И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 100
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
МесечинкеHug тръпки ме побиха от поста ти, усещам вълнението ти. Страшно много се радвам за теб! Честито! Честито ви сърчице! Леко бременеене!   bouquet Hug Praynig Hug Hug

# 691
  • Варна
Месечинке,честито ти Two Hearts,пожелавам ти да имаш много спокойна бременност,за да можеш да се насладиш на мечтата,която си сбъднала,браво,миличка Hug

# 692
Месечинке, честито чудо мила Heart Eyes. Заслужавало си е чакането.Нека имаш най-прекрасната бременност, която да те накара много бързо да забравиш 3-те трудни години Hug. Знам, че е трудно да не се страхуваш, но се опитай. Мисли позитивно и ще ти се случват само хубави неща( ако можеше и на мен някой да ми го набие това в главата)

# 693
Месечинко, айде вече официално да те гушна!  Wink Mr. Green Hug Hug Hug

# 694
Месечинке това е чудесна новина, много се радвам  Grinning Пожелавам ти най-леката бременност до термин и сладък, пухкав бебок  Hug Hug Hug.

# 695
Мила Месечинке, много се радвам.... много... много... Hug Hug Hug Hug Желая ти една прекрасна бременност Hug Hug и много положителни емоции през оставащите месеци. ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ! Hug Hug

Дони, гадно с тези диети, но дано резултатите влязат в норма Hug

# 696
Месечинка виторога, настръхнах от вълнение  Hug Честито Коледно чудо !!! Пожелавам ти спокойна и прекрасна бременност и на финала да гушкаш здраво бебче  Hug Hug Hug
Ще бъдеш Драконова мама..хихи   bouquet

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 19:01 от forest_veil

# 697
  • Варна
Месечинке, толкова хубава новина  Hug Много  хубава бременност и много хубаво и здраво бебче на финала  Hug  bouquet

# 698
Месечинке, нямаш идея колко много се радвам за теб. Тихичко и не чак толкова честито. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Трябва да спретнем една варненска среща, че отдавна не сме се виждали и Аника и Тони и всички други.

# 699
  • София
Месечинке, тихичко честито  Hug пожелавам ти прекрасна бременност с пухкаво, здраво и лъчезарно драконче на финала Wink

С нетърпение чакам всяка една да сподели подобна новина  Praynig

# 700
Месечинка   Hug Честито мила ... и с нетърпение те чакам при нас Септемврийките ... тамън подготвям и следващата тема  Heart Eyes
Дони ... много лошо с тази диета  Tired Хапвай тогава пица и не го мисли  Mr. Green

Меци знам, че си права, но все пак си държа на варианта с многоплодната бременност  Mr. Green А и Рали може да каже дали имат и в родата близнаци за да го отметнем като вариант Heart Eyes

# 701
МЕСЕ4ИНКЕ 4естито мили4ка,пожелавам ти лека бременност  Hug Hug Heart Eyes

# 702
Месечинке, страшно се зарадвах за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лека и безпроблемна докрая   bouquet

Пуфке, айде, за теб  Heart Eyes Къде е всъщност таз ръсещата  newsm78

А, ето  babydust7 babydust7 babydust7

# 703
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 мерси БЛОНДИ  Heart Eyes

# 704
 alert alert Крадеец нааа прааашеццццц , аз си го поръчаххх  smile3516

ее...взимам каквото останало....

newsm79 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт