И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 158
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • В къщурката на хълма на феите
Имам надежда ако не се появи друг желаещ, ще ти дам моя Blush само ми сподели Peace

# 451
Ужас, едва на 30-та страница се записвам, срам Embarassed Но затова пък имам хубави новини - преди 2 дни видях и аз моя ембрион със сърчице, според ехографа съм в 6г.с. 4 дни Heart Eyes И тук е моментът да ви благодаря и специално на Мецани за помощта и инфото, което ми беше много полезно и без което можеше и да не се получат нещата. Огромно благодаря, момичета Hug Hug Hug

Честито на всички чисто нови бремелинки  bouquet Нека бременностите ви бъдат леки и успешни Hug

Fate, много се радвам и за теб, мила! За малко да си в нашия августински отбор Wink

# 452
Мецани, благодаря, аз нямам никакви претенции кой да е, който иска нека ми пише на лични Simple Smile
Меци, за теб специално Wink
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 453
Имам надежда взимам си го прашеца, благодаря Hug Hug
Шехина безкрайно се радвам за теб, именно заради такива моменти седя тука и ви надувам главите Hug

# 454
Шехина честито сърчице  Two Hearts  Лека и успешна бременност до хубав пухкав финал  Hug
Меци   bouquet
Имам надежда аз не съм надеждна, че не винаги си получавам смс-те, ама все пак ти пускам номер на лични.  Особено ако е нощно време в БГ, ще мога да реагирам бързо, че тук ще е още ден  Peace

# 455
касиопея - тихичко честито!

Шехина - честито сърчице! Все така да тупка под твоето и на края ревливо и поне три килограмово да излезе!

# 456
Фики много сладко слонче  Heart Eyes, дано ти донесе късмет!

# 457
Благодаря, мишки Hug ха дано ми е на късмет. След 30 минутки ще ходя да пишкам на теста за О. и имам чувството, че ще е положителен. По-късно ще се отчета.

П.С. Хммм, интересно...значи направих теста за О. и тестовата лентичка беше мнооооого бледа, контролната добре си излезе. На вчерашния тест тестовата лентичка беше почти толкова ясно изразена колкото контролната, но не и колкото нея или пък по-наситена както трябва да е, за да е теста положителен. За това бях почти сигурна, че днес тестовата ще е силно наситена и ще имам положителен тест. При това положение вчера теста ли да броя за положителен?

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 00:38 от Фики

# 458
  • Пловдив
Шехина, честито сърчице  Heart Eyes Радвай се на бременността и нека да е безпроблемна до финал  Hug

Много хубави новини днес имаше! Утре пак да е така  Crazy

# 459
При това положение вчера теста ли да броя за положителен?

брой го Peace

# 460
Шехина, Касиопея, Фейт - Честити ви радости и леко бременеене!!!!   bouquet

Честит бебок на Мама-Поспаланчо! Много щастие на цялото семейство и бързо възстановяване!
Мишки + Фики имам генерален въпрос към вас - как и от къде смятате (ако изобщо смятате) да си набавите Утрогестан например? Мен живо ме яде този въпрос защото на мен точно това ми се случи - звънях на дежурни лекари в 6г.с., обяснявах им, че имам зацапване, бях и на преглед където ми направиха Цито  #Cussing out и при все това ми отговаряха едно и също: "може да премине в кръв и да мискерваш, а може и да не, тук не се прави нищо до 12г.с. защото статистически е най-голям процентът на бременностите да се губят до 12г.с.".

Пиле проучи какъв начин на живот е препоръчителен за бъдещите родители. Това го казвам по повод на цигарите. Пожелавам ти да си силна, да вярваш и да успееш много скоро!

Приятен ден на всички, кураж на всички с лелки, успех на всички в О. и късмет на абсолютно всички !  Hug

# 461
Поспаланче, честито бебенце! Много да ви радва!

# 462
Сарния това е ужасно, как може да са такива гадове?!   spoko  Писах имейл на тукашната гинеколожка, да ми каже дали са ми изследвали прогестерон като ми източиха кръвчицата преди два месеца, да видим какъв цветущ отговор ще получа и аз.  Иначе майка следващата седмица ще има възможност да провери дали може да ми купи нещо от аптеката.  Ако не, ще я помоля да отиде до тамошния ми гинеколог, да ми изпишат нещо и да ми прати колет, друг вариант засега нямам.  Ти какъв вариант обмисляш?  Ако искаш пиши на лични, да не товарим темата.
Фики ти също ни пиши какво мислиш по въпроса, можем да комбинираме нещо.
А сега ще ви почерпя топли домашни ореховки, моля някой да сервира кафенце  Heart Eyes

# 463

Тематично кафенце Simple Smile

# 464
cassiopeia_vn честито лека и безпроблемна до края да е!  Hug
starlet-че стискай още малко остана  Joy Joy Joy.И все пак едни  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed ако тръгнат нещата да мине бързо и безпроблемно!  Hug Hug Hug
Шехина честито ти тупкащо  Two Hearts !
P.S.Само при нас ли е такъв кучешки студ бе мацки?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт