И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 103
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Като ви чета за свекървите/ ама то не сте само вие така де, то е масово/ човек да се зачуди какви кукудрели раждат такива свестни деца .

# 676
О, тук съм, тук съм Simple Smile
Как сте мацки? Гледам за свекита си говорите... Оставете ги, знам колко са дразнещи, по- добре, по- далеко  Mr. Green
Много ви обичам и само да ви кажа, че днес бях на доки и той каза, че трябвало да родя след 20ти. Ох, не знам вече какво и що. Ами, нямам избор, ще чакам... Стига всичко с бебка да е наред. Каза ми да не мърдам от Варна и да си чакам спокойно. Само дето се бях настроила да раждам. Днес не ми прави "ръчен" преглед, но каза, че в сряда вече ще ме преглеа още по- обстойно. А, каза и че бебка се е смъкнала надолу. Ще видим вече в сряда, а и да видим какво става с разкритието и скъсяването, че сега тях ги мисля Simple Smile
Обичкам ви!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 677
# 678
Имам надежда, не мисли за нищо друго, освен за това да си чакаш бебка да реши кога да излезе. Щом е паднала, значи идва скоро   Mr. Green

# 679
Като ви чета за свекървите/ ама то не сте само вие така де, то е масово/ човек да се зачуди какви кукудрели раждат такива свестни деца .

Така, де  Grinning Всички свекърви са от ужасни по-ужасни, ама иначе ние, майките на момчета, НИКОГА няма да станем такива  Wink

За мен всичко е въпрос на интелигентност, възпитание и взаимна търпимост. Има ли доза простащина в общуването, пиши го бегало  Wink

# 680
Ох, ето ме.
Честита двойна радост на Кафенцето! Честито и на Поспаланчето! Нека всички бебчета са живи и здрави!  Hug
Четох, четох, обаче откак съм болна, май мозъка си го издухвам през носа. ooooh! Стискам палци на всички, нечакащи и ловуващи. Praynig Hug
Аз от вторник съм си у нас, бях с температура, болки в гърлото, хрема и кашлица, сега ми остана само кашлицата и хремата, а и съм адски отпаднала. Tired Трябва да стана да изчистя, а сили нямам. ooooh! Лелята си замина почти. Rolling Eyes

# 681

Така, де  Grinning Всички свекърви са от ужасни по-ужасни, ама иначе ние, майките на момчета, НИКОГА няма да станем такива  Wink

За мен всичко е въпрос на интелигентност, възпитание и взаимна търпимост. Има ли доза простащина в общуването, пиши го бегало  Wink

Обещаваш ли. Че може някоя сватя да те чете в момента  Mr. Green

# 682
Нищо не обещавам.  Grinning Хората се променят, та знам ли какъв дзвер ще излезе и от мен  Tired

# 683
Блондииии, ръснииии дееееее. Искам блондинскииии прашец  Mr. Greenю

На мен днес момичета действително си ми беше Петък 13ти....Ставам сутринта, естестено гларусът- чука по стъклото  #2gunfire След като го изгоних нахалника, почвам да простирам и да пера и звъни домашният телефон, а аз едновременно съм надула телевизора, уж да слушам сутрешният блок, а телефонът скоро го купихме и звъни с мелодията на джингъл белс. А, аз колкото съм заблудена и отвеяна сутрин, си мисля, че е някаква мелодийка по тв и почвам да си тананикам и танцувам. По едно време се усещам, че е тефона.....Бяха от районното, да слезна пред блока, че са ни разбили колата. Нали мъжът ми е в командировка от една седмица, а аз колата не я карам, мен ме взимат и ме  връщат със служебната кола и нито съм я погледнала нашата нито нищо.....Нищо не са взели от колата, защото освен червилото си и дрънкулки, нищо друго не държим там....ама големи разправиии бяха. След като паркирахме в гараж колата и се разправях със застрахователи и полиция, отидох на работа....защо ли, компютърът ми гръмна  #Cussing out Mr. Green И по живо, по здраво го обявих днес за неработен ден и се прибрах да няма повече инциденти  Blush

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 17:51 от pufpafka

# 684
jiorgita, за коликите пълнех най-обикновена найлонова торбичка, но да е здрава, като Ziploc например, с топла водичка и за около 5 минути я поставях в/у коремчето на бебка.

# 685
Възможно ли е ЧГХ да е над 10000,а на тъпия видиозон да показва плоден сак който отговаря на 5г.с.Според мен не е но все пак искам вашето мнение.Благодаря ви предварително!

Може, ако става въпрос за многоплодна бременност  Mr. Green

Айде да цитирам:
Какво може да означават високи нива на ЧХГ?

Високите нива на ЧХГ могат да имат различни причини и затова теста трябва да се повтори след 48-72 часа за да се изследват промените в нивата. Високите нива на ЧХГ може да означават:

• Неправилно изчислена дата на бременността
• Гроздовидна бременност
• Многоплодна бременност

# 686
  • В къщурката на хълма на феите
Фейт не е задължително да е многоплодна бременност с този резултат - а ако е кьорав доктора, или апарата му е от преди да се роди Лили Иванова .. тогава кво прайм Mr. Green

# 687
  • Пловдив
Момичета, влизам на бързо да ви кажа какво стана при мен. Док каза, че има леко изразена инсулинова резистентност. Затова ме слага на диета и не бива да ям картофи, ориз, мазно, хляб, бананки  Tired Еми то аз само това ям. Какво да се прави - ще слушам и ще изпълнявам, пък и никой не е умрял от това. Така, че съм спокойна вече. По този повод тази вечер сме на пица (планувана от преди) с приятели и ще се наплюскам като за последно  Blush Joy
Между другото днес доста други неприятни неща се случиха и май вече и аз вярвам в гадния късмет на петък 13  Crossing Arms

# 688
Имам надежда Hug, понеже аз питах къде се изгуби, си позволявам да си взема от прашеца Blush( макар и розов)
Пуфпафче, много неприятно ooooh!, айде да свършва днешния ден и утрешния да ти е хубав Heart Eyes
Дони, честно да ти кажа, аз без да съм с диабет ако хапна малко повече сладко или тесто и познай..... Понеже свако ми е с диабет и имаме апарат за измерване, като си измеря захарта и хоп-висока Crazy. Лошо е на диета, но поне ще си пречистиш организма, ако не друго Peace
Снарки Hug Hug Hug, почивай си като ти е отпаднало, има време за чистене. Пак се почва с някакви вируси...
 Виждам, че обсъждате свекървите та и аз да се изкажа Mr. Green. Ами с моята се разбираме идеалноооо, защото не се виждаме Mr. Green. Не обичам някой да ми се мотае из краката и да изказва претенции-кога ще измия чиниите и темподобни, или да не мога да ходя по бельо из къщи.... Joy И макар, че живеем под наем сме си много добре Peace. Така като се видим за малко и много се обичаме hahaha

# 689
  • Варна
Здравейте и от мен Hug
Първо да честитя съкровищата на Кафето и Поспаланчо, да са им живи и здрави и да пълнят всеки техен ден с огромна радост, гордост и щастие!
Дони,  Hug
Момичета мили, много пъти съм си изплаквала мъката и обезсърчението в тази тема, днес с огромно вълнение искам да ви съобщя и моята Голяма новина. След повече от 3 години и половина неуспех и толкова попарени надежди точно преди Коледа и ние получихме нашето Коледно чудо - толкова дългоочакваните две чертички. Замълчах си, защото простоооо не знаех на кой свят се намирам, беше ми много трудно да повярвам и да възприема това, което се случва и ужасно се страхувах да не се окаже просто хубав сън. Все още ме е страх, ще излъжа, ако кажа, че съм спокойна, но днес видяхме и сърчицето на нашето човече и се престраших да споделя с вас Heart Eyes Дано Бог ни пази и е с нас до края Praynig
Та това е, чудесата в крайна сметка се случват и на обикновените хора, дай Боже всички в тази тема се сдобият със своето Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт