И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 102
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Ей, не смучи, за Пуфкаща беше  Joy Айде, Пуфе, бързо  Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 706
извинявай  Weary нали съм нова никой не ми дава прашец  Weary

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 19:37 от IVCHETO_25

# 707
  animal037  animal037 smile3535

newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28

е сега, този месец е мой, щом Блонди ме ръсна  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

IVCHETO_25  spoko spoko  ама тука има йерархия  smile3560 Smile

# 708
  • ул. "Мечтание"
Месечинке, честито! Много се радвам! Да е лека и успешна бременността и на финла едно прекрасно раждане и едно прекрасно бебче!  Hug  bouquet

# 709
Месечинке, честито мила! Пожелавам ти много спокойна бременност и здраво и пухкаво бебе на финала!  Praynig

Кукле, когато бях малка много често ми течеше кръв от носа и то по начина, който ти описа - силно и дълго. Когато легнех по гръб и вдигах ръка се задавях и не можех да стоя. Единственото нещо което ми помагаше е да си хвана носа и да го стисна здраво за няколко минути, така че да запуша всички капиляри и да не може да тече нищо ( с двата пръста по дължина). Това действа безотказно и дори при първото пускане да потече пак, притисни отново за известно време и ще спре. Пробвайте следващия път  Peace

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 Взимам си и аз малко Блондински прашец.  Mr. Green Блонди виж какво стана ръсна и ще се изтрепем да бързаме за твоя прашец Mr. Green

# 710
Месечинке - малка скрита лимонке, така ме зарадва и с право си мълчала, толкова чакано и дълго искано ? Желая ти лека бременност и много сила !  Mr. Green Hug

Имам един куешчън аз ! На 09,10 и 11 януари имах ЦС, като на 11 почти я нямаше, така по-обилна беше на 10.01 !
На 11.01  ми беше отрицателен теста за О, имаше и втора черта, но по-бледа, на 12.01 беше още по-бледа, а днес на 13.01 е самотна, това БИ ЛИ МОГЛО да означава, че О е минала на 10.01, което е 9-ти ден от МЦ ?
НА 01.01 имах едно леко кафяво петно по тоалетната хартия, а на 02.01 си дойде с пълна сила, затова и 02.01 си го броя първи ден?

Опитах се максимално ясно да обясня, благодаря предварително !

# 711
извинявай  Weary нали съм нова никой не ми дава прашец  Weary
Mr. Green Ще свикнеш и да знаеш, че няма ред ... кой превари той завари ... нали така Пуфче  Heart Eyes Hug Така, че като видиш ... прахосмучвай бързо  Hug
На мен още ми рано да ръся, обаче обещавам, че няма да можете да се отървете от прашуляка ми  Mr. Green

Антонели ... напълно е възможно, според мен О. е минала и дано да сте бебеправили  Hug

# 712
извинявай  Weary нали съм нова никой не ми дава прашец  Weary
Mr. Green Ще свикнеш и да знаеш, че няма ред ... кой превари той завари ... нали така Пуфче   Heart Eyes Hug Така, че като видиш ... прахосмучвай бързо  Hug
На мен още ми рано да ръся, обаче обещавам, че няма да можете да се отървете от прашуляка ми  Mr. Green
сега се 4уствам по добре  newsm51  love001

# 713
F.a.t.e - не сме, аз бях обяснила, че след 3-тата лелка (на к...) ще правя изследвания, това е идеята да знам, кога е била О, за да пусна Прогестерон, затова моля, някой да ми даде някакъв отговор Simple Smile Защото ако е минала на 16.01 се пада 7-ми ден и да пускам Simple Smile

Но пък идва странно, поне за мен, ранна О и дълга ЛФ. Предния път цикъла беше 36дни, а по-предния 33 ?

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 20:08 от Анонимен

# 714
  • Варна
Вижте какво,бързо,ама много бързо smile3513тези мацки дето им е ред да бебеправят,бързо да хващат мъжете за вратовете и да ходят да се мятат,че положението с прашеца става newsm12много кът,айде чакам отчет smile3508,че идва моя ред Joy
Антонели,аз не съм много в час,обаче и на мен така предния месец ми беше и затова аз се доверих на ЦС-то,даже някой ми подсвирна,че тестовете нещо били фалшименто Simple Smile

# 715
IVCHETO_25, стана ми едно такова като видях поста ти за прашеца  Hug Пожелавам ти скоро и ти да ръсиш   bouquet

Последното се отнася за всички в списъчето, на очакващите бебешкото чудо  Praynig Hug

# 716
F.a.t.e - не сме, аз бях обяснила, че след 3-тата лелка (на к...) ще правя изследвания, това е идеята да знам, кога е била О, за да пусна Прогестерон, затова моля, някой да ми даде някакъв отговор Simple Smile Защото ако е минала на 16.01 се пада 7-ми ден и да пускам Simple Smile
Уф, верно бе мила ... забравих  ooooh! Но както ти казах, според мен е минала и както описваш е била около 11/12  Crazy нека и друг да коментира  Hug

П.П. Не се чуди за дългата ЛФ, аз също се оказа съм с такав, а си мислех, че е около 12 дена  Peace

# 717
IVCHETO_25, стана ми едно такова като видях поста ти за прашеца  Hug Пожелавам ти скоро и ти да ръсиш   bouquet

Последното се отнася за всички в списъчето, на очакващите бебешкото чудо  Praynig Hug
мерси  Hug да ти се връща  Heart Eyes

# 718
Месечинка Hug Hug Hug много,много се радвам за теб/вас-пожелавам от сърце спокойна и лека бременност до здраво,пухкаво бебче на финал Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Охххх,че хубаво!

# 719
Месечинке, честито!   bouquet  bouquet  bouquet

Желая ти лека бременност и живо и здраво бебе през лятото! Hug Hug Hug

Гледам, има дефицит на прашец - я да понаръся:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

П.П. Прашецът е - надявам се - истински вълшебен, тъй като днес бях на първата ФМ - всичко е наред, пу-пу-пу!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт