И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 131
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
V_K, днес си мислех за теб  Heart Eyes  Надявам се, че вече са добре нещата при теб  Hug

Сезана, стискам палци за 15-ти  Hug

# 631
Сесана, добре дошла пак.

Пиле, яж по често де. Ама това не е причина за неуспешна бременост. Твърде вероятно поради липса на прогестерон, ама айде да не я дъвчем тоя тема пак.
Аз пък съм многоо доволна от мойто свеки. Казвала съм го милион пъти. Много е финна, много коректна и много вкусно готви  Mr. Green А живот и здраве след време ще ми е от помощ и за детето, защото е и педиатър.  

Теди, сладка Николинка  Heart Eyes

# 632
Привет, момичета  Heart Eyes
Дони, успех днес  Hug
Плодчеее, ех, че хубава синя новина  Hug
Касиопея, стискам палци всичко да е наред, ти мисли само положително  Hug  Praynig
Естела, горе главата, с различното мислене съм убедена, че нещата се получават  Hug
Яженце, мила, ти избра ли си лекар, какво стана при теб, извинявай ако си споменала,  Hug  Hug
Каролке, та казваш била си така като си била бременна  Whistling  Praynig
Мишки, успех в изследванията  Hug
А, Пиле и Каролче, аз се радвам, че мойта свеки е далеч, в чужбина е, и много си се разбираме  Mr. Green
Сега и аз да се похваля, че вече 25 часа не съм пушилаааааааааа  Mr. Green , в момента малко ми е трудно с кафето, ама съм решила да го преодолея  Crazy Дидо, с теб съм  Hug
Айде за сега, сладурки  Hug

# 633
Плодче, честит сто% мъж! Аз не че нахалствам, ама ще се заредя за прашец, щото и на мен ми се иска един такъв Simple Smile
Роксана, точно за това си мечтая. Моята кандидат кака много иска бебче и съм сигурна, че ще е супер радостна и развълнувана. Успех Simple Smile
Сигме, много подкрепям за свекито-педиатър. И мойто е така и е страхотна помощ. Пожелавам ти в най-скоро време да го обзаведеш с внуци Simple Smile
Поздрави и честит петък Simple Smile

# 634
Пиле, аз не съм искала да кажа нищо обидно за свекърва ти. Ако си ме разбрала така ИСКРЕНО се извинявам Hug

Просто моята много изказвания прави в грешните моменти. Знам,че всяка има своята си история със своята си свекърва. Моята се опитва да е внимателна, но понякога от толкова старание става престараване. И винаги ме дразни, когато започне да ме упреква мен за моите си кила,а синът й минава 100ка. За нея аз съм виновна за това, че детето е с малформации и аз съм го причинила с пиенето на хапчета по време на бременност. Абе, некадърна съм и толкова. просто ми мачка яко самочувствието и затова избягвам да се виждаме ама не мога да го кажа това на моя мъж. Извинете, трябваше да си излея някъде болката.

Лек ден!  Hug

# 635
Докато ви изчета, то добър ден станало   Joy
Честита мъжка рожба на мама Поспаланчо- жив и здрав, палав и любознателен !
Честито и на виделите малки тупкащи сърчица- безпроблемно бременеене пожелавам.
Фейт- относно чайовете ... една случка. Есента на една хижа предлагам чай на една бременна приятелка- лайка и още нещо, за нея специално го направих, а тя ми отказа, била чела че не трябва да се пие. Идва една девойка и на нея предлагам чай, казах какъв- а тя- ууу, лайка ми е любимият, като бях бременна много го пиех  Laughing ( има момченце на 4 г. ) Въпреки че и аз малко се втелясвам , особено покрай наближаването на новия цикъл- недай си боже да навредя , ако нещо се е случило  ooooh! Има често ползвани подправки, които не са препоръчителни- магданозът примерно(причинявал контракции). Според мен по малко нищо не би навредило.Въпреки че много ми се ще да му кажа на мъжа ми да не слагаме в салатата, за всеки случай Wink По този повод - наистина Мецани чудесно е написала как и защо страхът не бива да взима контрол над нас.
Касиопея- на теб тихичко честито  Praynig , успешна и безпроблемна бременност ти желая  Hug
Пиле-запиши го твоят мъж студент, на стол да ходи- всичко ще прояде  Wink. При мен преди години тази тактика подейства-не ядях всякакви манджи, а да видя домат или лук в супата ..., голямо бях мрънкало. Той и моят мъж не ядеше всичко..., ама вече сам слага целина като готви. Тактиката при нас беше като си готвим изненади- омразният зеленчук наситнен да не се вижда. Другото е както сама казваш - да си го отбира от чинията, пък току виж го пробвал някой път и му харесало  bowuu Не всички стрелци те застрелват от упор с думи  Joy , въпреки че познавам такива  Joy Аз мълча кат риба, каквато и съм, а после си изливам насъбраното (наревавам се едно хубаво обикновено). Уча се да говоря де, защото пък в лицето съм доста изразителна и моят много се чуди за какво му докарвам понякога убийствен поглед  #Crazy
 Много късметлийски петък 13 пожелавам- госпожиците яйцеклетки да не се ослушват ( в това число и моята, че скоро и е време ), че има господа , които ги чакат  hahaha
Сега прочетох за свекървите- истината е, че ние все пак мъжете си избираме, ако трябва и роднините, не знам колко ще чакаме. В нашият случай аз по- спечелих с разбрани свекъри,пък милото добре че не се впечатлява толкоз от тъст си, че щях да го изживявам. Баща ми не е лош човек , ама е много заядлив Sad

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 11:25 от ponyo

# 636
  • В градината...
Деситка, много добра температура. Казваш, изпуснали сте момента  newsm78

# 637
  • гр.София
Пиле, аз не съм искала да кажа нищо обидно за свекърва ти. Ако си ме разбрала така ИСКРЕНО се извинявам Hug

Просто моята много изказвания прави в грешните моменти. Знам,че всяка има своята си история със своята си свекърва. Моята се опитва да е внимателна, но понякога от толкова старание става престараване. И винаги ме дразни, когато започне да ме упреква мен за моите си кила,а синът й минава 100ка. За нея аз съм виновна за това, че детето е с малформации и аз съм го причинила с пиенето на хапчета по време на бременност. Абе, некадърна съм и толкова. просто ми мачка яко самочувствието и затова избягвам да се виждаме ама не мога да го кажа това на моя мъж. Извинете, трябваше да си излея някъде болката.

Лек ден!  Hug

Споко миличка,не съм те разбрала така...всичко е на ред  Hug
Нали си споделяме...хубаво е да си излееш душата...пък и тук е пълно с много мили и добри момичета   bouquet

# 638
Оф, Каролка това верно е простотия. Как килограми ще направят такова нещо. Вие генетични изследвания пускали ли сте ?

# 639
Генетични не сме. Тя твърди,че аз съм навредила на детето с хапчета. А аз хапчета без да са изписани от лекар НИКОГА няма да пия. Особено, когато знам,че в мен расте дете....  Crossing Arms

# 640
Ще ти пиша на лични.

# 641
Чакам  Whistling

# 642
 Аз на Неродена мома исках одеве да отговоря, ама забравих. Доколкото видях от графиките миналият месец си мерила за първи път ректално, преди това температурите ти са като от орално измерване. Доколкото знам е възможно да има известни различия в температурите отделните цикли, важен е крайният изглед на графиката и да има дфуфазност. Аз съм имала цикли с най- ниска температура 36,2 и други с 36, 5 във ФФ. А за БТ си има цяла тема  Peace

# 643
Ехеее .... айде добър ден  Hug
Бързадм да стисна палчета на Дони  за изследванията, дано всичко е ОК fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Нощни очи ... защо не си пуснеш кръвен тест, вече те мисля много с това закъснение  Mr. Green Hug
ВК ... дано всичко вече е по-добре и скоро се завърнеш за постоянно в редиците ни  Praynig Hug

ponyo предполагам, че е така ... ако е писано ще стане, но просто се старая, каквото зависи от мен да го спазвам. Този път искам да си гушкам живо детенцето без значение от какво ще се лиша. Така, че ще си пия други чайчета и така  Mr. Green

desitkad Браво на теб, зора е да изкараш няколко дена, после няма изобщо да се замисляш за цигари  Hug

Хубав и слънчев дена на всички  Hug

# 644
Перу, не знам, може пък точния момент да сме нацелили на 13-тия ден  Mr. Green Не исках да пришпорвам нещата и затова си правихме, когато ни се правеше  Joy А то излезе, че сме много скучниии- три пъти само  hahaha А иначе Т лесно може и да падне като дойде лелката  #2gunfire  Hug

Общи условия

Активация на акаунт