И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 171
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Поспаланче, честито мила! Да ти е много здраво момченцето и много да ви радва и изненадва, както направи с появата си! Бързо възстановяване!

Каролке много си бърза, тъкмо помислих, че ще се вредя за прашец  Mr. Green

Фейтче честито сърчице! Бъди спокойна мила, всичко ще е наред  Simple Smile Много полезна информация си ни дала, мерси!   bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug за всички!!!

# 436

Фейт, много хубава статия наистина.
Шокира ме едно изречение в нея: "Средно само един на пет цикъла, в които е настъпило оплождане дава резултат на имплантация и последвала бременност."  #Shocked
Искам бебееееееееее!!!!!!!   Crossing Arms

# 437
Не го правя наточно Blush Така се случва  Blush

# 438
  • Сфия
Поспаланче, честит ти малък поспалан Слав! Жив и здрав да ти е, много радост да носи на мама и тате и по-малко тревоги! Да расте, умен, засмян и добричък!
Фейт, честито сърчице! Ще порастне бързо малката скаридка и докато се усетиш ще си гушкаш бебче.   bouquet
бени, размерът на шкембака не е правопропорционален с размерът на бебока. Има едно много интерсно предаване по TLC - "Не знаех, че съм бременна" Разказва се за жени, които разбират, че са бременни чак като тръгнат да раждат. В повечето случаи е имало цикъл, корем са нямали, даже някои са ползвали контрацептиви. Така, че споко.
Момичета, скоро сигурно и аз ще отстъпя едно местенце в горното списъче. След голяма разправия с моя пубер снощи, днес на записа се отчетоха контракции. Искаха да ме вкарат в болница, но отказах. Ще пия магнерот и това е засега. Ако има нещо ще тичам.
Айде да ръсна, че не се знае:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 439
 Mr. Green

На мен ми се случи съвсем случайно Party

Старлет, ще се укротят контракциите, а бебка ще си стои още в теб..има време  Mr. Green Hug

# 440
  • Велико Търново
Поспаланчоооо, честито синче  Hug Hug Hug Да е много здрав, лъчезарен, борбен и да ви донесе много, много радост!  Heart Eyes Бързо възстановяване на теб  Hug Hug
Старлетfingerscrossed всичко да е наред  Hug

# 441
Поспаланчо, Bebo_sn, Кафенце честити рожби. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Аз да ви се похваля, че днес видях  EFP  newsm44

# 442
cassiopeia_vn Ихаааа ... тихичко честито мила  Hug здраво и пухкаво бебче до финала. Колко време ти закъснява, кога ще ходиш на доктор ... уф, развълнувах се днеска много хубави новини валят отвсякъде Crazy

П.П. Радвам се, че статията ви е харесала ...  bowuu Hug

# 443
Все още дори нямам голямо закъснение защото сега МЦ ми е 34 или 36 дни. Днес трябваше да ме посети лелята, но сутринта си направих тест и се зарадвах. Аз ще ходя още следващата седмица може би във вторник, тъй като имам проблеми и трябва да ме следят от самото начало.

# 444
Поспаланчо, Bebo_sn, Кафенце честити рожби. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Аз да ви се похваля, че днес видях  EFP  newsm44

Честито.  Hug Лека и много спокойна бремнност! Hug

# 445
cassiopeia_vn честито!  Лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug   bouquet

# 446
  • В къщурката на хълма на феите
Рейни не ме устройва това предложение към дневния ред, дали ако обещая евентуално да измисля заместващи фрази, няма да постигнем някакъв компромис, че иначе ме очаква тотално разорение Mr. Green Mr. Green

Фейтчо ще ми позволиш волността да те поправя, в името на това да не стават недоразумения и за да не си говорим глупости bouquet

1: жълтото тяло не се нуждае от прогестерон, то синтезира прогестерон ..
2: именно заради т.1, ти казах да си смениш лекаря - вярно е, че при изграждане на плацентата, жълтото тяло се резорбира от организма и не се вижда на съответния яйчник, който е овулирал, но това не става в 6г.с., нито става за ден, два или три .. от където следва, че репликата "няма жълто тяло", е на първо място абсурдна и на второ място неверна при условие, че ти имаш жив ембрион с пулс
3: ако приемем, че не сте се разбрали с твоя док. /понеже ти си била развълнувана, разсеяна, психирана и т.н./ и той е казал, не че няма жълто тяло, а че то не функционира пълноценно, е напълно нормално да ти изпише прогестерон, освен това ти изписал естествен такъв, понеже той се усвоява по-бързо /понеже се поставя вагинално, а влагалищния епител е изключително чувствителен/ и в по-голяма степен от организма и съответно ще подпомогне непълноценната функция на ЖТ и ще запази плода

Мише прогестеронов препарат не се изписва само при зацапвания, но вече писах по този въпрос по-рано /не знам в коя тема, но 100% е в някоя от последните 5 теми/, ако искаш се разрови да се информираш Peace

Касиопея много се радвам за теб, тихо честито! Hug

в този ред на мисли, понеже предполагам, че скоро ще ме попитате, защо не виждате текущо обновяване на момичетата видели + на теста, веднага след като стане това, искам да кажа, че умишлено не ги местя /не от мързел/, а изчаквам да се види поне сърдечна дейност, тъй като не искам да добавям към останалия стрес и този да се виждат в хубавото списъче, а при един евентуален неприятен развой на обстоятелствата /пази боже!/, тяхното повторно преместване в текущия на чакащите, благодаря за разбирането  bouquet

# 447
  • Пловдив
Старлет, стискам палчета беб да постои още малко на топличко в къщичката  Hug

Каси, честити две чертички и тук! Стискам палци всичко да е наред и скоро да се радваш на сърчице  Heart Eyes

# 448
cassiopeia 4естито мили4ка да си жива и здрава,желая ти лека и безпроблемна бременност  Hug Hug Praynig Heart Eyes дано в тая теми4ка се такива хубави новини и дано ти да поведеш хорото и ний след теб  Hug Hug Hug

# 449
Касиопея, честита ти магистралка   bouquet Hug Praynig
Момичета, искам да помоля някоя от вас ( ако има желание разбира се) да ми даде номера си, за да мога когато родя да пиша, че да има кой да ви информира Simple Smile
Обичам ви и ви желая лека нощ!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт