И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
V_K точно си мислех къде зачезна така?Надявам се проблемите да са вече зад гърба ви и скоро да имате и така чаканата радост!  Hug Hug Hug

# 646
  • Пловдив
Ето ме и мен  bowuu
Аз издържах стоически на обременяването с глюкоза и сега чакам резултати, които се надявам да са добри  Praynig

Sarnia, утрогестана ми беше 2 пъти по 3 вагинално до 14 седмица. След това постепенно го спрях. Но шпа на поискване го пиех, но често си бях с болки, така че е имало дни с по 1 на ден, други - по 2 таб. на ден.

roxanna, чудесни новини! Радвам се, че бебчо е добре  Heart Eyes

Неродена мома, тестът е за гестационен диабет доколкото разбрах. Моят док го препоръчва на всички бременни. В чужбина разбрах, че също е задължителен по време на бременност, но в БГ май няма такава практика. При мен няма никакви конкретни съмнения или нещо подобно.

# 647
Тук при нас правят натоварването с глюкоза само ако вдигнеш кръвната захар, иначе не. Аз я качих доста и затова го правих този тест три пъти. И бях на строга диета, та не се стигна до гестационен диабет  Crazy

# 648
Браво Дони сега чакаме резултатите които вярвай ми ще са добри  Hug Аз имам и един въпрос ... Тотев ли ти назначава всички тези изследвания или Йончев от Селена май каза предния път. Ако искаш ми пиши на лични да не товарим темата  Hug
Ей Рокси .... одеве съм те забравила мила  ooooh! много се радвам за хубавите новини и емоции на прегледа  Hug

# 649
Добър ден

Дано в днешния петък 13-ти има много хубави новини.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Дони, стискам палци за резултатите Praynig Hug
Деси, дано успееш да откажеш цигарите без особена трудност Hug
Жоржи, много цветен и зареждащ положително пост Hug
Каролка, имам твоя проблем от няколко години. На мен ми помагат сушени сливи, помело, някаква гореща напитка, чай Сена (от него имах силни болки в корема)... Лекарства съм пила всякакви, но помагат само за момента. Имаше период, в който пиех всеки ден таблетки на билкова основа - Ле Диечи Ербе, помагаха ми... но малко след спиране на приема им... старата песен на нов глас. Simple Smile
Сезана, стискам палци да недочакаш на 15-ти Praynig
ВК, радвам се, че отново пишеш, дано си по - добре Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Петра, радвам се, че и ти се разписа. Hug Hug Hug Hug Hug
Рокси, браво за хубавите новини от прегледа Hug

# 650
  • Сливен
Благодаря на всички  Hug
Дони , стискам палци за резултатите, предполагам, че всичко ще е наред.

# 651
Здравейте, момичета! Дано приемате новаци... Ние правим опити от съвсем скоро, след като решихме да престанем да чакаме "най-подходящият момент"...Дано не ви се сторя наивна, но преди два дена сънувах, че си правя тест за бременност и че виждам две черти EFP Оттогава само за това мисля и не мога да спра да се усмихвам  Heart Eyes Стискайте палци сънят ми да стане реалност. А от мен много късмет и да се сбъдне на всички ни най-съкровената мечта  bouquet.

# 652
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни! То за мен ни добър ден, ни добро утро, ама хайде простено ми е! Искам да ви се оплача какво ми се случи днес! Ставам и както винаги със запушен нос си го духам и като текна една кръв не мога да ви опиша какво чудо, от малка не ми е текло така, а съм склонна към кръвоизливи от носа! Тече, тече един час и аз само се моля да спре, щото съм самичка вкъщи да не вдигам мъж ми под пара, че той нищо друго не може да направи освен да ме кара в някоя болница! И тъкмо се примирих, че няма да спре и то спря! Абе голям петък 13 ми е днес, никъде няма да ходя!  Naughty Naughty Naughty
Агар86 добре дошла и дано сънят ти бързо стане реалност!   bouquet
Дони дано резултатите са прекрасни, за което съм сигурна!  Hug Hug Hug

# 653
Agar86 Добре дошла и скоро с положително тестче в ръка  Hug

Куклата много неприятно, но мисля, че това се дължи на кръвното ако не се лъжа. В такива моменти лягаш по гръб и си вдигаш ръката на горе  Heart Eyes

# 654
Как сте банда Mr. Green
Плодче, честит ви мъж Heart Eyes
Каролче, на мен ми помага прясно мляко. На мен често ми се случва, но аз съм си виновна ям много сухи храни...
Агар, добре дошла Hug, силно стискам палци сънят ти да стане реалност много скоро PraynigТа нали всички за това сме тук, да видим мечтания резултат Peace
Имам надежда ми се губи нещо Thinking
При мен нищо ново, освен, че наистина се обърках вече с таз Т. Thinking
Кукле, мерила ли си си кръвното в такъв момент, може да е високо. Или пък се дължи на по-слаби капиляри...

# 655
Взех хапче, после вземам крушите, ябълките и млякото и д-то да ми е яко Simple Smile

# 656
  • Пловдив
Кръвното ми вечно 60/90 и капилярите ми са много слаби от как се помня, знам всички начини за кръвоспиране, ръце, крака, лежане с главата назад, солен разтвор в носа, монета на междуочието, изстудяване на тялото, имам си и мехлеми за съсирване и други бабини истории, ама един час нищо не помогна, а незнам сама как да си измеря кръвното в този момент, като всяко движение повичава течението! Абе мина, добре съм, ама каква картинка бях, само се молех някой да не дойде да ме види, че ще изпадне в паника, а на мен в този момент ми трябва спокойствие, за да се справя сама!  Hug Hug Hug

# 657
Ох ... и ти си като мен, с ниско кръвно  Tired много е неприятно, но до колко съм чувала по-лошо е да си с високо по време на бременност. Иначе защо не си вземаш апарат за кръвно, от тези дето се слагат на китката /въпреки, че съм чувала, че не са от най-надеждните/ но с тях поне можеш сама да работиш  Heart Eyes

П.П. Иначе добре си осъвършенствала техниките с краката и ръцете  Mr. Green

# 658
desitkad, Може би сега е подходящият момент да откажеш и кафето  Mr. Green Шегата настрана, браво за решението!
ponyo: госпожиците яйцеклетки да не се ослушват ( в това число и моята, че скоро и е време ), че има господа , които ги чакат " - +1 за мен  Mr. Green Благодаря ти за коментара за графиката ми, ще поизчакам още 2-3 дни, да видим какво ще покаже.
Aqar, добре дошла, дано си екстрасенс  Laughing
roxxy, на мен Т. ти ми изглежда ОК.
Опитвам се да си ограничавам постовете до 1 на ден, днес не успях  Blush

# 659
  • Пловдив
F.a.t.e., изследването ми е назначено от д-р Даскалов от Медикус Алфа.

Май резултатите ми не са добри:  Tired

Инсулин IRI (на гладно) - 12.63 при реф. граници 3 - 24.90
Инсулин (2) -    118.4
Инсулин (3) -     114.3

За глюкозата даже нямам реф. граници  ooooh!
Глюкоза (1 ) - 4.48
Глюкоза (2 ) - 9.53
Глюкоза (3 ) - не е готово

Общи условия

Активация на акаунт