И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 158
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Аз май трябва да събирам такса всеки път, когато ме сбъркат със Зизу  hahaha
Тогава си смени ника на Силвестрана  Joy
Перу, сега ме накара да се замисля от какво се нагъват тръби  newsm78

# 496
  • В градината...
От инфекции, настинки...

# 497
Добър дена на всички  Hug
Първо до като не съм забравила ... Шехи  Hug честито сърчице и на теб мила. Иначе живот и здраве може и при вас да дойда с тази дата за термина  Mr. Green 02.09
Имам Надежда ... Честито ти олелчване и скоро да бъдеш и горда мама  Hug
Меци съгласявам се бе мила ... ти си човека с точните му там фрази и терминологии  Mr. Green

Атадарче съжалявам за лохиите  Tired Иначе и аз вчера се изкорах като разбрах, че вече не съм  Crazy А в твоя случай не знам, до сега никой ли не ти е казвал, че си с обърната матка  Thinking Тогава възможно ли е ако си с нормална матка, след раждането да стане обратна  ooooh!
Петеса ти се появи ... вече пуснахме кучетата да те търсят   Mr. Green Hug

Прегръдки на всички и хубав ден  Hug и до после  Heart Eyes

# 498
Чета, чета и все хубави новини, време беше тази тема да живне малко !!! Simple Smile Бебета Мая и Валерия да са живи и здрави Simple Smile

Поспаланчо - Живо и здраво да ти е момчето  възстановявай се бързо и безпроблемно :)
Каси - и тук честито Simple Smile
F.a.t.e - ПРекрасен преглед, оня доктор твоя е по-голям заплес и от мен ми се струва, вече трябва да си спокойна, защото те очаква прекрасна бременност  Mr. Green Hug
Шехи - Честито Сърчице Simple Smile)))))  Praynig
Adatar - да не е от раждането бе? Изведнъж лесно виждат и двама лекари, преди това нищо?
Днес имат имен ден Татяни-те ! Св.Татяна е  канонизирана от църкваната като света великомъченица, не сме ли всичко в някаква степен великомъчениците Simple Smile Моята майка се казваше така, затова искам да пожелая много здраве и по-малко мъки !!!! Simple Smile   Simple Smile

# 499
Поспаланче Честит син. Да ти е жив е здрав Слав, да расте умно, здраво и добро дете и многоооо да ви слушка с таткото   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Фейт честито ти  Two Hearts !
Честити девойки и на Кафенцето

мегани Честито положително тестче.
Старлет  Praynig Praynig Praynig
Касиопея честити две чертички
Шехина честито Two Hearts
Зазу аз по едно време имах болки, ходих на АГ (не заради болките, просто тогава ми беше деня за преглед) и док каза, че ми е малко подута тръбата и сигурно нещо се е възпалила. Не знам как го видя, на УЗ, но явно се вижда.

# 500
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
casiopea_vn честити две чертички Simple Smile и леко до края  Praynig Hug
Блонди днес махнаха жиците, но лекарят не беше в болницата и казаха следобед мъжа ми да отиде да вземе резултата... та да видим  Rolling Eyes
starlet не е ли късно за Магнерот  Rolling Eyes Дано всичко да е ок, ти си вече в 9 м., така, че стискаме палци за лек и хубав финал Simple Smile
imam nadejda честито на приятелката ти Simple Smile айде, теб чакаме, не се помайвай  Hug
atadar вече си добре предполагам? а малкия батко?
Шехина честито сърице Simple Smile все хубави новини да носиш  Praynig Hug
после пак ще пиша... след като ми разчетат картата на холтера... Rolling Eyes
Лек ден Simple Smile

# 501
  • София
Момичета привет!
Гледам говорите си за цветни снимки.. На мен док след лапарото за извънматочна ми каза че по-добре да направим лапаро и за другата тръба. На следващия преглед пък ми каза, че може и хидротурбация да направи( от прочетеното разбрах, че хидротурбацията е за диагностициране нали?) ..Много ме е страх и не знам какво да очаквам...Но пък имам надежда, че след като забременях след 7 месеца опити може би не е чак толкова тежко положението...Знам ли...
И другото което си мисля-дали е възможно падането ми(около седмица след оплождането) да е предизвикало извънматочната- Embarassed newsm78..
Ох лудница..Искам по-бързо да минават трите месеца да правим лапаро и хидротурбация и да почваме пак опитите...
  bouquet благодаря за вниманието  Crazy

# 502
Fate, Шехина, честити тупкащи сърчица!  Two Hearts Много леко бременеене и прекрасен финал!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Пиле,  Hug, другия месец
Касиопея, едни палчета от мен всичко да е наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Атадар, аз съвсем случайно разбрах, че съм с обърната матка. Явно на лекарите не им прави впечатление и не смятат за необходимо да те информират Simple Smile Не ми се вярва от раждането да се е обърнала, ама не съм спец.
Аз откривам ловния сезон днес, дано този месец ми е на късмет Simple Smile
Хубав ден на всички  Hug

# 503
Честито момченце на Поспаланчо, много да слушка, да спинка и да папка, а на мама бързо възстановяване!

Фейт, Шехина, честито момичета, само радостни новини занапред  Peace
Антонели, започна ли с тестовете? Дано скоро дадат желания резултат  Praynig

Имам надежда, Старлетче, сега стискам палците за вас!
Щях да забравя, честито и на Меган и Каси за двучертичковите новини и успешна бременност!
Да са живи и здрави и останалите бебчета, които са се родили на мамите от темичката, много радост и щастливи мигове заедно   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 12:55 от linko5

# 504
  • В къщурката на хълма на феите
Атадарче матката не е статичен орган, затова може да си мени позицията, така че преди раждането да не е била в тази позиция, ама това дали си с ретроверзио на матката или не, няма съществено значение що се отнася до фертилността Peace

# 505
  • Лондон/Пловдив
Няколко дена не съм ви чела и ми беше мъчно за вас  Hug.
Честити бебчета на всички родили да са им живи и здрави и кротки .
Шехи честито ти тупкащо сърчице и на теб  Heart Eyes
А Фате и ти ли сърчице ,супер да ти е честито и леко да ти е до края .
casiopea_vn и на теб честито .
Ако съм пропуснала някой  да ме извини не съм чела назад темата  Blush
Аз си посрещнах лелката във вторник и сега кротко си чакам да си тръгне да видим какви ще ги вършим този месец .
Трябва да си поръчам тестове за ову ама идея си нямам кой модел да взема ,че предишните ги взимах от един продавач от ибей който сега няма в момента . Приемам препоръки за ибейски тестове .

# 506
  • Велико Търново
Касиопея, честито положително тестче  Hug
Фейтче, честито  Heart Дано всичко е наред до края и док да се е объркал за жълтото тяло. Или пък ти нещо да не си разбрала  Hug
Пуфке, да знаеш, че те следя изкъсо и другата седмица ще искам подробен отчет как е минало. Че нали и мен ме чака същото, та да знам за какво да се подготвям  Whistling
Петеса,  Hug
Дидолинка, браво! Все такава воля да имаш и да се откажеш веднъж-завинаги от тази смрад  Hug
Зазу, дано да е нещо безобидно  Praynig
Меци, ти не трябваше ли в началото на годината да ходиш на ЯМР  newsm78
Имам надежда, още малко и ще излиза  Hug
Атадарче, дано вече всичко е наред. Нали след раждане има случаи обърната матка да стане нормална. Така че може да е възможно и обратното - от нормална да стане обърната.  Heart Eyes
Зузо, май и ти си за такса, защото ЗАзу не е ЗИзу  hahaha hahaha
Бени, дано резултатите от холтера са хубави  Praynig
Дарма, според мен не може от падане да се получи извънматочна. Това че е имало оплождане не знам доколко е успокояващо, защото по някаква причина не е стигнало в матката. И може наистина проблемът да е в запушена тръба.

# 507
Дарма, не съм специалист, но ми се струва невъзможно от падане да стане извънматочна. Просто оплодената Я не е слязла до матката, а си е останала в тръбата.
Наскоро четох за едно момиче, което имаше извънматочна от ИКСИ. Тя обясняваше, че ембриончето не е статично, а обикаля и се е мушнало в тръбата.  

Ренди, добре дошла.
Малко офф- Блонди, може ли да ми дадеш линк към рецепта за телешко на яхнийка. Мерси.

# 508
Шехина, честито тупкащо сърчице Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам надежда, честито на приятелката ти  bouquet

Стиснете палчета за мен днес. Следобяд съм на ЖК, ако док прецени днес ще правим ФМ, ако е още рано ще е следващият път. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 509
  • Велико Търново
 tooth
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28

Плодче   fingerscrossed Всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт