И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 109
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
...Кукле, когато бях малка много често ми течеше кръв от носа и то по начина, който ти описа - силно и дълго. Когато легнех по гръб и вдигах ръка се задавях и не можех да стоя. Единственото нещо което ми помагаше е да си хвана носа и да го стисна здраво за няколко минути, така че да запуша всички капиляри и да не може да тече нищо ( с двата пръста по дължина). Това действа безотказно и дори при първото пускане да потече пак, притисни отново за известно време и ще спре. Пробвайте следващия път  Peace...

Ianichka, точно така е Peace
На дъщеря ми често й тече кръв от носа. В началото опитвахме с бабините методи за които писахте тук на предните страници. Еми нищо не помагаше, едно че и детето се давеше.
Една вечер като рукна тази ми ти кръв в два часа полунощ звънях на медицинска сестра, която ти дава съвет по телефона (това го имаме като услуга към здравната ми застраховка). Та тогава научих какъв е трика при кървящ нос - седи се в седнало положение, главата съвсем леко наведена напред. Носа се стиска от двете страни така че да се запушат всички капиляри и така се държи 10 мин. Пуснеш ли на осмата минута - пак стискаш и броиш нови 10 минути. Сега вече дъщеря ми даже сама си го прави - като й тръгне кръвта и тя сама си стиска нослето.
Дано съм била полезна, но тя и яничка много добре го е написала.

Карри - браво за морфологията.

# 721
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 мерси КАРРИ Heart Eyes Heart Eyes

# 722
...Кукле, когато бях малка много често ми течеше кръв от носа и то по начина, който ти описа - силно и дълго. Когато легнех по гръб и вдигах ръка се задавях и не можех да стоя. Единственото нещо което ми помагаше е да си хвана носа и да го стисна здраво за няколко минути, така че да запуша всички капиляри и да не може да тече нищо ( с двата пръста по дължина). Това действа безотказно и дори при първото пускане да потече пак, притисни отново за известно време и ще спре. Пробвайте следващия път  Peace...

Ianichka, точно така е Peace
На дъщеря ми често й тече кръв от носа. В началото опитвахме с бабините методи за които писахте тук на предните страници. Еми нищо не помагаше, едно че и детето се давеше.
Една вечер като рукна тази ми ти кръв в два часа полунощ звънях на медицинска сестра, която ти дава съвет по телефона (това го имаме като услуга към здравната ми застраховка). Та тогава научух какъв е трика при кървящ нос - седи се в седнало положение, главата съвсем леко наведена напред. Носа се стиска от двете страни така че да се запушат п всички капиляри и така се държи 10 мин. Пуснеш ли на осмата минута - пак стискаш и броиш нови 10 минути. Сега вече дъщеря ми даже сама си го прави - като й тръгне кръвта и тя сама сис стиска нослето.
Дано съм била полезна, но тя и яничка много добре го е написала.
на моя син много 4есто му те4е кръв от носа и най-много ни помага витамин Ц те4ен и се капва с паму4е много леки4ко  заздравява капилярите  Peace

# 723
Месечинке !!!!!!!!!!!!! Честито скъпа моя ! Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност и едно красиво и здраво бебече на финала !  Hug

# 724
  • Велико Търново
Месечинке, много дълго сте чакали чудото ви, но важното е, че се е случило  Hug Пожелавам ти всичко да е наред до края и да си гушкате живо и здраво бебче  Praynig
Дони, ще подиетстваш малко и то ще стане време бебето да излиза  Heart Eyes
Антонелка, щом е започнала да избледнява и вече съвсем я няма би трябвало да е минала О. Наистина е доста раничко за 30-дневен цикъл, но пък може този път да е по-кратък  Thinking

Айде, сега ново двайсет  ooooh! - пиенето на вода от пластмасови шишета влияело на жената като противозачатъчни. Моля, бременните ни мацки да се явят на отчет каква вода са пили  Laughing

# 725
Айде, сега ново двайсет  ooooh! - пиенето на вода от пластмасови шишета влияело на жената като противозачатъчни. Моля, бременните ни мацки да се явят на отчет каква вода са пили  Laughing
Яже ... както и преди, така и сега не съм спирала да пия вода от пластмасово шише ... стои на нощното ми шкафче и всеки ден си цоцкам от него  Mr. Green Аз бях чула нещо друго, но няма да го коментираме сега  Heart Eyes

# 726

Антонелка, щом е започнала да избледнява и вече съвсем я няма би трябвало да е минала О. Наистина е доста раничко за 30-дневен цикъл, но пък може този път да е по-кратък  Thinking

hahaha hahaha hahaha ГЛупости, какво ли не са измислили Simple Smile

Яжке - странното е, че съмненията ми, че 2-рият път забременях в началото на цикъла 11-12 ден, значи и сега сигурно е О, когато си мисля, той след К, вярно е малко по-различен, но все пак Ранна О и дълга ЛФ, дали придава значение на износване на бебе ? Пф, не знам, блъскам си главата и нищо не мога да измисля, затова и чакам някой като мен да каже нещо или поне съвет, ама док ще каже май най-добре, ако и нея не я хвърля в тъча  hahaha hahaha hahaha

# 727
  • Сфия
За пореден път се убеждавам, че след мрака идва светлина. Месечинке, направо ми текнаха сълзи, като прочетох...  Hug Толкова се радвам за теб! Много силно се моля всичко да е наред до края и да гушкаш своето коледно чудо след 7 месеца!  Praynig Praynig Praynig Като знам колко беше отчаяна...
Дони, уф, какво още ще ти дойде и на теб, моме, на главата? За каузата обаче ще стискаме зъби! Малко остана все пак...
Блонди, подкрепям поста ти за свекървите. Аз също постоянно напомням на мамчетата, че всички ние сме бъдещи тъщи и свекърви - живот и здраве! Абсолютно съм съгласна, че е въпрос на интелект, макар, че има случаи на ужасни проклетии, които не са простакеси... С моята свекърва общуваме на "ниво". Нито тя е безгрешна, нито аз. Не си търсим обаче кусурите. Никоя не смята, че другата й е длъжна с нещо, уважаваме се и нещата вървят.
Жоржи, горкото малко мишле с коликите! И аз да предложа рецепта: Естествена дъвка по 1 парченце пускаш във водичката й да се вари. При мен действаше. Беше ми го казала на кума ни майка му. Твърдеше жената, че много пастички е изяла благодарение на тази рецепта.

# 728

Основно такава - на работа по цял ден се наливам с вода от пластмасови бутилки. Или може би трябваше да кажа "наливах се", защото от месец и нещо почти не мога да пия чиста вода спокойно, а за наливане и дума не може да става. Crazy Но за целта на проучването - това са глупости. Peace

# 729
Антонели, ЛФ и О по-скоро имат отношение към забременяването, отколкото към износването на бебето. Може  да направиш следващия месец прогестерона, и то задължително след една фоликулометрия при това положение, за да се видят реално нещата, а не така на сляпо.

# 730
  • Пловдив
Месечинка виторога, искрено се радвам като видя някое от по-старите момичета тук, че споделят такава новина  Hug Нека бременността ти бъде благословена, безпроблемна и да завърши успешно с най-прекрасното същество за теб  Praynig Hug А страхът ще си го има до края, но важното е да е контролиран и да не му се поддаваш  Wink Аз все чакам еди коя си седмица и мисля, че след нея ще съм спокойна вече, но после идва нова и нова цел и така до края.

roxxy_28, на мен реално захарта ми излезна ок, а инсулина е проблемен.

баба Яжка, това за водата и пластмасовите шишета е глупаво. Аз основно пия мин. вода и то винаги от пластмасови шишета щото в стъклени не продават все още. И си пия от години.

*starlet*, стака си е - все препятствия, но никак не се предавам и някак си се мобилизирам още повече. Знаеш как е  Wink Хайде, на теб малко ти остана до голямата среща! Ех, че прекрасно  Heart Eyes

Виждам, че за прашец ще се избиете  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 731
  • Пловдив
Месечинке ето това се казва Коледно чудо! Честито ти щастие, и тупкащото сърчице да се роди най-малко 3 кг пухкаво бебче! Много е чакано и силно искано и Чудесата се случват и на Вас! Затова вярвайте в тях!
Благодаря за съветите за кървенето от носа! При мен тази поза със стискането не действа, веднъж опръсках стената, или си пълня скута с кръв, то шурти като гейзер! Когато бях на 3 години мама ми подаде един букет в тъмното, за да си намери ключовете за вратата и ме е уцелила в нослето! Еми след около 2 часа през нощта, без да спре кървенето с бърза помощ в болницата и тогава с едни щипки ми разшириха нослето и кожата на челото и напъхаха там една камара тампони, била съм в детската градина, а майка ми едва не е припаднала като видяла какво са ми направили на лицето! Поне нямам никакви последствия от тази манипулация, че можеше и да ме оризилят като нищо! Стига с мойте преживявания! Поне е края на темата и няма да ми се карат! И да ви наръся и аз!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 732
  • Сфия
смях, смях...  Joy Вода в пластмасови бутилки... От къде я измислиха тази глупост?

# 733
kukla_ta , колко ми е познато това кръвотечение от носа  Whistling От както се помня все си имам проблеми. Няколко пъти са ми горили капиляри - няма резултат. В училище учителките ми казваха, че като родя ще се оправи - ама не би  Laughing Аз си стискам носа горе, както те е посъветвала Фики  Peace

# 734
Месечинке, честито мила
Аз да докладвам. Ходих днес при док видя се сакче и утре отивам да ми влеят имуновенин и се мятам с фраксипарина. Досега не съм си била сама инжекции и незнам ... малко ме е страх но ... нямам избор.

Общи условия

Активация на акаунт