И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 112
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Меци,благодаря! Hug
Каролче,киви,грейпфрутче и сушени сливи,друго незнам fingerscrossed
Кукле,внимавай като се издухваш,щом си така с капилярите,мъжа ми е същия Heart Eyes
Агар,добре дошла и дано се сбъдне скоро съня ти Hug
Плодче,честито ти мъжленце  bouquet
Дони,резултата е е добър Hug
Деситка,дано сте уцелили момента Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Рокси,много готино преживяване newsm74
Мишки fingerscrossed
Оф,ако забравям някой,извинете ме smihesorry newsm12

# 661
Дони-според мен резултата ти е ок- Peace Peace Peace
при мен инсулина не падна, при теб инсулин 3-пада-т.е всичко е нарад
захарта на гладно  е ок..так аче мисля да отдъхнеш Wink Wink Wink
Ама все пак док  да каже,че още мозъкът ми не е съвсем в капацитета си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 14:32 от me4koni

# 662
  • Пловдив
Мечи, esstela , благодаря за инфото  Hug Дано да е ок, че нещо се притесних. Чакам третата глюкоза и отивам при док, че да не го мисля излишно.

# 663
Мечи, esstela , благодаря за инфото  Hug Дано да е ок, че нещо се притесних. Чакам третата глюкоза и отивам при док, че да не го мисля излишно.
Третата глюкоза би трябвало да е по-малко то втората-шттттт Naughty Naughty Naughty-без паника Hug Hug Hug,всичко ще е  ок Praynig Praynig

# 664
  • В къщурката на хълма на феите
Блонди сигурно щото съм на 25 Stuck Out Tongue Mr. Green шегувкам се .. просто понякога се налага да пораснеш по-бързо, отколкото ти се ще Blush а новата тема ще дойде утре Peace
Пиле не си разбрала грешно, Мецито е стрелец Mr. Green и Мецито едно време като беше малка беше същата като теб и после й дойде акъла, че е по-добре другите да реват заради глупостите си, отколкото тя .. да знаеш колко по-хубаво се живее така Peace

бе кво е тва слънце, дето се е облещило, бе .. Райчо /а.к.а слънцето/ не знае ли, че съм пила достинекс снощи и днес не понасям каквато и да е било светлина .. официално протестирам! Crossing Arms

# 665
MECANке, тури слънчевите очила и готово Simple Smile

# 666
Kаролче, между другото има и едни шоколадчета, ако не се получи с тези неща, а преди време само като изядах 1/2 шоколадче и..... Blush
Неродена мома, ами незнам и аз newsm78, така и не се научих с таз Т., ама важното е, че съм упорита и не се отказвам Mr. Green
Ох, в последно време голям глад ме гони Rolling Eyes, постоянно ям нещо ooooh!, и сега мисля от другата седмица да ходя да тичам сутрин, че нещо коремче започва да ми се заформя... Close

# 667
Честита рожба на мама Поспаланка, да е много здрав, весел и послушен!

Каролке, ако нищо от другите съвети не помогне, предлагам ти едно сиропче. На бебето сме давали като беше със запек, пише, че не води до привикване, а е и много ефикасно. В къщи и големите са го пили, само че в доза за възрастни и е безотказно- Лактулоза Мип се казва  Peace

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 16:27 от Бенджолина

# 668
  • Сливен
Карола и аз бихти препоръчала това, което ти е написала Бенджолина, наистина е ефикасно. Пила съм преди този чай - сена,  в началото наистина боли корем и се подува от него, а и се привиква.

# 669
Здравейте момичета!
Аз пак с един може би малко тъп въпрос,Меци разчитам на твоето мнение!Възможно ли е ЧГХ да е над 10000,а на тъпия видиозон да показва плоден сак който отговаря на 5г.с.Според мен не е но все пак искам вашето мнение.Благодаря ви предварително!

# 670
Рали аз предлагам второ мнение, може да е кофти самия апарат, може и задапаратното устройство нещо да не се е справило. И да знаеш се Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  много всичко да е както трябва

# 671
  • Велико Търново
Мише, аз още нямам час, защото съм в психическа и финансова подготовка за изследвания  Crazy Но планувам съвсем скоро да са факт, така че темата живо ме вълнува. Като наближи твоята снимка ще стискаме палците  Hug
Дони, надявам се и док да каже, че са ок резултатите  fingerscrossed
Петра, как ще сме те забравили  Hug
Сарния, тая лесната аеробика, ако я направя, после ще съм умряла  Crazy
Рокси, много вълнуващо  Heart Eyes
Сесана, успех   bouquet
Каролка, да ти споделя за моята свеки - отдавна вече е минала стотака, а аз съм 50 кг., което за моите 165 см е добре. Преди бях 48, но заради постоянните забележки, че заради слабоватостта ми няма да забременея (в последствие разбрах, че изобщо не е вярно това), качих 2-3 кг. И съответно като седна шкембенцето ми излиза малко над дънките. И тя с мазен, заядлив гласец ми казва: "Ооо, кой е пуснал коремче"  #2gunfire Всеки път ми идва да я завра там, където слънце не изгрява, но засега удържам фронта. Така че нетактични, заядливи свекърви ще има винаги  Hug
ВК, за пореден път ти пожелавам всичко гадно да свършва и съвсем скоро да влезеш тук и да ни се похвалиш, че всичко, за което мечтаеш се е сбъднало  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Деситка, не съм казвала за лекар, защото още съм в процес на проучване  Hug Поздравления за отказването на цигарите  Heart Eyes
Агар, пожелавам ти твоите сънища да са по-пророчески от моите. Ако моите бяха истина досега три пъти поне да съм забременяла  Flutter
Кукле, много гадно това с носа. Ама то при бременност не е ли нормално - да зачестят случаите на кръвотечение от носа и венците  newsm78

# 672
  • В къщурката на хълма на феите
Рали както Ренденцето ти е казала, може да е от апарата, а може и бебчо наистина да си е в 5г.с. но просто да има по-усилена секреция на ЧХГ, може да са много неща .. предполагам, че ме питаш заради сестра си - моя съвет е да иде при още един лекар и да си пусне едно ЧХГ контролно да се види стойността как нараства Peace
Яже ти такоа .. не си ли разправяла на свекърва си историята за китката и кво може да направи с нея Mr. Green  при мен свекъра постоянно си позволяваше лукса да ми прави забележки, че съм дебела /включително и факта, че съм се родила към 3.500кг., неясно за мен как по-точно аз съм имала контрол върху това, ама нейсе .. Mr. Green / та аз пък си позволих да му обясня, че мъжа ми, който по една случайност му се пада син, се смята за майстор, а майстор само на голям тезгях работел и ако той /демек свекър ми/ има все още някакви възражения по текущия въпрос, да се обърне към сина си .. найш кво ми е спокойно като му затворих устата Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 16:43 от mecani

# 673
Привет и от мен!
ВК, дано да са ти свършили неприятностите и да си спокойна!
Ети, разбира се, че твоето и на бебчо здраве са най-важни, затова си почини от излишните емоции.
Кукле, и аз мисля като Яжето, че този кръвоизлив може да има връзка с бремеността.
Деситка, Дидолинка, успех в трудното решение!
Понио, не се притеснявай чак толкова, какво ще ти навреди магданозът в салатата, за да има проблем сигурно някакви отвари от магданоз трябва да си пила.

# 674
  • Варна
И моята свеки така се опитваше отначало,ама аз имам малка по-парлив език и съм я превъзпитала,девет години живяхме заедно,как се издържа така иначе newsm48

Общи условия

Активация на акаунт