И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 144
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
][URL=http://smajliki.ru/smilie-389688615.html][/url]
Добро утро!Ние тази вечер сме поспали повече!
KaRoLa а с Дуфалак пробвала ли си?Аз сега като родих яко бях  smile3550 и той ми помогна,а и каката ми от бебе е постоянно със запек и само той успява да регулира нещата при нас!  Hug

Фики не съм ама каква е тази торбичка от къде да взема такова нещо?

Тука най-после пекна ][URL=http://smajliki.ru/smilie-1078142535.html][/url]ама кой знае колко е зъбато  Joy Joy Joy
Хубав ден с хубави новини!  Hug Hug Hug
P.S. ДНЕС Е  smile3558 13-ТИ!ДАНО Е МНОГО КЪСМЕТЛИЙСКИ ДЕН ЗА ВСИЧКИ!

# 616
  • Сливен
Карола, много ти благодаря  Hug

# 617
О, Боже какво е слънце изгряло над мен  hahaha
Джорджи, много си готина.

Плодче, честит ти мАж.

# 618
Каролка пробвай да смениш фрапето с мляко с неразтворимо кафе. Нес кафето понякога има запичащ ефект. А както Дони казва сините сливи са трепач и аз ги използвам, но наистина ми действат като хапна малко повече от тях.
Дони  Praynig Praynig Praynig
Сарния аз от сената получавам страшни болки, студена пот, пребледнявам цялата, пулса ми се ускорява и съм пред умирачка  ooooh!
Плодче браво на твоя 100 % мъж  Party
Роксана колко мило  Blush
Жоржитка много ти е свеж постта  Mr. Green

# 619
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Меце, страхотен пост, като те чета, казвам ти честно, не познавам друг човек на 24г, който да е толкова преждевременно развит за нещата от живота    bouquet

Каролке, и при мен се появи този проблем, преборих го с ябълки. Всеки ден по 4 и всичко е ок  Peace Месото и млечните продукти регулират стомаха, не мисля, че трябва да ги избягваш  Thinking Има и едно сиропче от смокини и сливи, също действа, като се закучи работата  Laughing ФрутиЛакс.

Мишки, успех с резултатите и изследванията  Hug

Плодче, радвам се за хубавите мъжки новини  Grinning Hug

Дони, докладвай за глюкозата  Simple Smile Тукашната освен, че е хипер блага, разбира се, е и портокалова  Crazy

А, аааа, Петре, ето те най-сетне, вчера те търсих, радвам се, че си на линия и чакаме новини все пак  Crossing Arms Heart Eyes

Рокси, супер новини, браво  Hug

Мецанке, подготвяш ли нова тема? Тая няма да изтрае до довечера   hahaha

# 620
Нещо липсата ги хвана Лолитка, Дианка и още някой, ама като си сетя ще го напиша.

# 621
Ох,извинете,че ви занимавам с отделителната си система, ама вече сериозно ми се реве.

Довечера ще се заредя с круши, ябълки и СЕНА. Ако утре не се появя да знаете...подействали са  Joy

# 622
Добро утро, милички  Hug
Ами то мъжете си мерят п....те, а вие - слоновете  hahaha
Така съм се смяла на това  Joy
Фейтче, мисля си, че от 1 билков чай нищо няма да стане, стига да е от обичайните билки, разбира се, а не от татул  Laughing
Пиле, справи ли се с манджата? И моят мъж е капризен на ядене, но твоят го бие по точки, определено  ooooh!
Бени, хубави резултати, винаги олеква като ги чуеш, нали Simple Smile
Блонди, не се преуморявай така, пази се  Hug
ети, едва ли ще го прочетеш, но искрено се надявам да направиш най-доброто за себе си - така, както го чувстваш  Hug
Плодче, честито ти синьо щъркелче  Heart Eyes
Фики, тук съм, но имам повече време за компа докато съм на работа, а книжката е на домашното компи  Blush Знаете вечер как е - с приятели да се видиш, къщата да си погледнеш, с мъжа си овулация да хванеш....  Blush Относно Кама Сутрата, установих, че на български имам само един орязан вариант от около 30 страници - само голо описание на позички, без никакви картинки  Mr. Green Разрових се в нета и открих пълната версия, но на английски.
Мишки, аз винаги се успокоявам, когато започна да предприемам мерки по разрешаването на някой проблем, връща ми увереността в добрия изход, дано и за теб е така  Hug
Дони  fingerscrossed за днес. За какво е този тест?
roxanna, много мило преживяване  Heart Eyes
Да ви споделя и моите главоблъсканици с БТ. Вече втори подред ден ми показва 36.8, което за мен е необичайно високо за фоликуларна фаза. Правя ову тестове, засега са отрицателни, вчера се появи и втора, но бледа черта и очаквам днес вече да е положителен, т.е. ову-то да ми е след около 24 часа. Някакви идеи на какво може да се дължи? Вчера го пренебрегнах като нещо случайно, но и днес същата темп.... newsm78

# 623
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
petra мерси за кафето/закуската  Hug
Плодче браво на детето Simple Smile все така да е и расте още  Hug
roxanna браво и на теб Simple Smile щом от сега се хвали в градината, представи си какво ще е като се роди  Hug
Благодаря за милите думи Simple Smile наистина се успокоих, че пулса ми стига до 130, но щом казаха, че е от притискане може Simple Smile
Лек ден Simple Smile

# 624
  • гр.София
Добро утро мили Дами.... Аз сега се излюпвам  newsm46

KaRoLa
Мила и аз по принцип имам проблем със стомахчето....но аз много не се храня както трябва и може при мен и от там да идва проблема...случвало ми се е дори цяла седмица да не ходя до WC
Имам един лош навик, с който трябва да се преборя! Ям само по веднъж на ден.... Свекито оня ден ми се скара(силно казано скара де),че не съм задържала яйцето....защото съм кожа и кости и не се храня редовно Sad

Неродена мома Стана супер...всичко се изяде...но мисля следващия път да го правя без мляко,,,имаше станен вкус!

Плодче Мила,  Hug браво за сините новини!

Блонди Пази се  Hug

Исках да споделя нещо с вас! Понеже разбрах,че Меци е Стрелец....стига да не съм разбрала грешно де ; ) Аз също съм стрелец,но нямам тази смелост като нейната,да си казвам всичко без да ми пука...Предпочитам да си замълча,да го преглътна,да го спестя...от колкото да нараня или обидя отсрещния човек....или да се защитя самата себе си,което понякога на самата мен ми изиграва лоша шега....не знам защо съм такава....Моя Зайко само ми се кара,че не си отстоявам позициите и най-вече,че си премълчавам и после тайничко си плача ; (

# 625
  • Бургас
Добро утро и от мен момичета. Не сме се виждали от доста месеци. При мен се наслучиха много неща. Но ето ме пак.
Този път се надявам да не ми мине котка и да ставам мама за втори път някой ден.
Уж не чакам на 15/01, но да видим.
По списъците видях, че голяма част от момичетата вече чакат бебета. И на всички пожелавам леко бременеене и малки сладурчета в кошарките.
Успех на всички НЕ чакащи. Дано да се радваме скоро.

# 626
Пиле, и моето свеки понякога прави по някое и друго изказване ама мойте са насочени към това, че дебелея. Не знам какво ям, как го ям, ама откакто съм с мъжа ми все дебелея в нейните очи. Станала съм 1000000 кила и все като ме види ми гледа дупето и все съм надебеляла в нейните очи. Нали разбираш колко ми "гъделичка самочувствието" това. Като не могат да помогнат, по-добре да мълчат ...  Crossing Arms

# 627
  • гр.София
Пиле, и моето свеки понякога прави по някое и друго изказване ама мойте са насочени към това, че дебелея. Не знам какво ям, как го ям, ама откакто съм с мъжа ми все дебелея в нейните очи. Станала съм 1000000 кила и все като ме види ми гледа дупето и все съм надебеляла в нейните очи. Нали разбираш колко ми "гъделичка самочувствието" това. Като не могат да помогнат, по-добре да мълчат ...  Crossing Arms

Не че искам да защитавам моята свеки,но мога да кажа,че това е една много добра и мила жена...никога не ми е казвала нещо обидно,никога не ни се е бъркала и все още не се бърка в проблемите ни със Зайко...Даже понякога ми е давала много хубави съвети с които и е помагала... Понякога обаче ми се иска да не живеем заедно...То коя двойка не иска да си е отделно,но пустите финанси  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 628
  • Варна
Честита Нова Година, мили момичета !!! Пожелавам на всяка от вас, да е най-вече здрава и скоро да се сдобие поне с едно прекрасно бебенце на ръце  Hug
Честити дъщерички на Кафенцето, да са живи и здрави и много красиви  bouquet
Поспаланче, Честит ти малък мъж, да е много здраво и буйно детенце ти пожелавам   bouquet
Н е съм писала отдавна, защото имаха сериозни семейни проблеми, но ви чета и съпреживявам всичко с вас! Много ви обичам  Hug Hug Hug

# 629
P-i-L-e-T-0, на мен твоя случай не ми звучи като проблем със стомаха. Просто ако наистина хапваш веднъж на ден, какво да изхвърляш всеки ден... newsm78
Момичета, аз едва ви насмогвам. Ако карате с това темпо, скоро ще отварям само първия пост на всяка нова тема, просто за да видя как се движат списъчетата. Sad Честито на всички с бебенца, на всички нововидели двете черти, на всички с чулите сърчицата на своите бъдещи отрочета и късмет на всички, които имат нужда! fingerscrossed Съжалявам, че не е поименно, ама не мога просто... Confused

Общи условия

Активация на акаунт