И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 180
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Дони, започваш 30 седмица, а?  Mr. Green Сякаш вчера каза, че си бременна  Hug
Зузи, чак и аз не мога да повярвам... От толкова много чакане май забравих да се насладя на бременността, но при следващата ще знам  Party

Всички ли спите?! Мен ме гони адското безсъние... Tired

# 601

А , не всички спят и мен ме гони безсъние  Grinning

# 602
  • Пловдив
Тогава може да си спретнем едно пижамено парти ние будуващите  Crazy Другите после ще гледат сеир на сутринта  hahaha

Аз да си кажа утре да ми стискате палци да ми е успешен тестът с глюкозата. Т.е. да не взема да се  Sick и да трябва пак да ходя... Пък и резултатът да ми е добър  Whistling

# 603
Имаш моите стиснати палци  Grinning
Всичко ще мине ОК сигурна съм  Hug

# 604
  • ул. "Мечтание"
Дони  fingerscrossed

Аз хем съм адски изморена и много ми се спи, хем не мога да заспя. Докато не ми свършат батериите окончателно няма да я бъде моята.  Rolling Eyes

# 605
  • В къщурката на хълма на феите
Дони няма страшно, изкараш ли 15тина минути без повръщане, изследването ще е коректно .. мале спомням си, когато за сефте го правих тва изследване и като почнах да пия, ееееееееееееей такива ми станаха очите .. после 3 дена отказвах да помириша сладко Mr. Green

# 606
Ама вие хич не спите бе, какво правите толкова до късно през седмицата?  Аз даже дремнах следобедно, да видим довечера кой ще спи вместо мен.
Дони имаш и моите стинсани палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 607
  • на 4-ия етаж до асансьора

Добро утро!Кафето е от мен тази сутрин!
Надявам се , че не сте ме забравили въпреки че поизчезнах за известно време!
целувки и прегръдки на всички!
И да...ПЕТЪК Е!!!  newsm68 newsm44 newsm68

# 608
Петра радвам се да те "видя".  Мерси за кафенцето, ще си запазя за по-късно.
От мен лека нощ  smile3524

# 609
 Hug Hug Hug Мерси за съветите ви. От зеленчуците аз само краставици, моркови и чушки. Вече не знам на кого от лекарите да вярвам. Той затова и организма ми се е побъркал, сигурно.

Doni, ти вярно..кога го докара до полуфинал Simple Smile Айде, нямаме търпение и за финала  Hug

# 610
добро утро и от мен  Hug Hug Hug желая ви лек и спокоен ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 611
ЕЕеее - разбихте ме днес - 41ва страница ooooh!
Много съм изморена от работа (очите), но не можах да се сдържа да не ви хвърля едно око Simple Smile  Hug
Кураж на всички!!! И късмет!!!  Hug
Ети   Hug
Бенинка - Браааво, само добри резултати! Хайде  и на Плодче малкият Плодчо да е честит!  Hug
Фики - много добро решение! Аз обаче се колебая и затова искам тука да питам:
Дони М би ли казала пак, какви са ти били дневните дози (утрогестан, ношпа) и в коя седмица си ги започнала, било е казваш за подпомагане - без да си имала зацапване? Много благодаря.
Пуфпафче - успех!!!  Hug
Карола - http://apteka.framar.bg/30011856/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8 … ndi#axzz1jJj9Iysh
Отиди в най-близката аптека и си купи "Сена" - растителна основа, евтино, бързо и ефикасно. Или Метамюсил (фибри). Пий повече течности и спортувай поне бягане в парка или аеробика. Ако искаш домашна лесна аеробика, ето линк: http://www.bodyrock.tv/

Да ви кажа - когато пишете дълъг пост и ви изтече времето, върнете "назад" страницата и ви се връща текстът. (Това е за тези, които се ядосват като им се изгуби написаното)    Hug

Хайде и аз  smile3524

# 612
Карола - http://apteka.framar.bg/30011856/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B8 … ndi#axzz1jJj9Iysh
Отиди в най-близката аптека и си купи "Сена" - растителна основа, евтино, бързо и ефикасно. Или Метамюсил (фибри). Пий повече течности и спортувай поне бягане в парка или аеробика. Ако искаш домашна лесна аеробика, ето линк: http://www.bodyrock.tv/

отивам и си вземам сена и довечера ще го изпия,защото на работа...да не оплескам нещата Simple Smile

Като бях бременна и лежах в болницата им споделих,че имам такъв проблем.Дадоха ми свещичка и пак не ми помогна. Тежка работа беше  ooooh!

# 613
  • Сливен
Здравейте,виждам тук вчера доста сериозни дебати е имало - момичета прегръщам ви и се моля всички да сбъднете своето чудо Hug Praynig Hug
Ети, надявам се съвсем скоро да се чувстваш по-добре и по-спокойна  Hug
Плодче, радвам се, че прегледът е минал добре, все така да е  Hug
Блонди, пази се и на мен ми се е случвало да чувствам подобни болки но засега не съм пила нищо, явно при мен болките са били по-слаби.
Сега да ви разкажа и за моя преглед вчера - отидохме с Алекс и мъжа ми (за уточнение не са ме гледали никога с вагинален ехограф), първо бебчето спеше но се виждаше тупкащото му сърце, отговаряше си на 12-та седмица, но лекарката искаше да го събуди и успя,. Толкова ми стана миличко като взе да мята ръчички и краченца, а и Алекс беше много доволен, че го взехме и днес занесе снимката от ехографа на детската градина да я покаже. Та това е - всичко е наред на този етап.
Хубав ден на всички, все пак е петък

# 614
roxanna, милият бъдещ батко Simple Smile Да ти е жив и здрав !!

Общи условия

Активация на акаунт