И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 154
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Сарния това е ужасно, как може да са такива гадове?!   spoko  Писах имейл на тукашната гинеколожка, да ми каже дали са ми изследвали прогестерон като ми източиха кръвчицата преди два месеца, да видим какъв цветущ отговор ще получа и аз.  Иначе майка следващата седмица ще има възможност да провери дали може да ми купи нещо от аптеката.  Ако не, ще я помоля да отиде до тамошния ми гинеколог, да ми изпишат нещо и да ми прати колет, друг вариант засега нямам.  Ти какъв вариант обмисляш?  Ако искаш пиши на лични, да не товарим темата.
Фики ти също ни пиши какво мислиш по въпроса, можем да комбинираме нещо.

ОК, ще ти пиша! Мерси!  Hug

# 466
  • Северозапада
Добро утро!
Ей, нямаше ме само един ден, а какви хубави новини  Party
Кафенце, честита двойна радост! Живи и здрави да са Шушулките, с веселие да изпълват дома ви!
Поспаланчо, честит син! Много здрав, весел и палав да е Слав, да радва вас и цялата рода!
Menina, Grace, gigamiga, честита радост и на вас!
cassiopeia_vn, честити  EFP
Шехина, Fate честити сърчица!
А сега как се развиха нещата при мен, след онзи ден, в който измерих 37,1о. Та, предположението ми беше правилно. Овулацията ми този месец е била супер рано 8-9 ден, по скоро 8ми. На 10ти ми пристигнаха тестовете за О и вечерта ги пробвах. Тестовата черта беше една идея по-светла от контролната. На следващият ден не мерих БТ, защото бях на парти (алкохол, късно лягане и съквартирантка), но вечерта направих тест. Тестовата черта беше толкова бледа, че повторих теста, реших, че нещо не му е наред. Е, същата бледа чертичка. БТ днес 37,2о. Така че, край на дилемата. Ще се работи следващия месец.
Хубав ден от мен и + тестове!

# 467
Добро утро на всички!Аз пия кафенце и чакам да свърши курса на щерката,че да я закарам на градина.
Честити сърчица на Шехина и Фейт.
cassiopeia_vn,честито ти положително тестче!
Ще ви дочета още малко и изчезвам,на всички лек ден пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 468
Добро утро !
Честита двойна радост на Кафенцето  newsm51
Честито момченце и на Поспаланчо smile3525
Menina, Grace, gigamiga честита радост и на вас
Желая на всички нови мамчета,бързо възтановяване и много хубави емоции с тяхните бебоци!
Фейтче, Hugчестито тупкащо сърчице и една безпроблемна бременност!
Шехина честито сърчице и на теб мила,най прекрасната и лека бременност ти желая!
cassiopeia_vn тихичко честито и от мен!
Момичета на всички които имат нужда  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug,желая Ви прекрасен ден и да не престават да валят хубавите новини Hug

# 469
Добро утро момичета   bouquet

ЧЕСТИТ БЕБЧО НА МАМА ПОСПАЛАНЧЕ!
Нека е здрав и борбен, роден с много много късмет и бързо да расте и хубавеее  smile3525

Шехина, Фейтче, честити сърчица  Two Hearts

Още два работни дни до краяяяя на седмицата и три дни докато мъжа ми се върнееее, вече почнах да броя отзад -напред, че ме хванаха лудите. Вчера звънях до Варна, другият Петък, рано, сутринта трябва да сме там, за Д-р Александров. Не ми казаха нищо за обезболяващи.......дали те ще ми дадат, аз ли да си мъкна. Ще взема да купя някакви аулини, че знам ли...... Rolling Eyes

Хубав ден Ви желая, нека е лек и спокоен и бързо да минава.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 16:19 от pufpafka

# 470
Пуфе, споко де -никой не е умрял от цветна снимка .Вземи си аулин и ако ни кой нищо не ти каже го изпий 20 минути преди снимката.
На моята снимка сама се бях анестезирала с аулин, но шпа, един валидол и един лексотан. И пак треперех. И за какво- за 3 минутен дискомфорт .

# 471
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте мили момичета, ЧНГ 2012
Нека новата година да ни донесе много двучертичкова радост и много сладък бебешки рев.
Отдавна не съм писала и чела.Първо се загубих по пистите, после се зарових в учебници и за бебеправенето не мислих, но пак нищо при мен, изпращам лелката и запрятам крачоли малко по сериозно този месец.

Гледам оредели  списъците, Мецко  Hug благодаря ти че съм в списъка, въпреки че не ти пратих л.с.  txtloves
И страхотни изненади от Фейт и Шехина, честито момичета   bouquet  желая ви леки и безпроблемни 9 месеца, и честити ви сърчица   bouquet
Честити рожбички на КАФЕНЦЕТО и на Поспаланчо, да са ви живи и здрави и много да ви радват   bouquet

# 472
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Фики, вчера действахте ли?  Thinking

Пуфе, то ако не са запушени тръбите няма да боли. Болката е като при цикъл казват, т.е. търпима и за малко. Вземи за всеки случай нещо, де, ако те е страх, всичко ще е наред, радвам се, че действате  Hug

Мегани, радвам се за добрите новини  Hug

Бенитке, какво става с жиците и пулса?  Hug

Старлетче, как си днес? Да не става дума за подготвителни контракции? Аз имах такива още от началото на 8-ми месец, не са болезнени, но определено контракции. Ама си ги носих месец и нещо преди да родя. Всичко ще е наред  Hug

Касиопея, страхотна новина, честито и всичко да е без проблеми  Hug

Шехи, честито сърчице и тук  Hug

Жоржитке, как е Алекс?  Heart Eyes

Ант, за другия месец  Praynig

Петеса, радвам се да те видя  Hug

Петрето пак се попиля някъде  Tired Heart Eyes

# 473
  • Варна
Добро утро и от мен! Hug

Касиопея, честита магистралка!  Hug Леко и безпроблемно бременеене до финал! Praynig Praynig Praynig

Шехина, честито тупкащо сърчице! Hug

Старлет, стискай още малко. Hug

Карола, благодаря за кафенцето!  bouquet

# 474
# 475
БЛОНДИ  Hug добре сме ядем,  hahaha акаме и плачем от тези пусти колики!Само иска да я гушкаме та да видим до къде ще я докараме като минат коликите-дали няма да иска само на ръце и тогава!
И сега малко смях!!!
Молба от чужденец

Драга редактор,

Ас учи България. Дошъл научи образование – получи диплом. Учи топре. Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска. Момиче чете весник. Весник пише хороскоп. На хороскоп зодии. Момиче зодии офца – ас офца. Пише зодии офца: секс два. Прави секс два. Топре! На друга ден пише секс: три. Прави три. Топре! На трета ден пише пет. Прави пет. Почна пише всяка ден шес, шес… Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери. Всяка ден дванадесе не може ! Моли драга редактор,  Драга редактор,  нареди пише на хороскоп секс до три. Повече цифра – НЕ !

с офашение – АС

# 476
Дубрютру!  Hug
Баш ми е драго да ви видя насъбрани тука!
Шехина - Честито   Two Hearts
Касиопея - Честито и на теб и лека и безпроблемна да ти бъде до края!
Пуфе- вземай обезболяващи да си се запасиш и не го мисли толкова  Hug
Фейтко - доста интересно и полезно линкчето  Heart Eyes

Сега да се похваля аз! Днес е трети ден от както не пуша!Ама грам не съм си дърпала даже!
 newsm44 newsm44 newsm44 Много се гордея със себе си! ПИЛЕ - Чети и вземай пример!Повярвай, че щом успявам аз - ще успее и всеки друг!  Peace

Успешен ден на всички пожелавам!  Heart Eyes

П.п Жоржи-  rotfImao

# 477
Добро утроуу, пилета  Hug
Касиопея, тихичко честито, нека всичко е наред до края  Praynig  Hug
Шехи, Честито миличка, нека сърчицето тупка в теб редом с твоето до самия пухкав финал  Hug
Пуфе, нема да се плашиш, всички сме с теб  Hug
Дидолинке, браво за цигарките, аз  все си викам отказвам ги и все не се получава  Sad  Браво на теб, продължавай все така  Hug
Жоржи, това ме уби направо  Joy
Хубав ден, прекрасни  Heart Eyes

# 478
Момиче офса -топре  hahaha
Туй ша да е някой арабин.

# 479
  • София
Добро утро момичета   bouquet.
Шехина, честито сърчице  Hug.
Каси, честити две чертички. Лека бременност и здраво бебче на финала  Peace.
Момичета, ако някой има инфо, моля да каже, може ли възпалена тръба да се диагностицира по начин различен от лапароскопия. Продължавам да имам болки ниско долу в дясно. Помагат ми едни свещички Волтарен, но временно. Болката си остава. Чудя се дали да не отида пак на преглед, въпреки, че по Коледа бях и нищо притеснително не видяха и двамата лекари.

Общи условия

Активация на акаунт