И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 156
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.София
Добро утро и от мен![/b][/color]
[/color][/size]

Аз се събудих рано рано   33uu Пих кафенце Ето и вас да почерпя с по едно коффииии Simple Smile

Гледах Котаракът в Чизми tv И сега почвам да чистия  newsm75 newsm79 newsm28
После на кафенце с приятелки...и малко клюки  lalalala  Mr. Green

Вие как сте ми?  Hug
На Шехи и Касиопея  Честито
jiorjita  Mr. Green
Дидолинче Мила браво на теб! Аз не моем...тея пусти жугари....нинам до кате ще я
докараме с мою Муж  Mr. Green

Хайде Дами...Лек ден!
П.С. Малиииии Утре е Петък 13-ти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 481
Зазу, мисля, че може на ехограф. И отивай веднага на лекар. Тия болки трябва да се видят .

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 10:46 от sigma

# 482
Шехи, страхотна новина, мила! Стискам ти палци всичко да е наред!  Mr. Green Hug

Зазу, мисля, че се вижда на ехо, но е добре да отидеш сега на лекар, когато имаш оплаквания! Моят док задължително прави И мануален преглед с доста обстойно натискане тук-там, за да установи къде и как боли Peace Ти взема ли антибиотик след процедурата?

# 483
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Какви хубави новини  Heart Eyes

Каси, честита магистралка  Peace

Шехи, честито сърчице  Heart Eyes

Зазу, бягай на лекар, наистина не е норлано толкова време да те боли, за съжаление аз не мога да се изкажа как се диагностицира, но бих казала на лекаря ми за какво имам съмнение  Tired

мецани, няма сделка искам и аз милионерка да стана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама хайде от мен да мине ще ти вземам само по 50 стотинки, да не кажеш, че съм направила отстъпка  Crazy

# 484
  • В градината...
Петеса, стягай от сега по-здрави тренировки, че да доведат до резултат  Peace
Касиопея, браво. Вие от кога опитвате?
Жоржи, направо ме хвърли от балкона  #Crazy
Абе тези в Америка верно не били в ред?! Дай още повече да намалим шансовете за износване!
Аз за цветната снимка - също умирам от страх. Когато бях млада и зелена, на 24, така ме боля, превивах се от болка. Но стоически издържах - като най-болезнения цикъл, който съм имала в живота. Майка ми до мен ми държеше ръката и още повече беше пребледняла и от мен. Хем не съм имала запушване. Преди 2 години пак ми правиха ЦС, но с пълна упойка. Тогава пък, на дърти години, треперех и се притеснявах от упойката, ами ако взема и хвърля топа и не се събудя  newsm78 Скоро май пак ще трявба да правя, та се чудя.

# 485
Добро утро сладки мои Simple Smile
Ако знаете каква безсънна нощ имах, чак сутринта съм позаспала,  но то с тези болки не може да се спи пълноценно, а и да ви кажа от 8-9 дни си мисля,ч е натискам бебето, и то при положение, че не спя по корем, а само на страни. И така де, решила съм, че го натискам и цяла нощ се опитвам да стоя в полу- странично, полу- по гръб. Е, много е неудобно ви казвам.  Mr. Green
Имаше и друга причина да не мога да заспя. Снощи към 12 часа ми се обади моя приятелка и ми съобщи, че съм станала леля. Искам да ви почерпя за нейно и негово здраве. Да са ни живи и здрави и дано всяка от нас достигне това щастие. Дано всяко безсъние е свързано с такива приятни емоции Simple Smile Това да ни е проблема на всички! Ето я и обещаната почерпка:
Жоржи, много ме разсмя, много е весело това. Дано всяка сутрин започваме с такива позитивни емоции  hahaha Joy hahaha
Шехи,не знам къде съм бляла, но по- добре късно отколкото никога- Честито ти сърчице Simple Smile
Стискам палци на всички, които имат нужда и ви прегръщам  Hug Praynig Hug
Старлетче, абе ти не беши от Варна, защото ние Февруарките днес ще се събираме в 14часа в Хепито на Ян Палах. Ще се радваме да дойдеш и ти, за сега сме 15тина момичета Simple Smile
Благодаря на всички момичета, които ми пратиха номера си. Предварително се извинявам, че няма да звънна на всички, но да знаете, че го оценявам.  Hug Hug Hug
Ами, момичета, това е от мен.   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 486
Имам надежда, хайде скоро и ти да ни зарадваш с такава хубава новина!  Mr. Green

А за притесненията ти - мисля, че са неоснователни!

П.П. прахоляк!

# 487
  • София
здравейтееее
М/У другото ми каза, че вече не съм с обърната матка ... явно след раждането се е наместила ... това възможно ли е  Crazy
това е един въпрос, който и мен много ме вълнува Crazy от 2007 обикалям по гинеколози, боря разни причини за стерилитет, гледали са ме не един и двама доктори, имам две бременности, две раждания - секцио и чак сега - в понеделник ми се наложи да отида на преглед и се оказа, че съм задържала лохии цяла седмица - без болка и температура Crazy последваха много неприятни манипулации при двама доктори - едната следящата ме и двамата в един ден ми казаха - ''ти си с обърната матка нали?'' е как до сега никой не го беше видял Thinking #Crazy Crazy възможно ли е да се получи след раждането - секциотио?
честито на всички с хубави двучертичкови новини и сърдечни трепети Hug Hug Hug
стиснати палци за нуждаещите се и успех на ловуващите Peace Praynig Heart Eyes
прегръщам ви всички многоооо и ви желая усмихнат, успешен и позитивен ден изпълнен с много хубавини Hug Hug Hug

# 488
  • Сливен
Здравейте, аз от вчера следобед не бях влизала, а то новини,новини....та така първо честити сърчица на Шехина и Фейт, мнго се радвам за вас и за Касиопея, която е видяла двете чертички - прекрасно  Simple Smile
Старлет, надявам се вече да нямаш притеснения и всичко да си е наред  Hug и аз съм гледала това предаване по TLC и ми е много интересно, а и като цяло тази телевизия предлага доста интересни предавания и филмчета.
Имам Надежда честито за твоята приятелка - прекрасна почерпка  Hug
Това е май засега - хубав ден ва мсички

# 489
Шехина, зло да те забрави .Сега видях новината за сърчицето. Честито !

Перу, излагаш се с тая снимка. Чак пък толкова не боли. А и след като имаш вече две снимки защо ти е да правиш нова  newsm78

# 490
 newsm79 newsm79 - да мина профилактично с прахосмукачката, че не се знае докато успея да напиша и постна, кой може да наръси  Laughing
Фейтче, статията наистина е написана на много достъпен език, разпечатах я и ще я връча на съпружието да я чете, че много ме нерви напоследък  smile3516
cassiopea, честитооооооо, пожелавам ти много щастлива и спокойна бременност Hug Имахме нужда от такива новини в темичката!
Шехина, много се радвам и за теб, все така добре да вървят нещата  Praynig
Дидолинка, шапка ти свалям за важното решение, което си взела и което изпълняваш. Ще видиш колко добре ще се чувстваш и ти, и портмонето ти от него  Mr. Green
И аз - момиче офца.... и аз иска секс два  Mr. Green Blush
Имам надежда, честита ви нова радост   bouquet

# 491
  • София
Зазу, мисля, че се вижда на ехо, но е добре да отидеш сега на лекар, когато имаш оплаквания! Моят док задължително прави И мануален преглед с доста обстойно натискане тук-там, за да установи къде и как боли Peace Ти взема ли антибиотик след процедурата?
Ами аз като ходих на 23-ти декември (2 седмици след абразиото) си ме болеше - гледаха ме и мануално и с ехограф и натискаха отвътре, отвън и от всякъде много обстойно- първо един лекар, после извика още една лекарка и тя ме гледа. Антибиотик пих - 6 дни доксациклин после след пауза от 2 дни пих още 4 дни пак доксациклин в комбинация с Геритамин, витамин С и въпросните свещички Волтарен, които са противовъзпалителни и помагат, но болката си остава. Даже по едно време си мислех, че е апандисит, защото болката не беше толкова локализирана, но после се локализира и е доста ниско долу, за апандисит. То и тръбата не знам там ли е  Embarassed.

# 492
  • София

Зазу, мила не се колебай, отиди на доки да види за какво иде реч, но много добре обясни откога, къде и как те боли (то последното не знам много много дали ще можеш, но все пак...).
Теб си те боли от близо месец, което не е нормално. Може и нещо муслулно да е, спазми.. така както го описваш, но най-добре консултация  Peace

# 493
Рейни  Joy не ме пращай мен на лекар. Аз май трябва да събирам такса всеки път, когато ме сбъркат със Зизу  hahaha

Зизу, отиди още днес, ако може на лекар, не го оставяй, защото възпалението не е шега работа!

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 11:58 от zuzi_79

# 494
  • В градината...
Сигме, ама наистина много ме боля. Ами защо пак - ами защото преди 2 години беше последната ЦС. Тогава док. каза, че можело след време да се нагънат тръбите /че бяха се понагънали/. Ама бая го обмислям това.

Общи условия

Активация на акаунт