палци  Praynig

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 17:24 от мишки

# 417
Пиле, следващият път  Hug
Мила, сладка, Фейт- всичко е наред, не се притеснявай  Hug И както Мецинка каза( и тя ми е много мила) май трябва да смениш лекаря, радвай се на всеки миг от бременността си и нека всичко до края да е наред  Hug  Hug  Hug
Абе, Рейни, вие пришпорихте ли яйчо  Mr. Green  Hug Не ми мисли за манджи  Mr. Green

# 418
  • София
Поспаланчо, честито човече. Да ти е живо и здраво. Много радост да ти носи и бързо възстановяване   bouquet
Пиле, съжалявам  spoko. Но и това е вярно, че можеше да е и далеч по-зле. Имало да става. Щом само си е паднало, ако всичко е наред, може да пробвате пак при следващата овулация. Хубаво е наистина да видиш дали имаш проблем с прогестерона и ако имаш, да приемаш по лекарско предписание при следващо положително тестче.
Фейтче, честито ембрионче и сърчице. За жълтото тяло, грам идея нямам  Crazy. С Оги нищо не са ми казвали за жълто тяло.
Мен нещо ме тресат нервите и се чудя кога ще си ми дойде нормален цикъл, та да си влиза в релси организмът ми вече. Зацапването ми е минималистично и почти спря. След толкова време...

# 419
Честито момченце на Поспаланчо! Здраво и умно дете да расте Слав, за радост на мама и тате!

Мартичка, радвам се, че си по-добре! Почивай си и всичко ще е наред.
Пилето, може би си имала биохимическа бременност. Според мен природата си знае работата и дори и да беше пила лекарства може би пак щеше да става каквото има да става. Бъди позитивна и Следващия път ще успеете!
Фейт, честито сърчице! Не се притеснявай за ЖТ - по всяка вероятност доки не го е видял.
мишки, стискам палци за предстоящите тестове. И знам, че ЛФ е хубаво да е 12-14 дена; непременно питай доки да си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт